İyice halı saha milli takımına döndük, bu oyuncu grubu ile gazozuna bile maç yapmam ben. Hiç güvenmiyorum. Bir şeylerden umutlu olmak için bir şeylerin değişmesi lazım. Siz bitmiş pil ile bir şeyler çalıştırmak için umutlu olabilir misiniz? Umutlu olabilmek için gidip yeni pil almalısınız. Futbolda da yeni oyuncu yetiştirmeniz gerekir. Aksi takdirde böyle rezil sonuçlar alırsınız. Fransa'ya bakın, adamlar top klas oyuncuları almıyorlar kadroya. 2016 için yeni jenerasyonu bir arada oynatıyorlar. Bizde 10 senedir bir oyuncuyu yokluktan oynatıyoruz. Çok komik gerçekten. Siz fabrikam var diyorsunuz ama o fabrika ürün üretmeye mecbur olmasına rağmen üretmeyip dışardan alıyor, gerçekten ama gerçekten komik durumdayız, 2016 elemeleri sonunda 3. lüğü kovalayıp son maçta 4. olunca artık yine başlarız şunları yapmalıyız, bunlar olmalı falan diye. Her sene aynı terane. x niye var x niye yok tartışmasını geçti olay, niye bu kadroda artık 26 yeni isim yok? Ne zaman olacak diyorum bende. Volkan Babacan seçiliyormuş, öbürü yokmuş onlar umurumda deği artık.