1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ŞOK İSTİFA!!!

Rodi Mood 5 yıllık Rangers görevini ani bir istifa kararıyla bitirdi. Genç teknik adamın yeni sezon bütçesi konusunda yönetimle konuşmak istediği ancak yönetimin bu konuna konuşmak istememesi üzerine istifa ettiği öğrenildi. Son dönemde yönetimle sık sık karşıya gelen Rodi Mood birçok defa ayrılık noktasından dönmüştü. Rodi Mood ile birlikte teknik heyetin toplu istifa verdiği öğrenildi. İşte Rodi Mood'un istifa sonra açıklamaları:

" Öncelikle buraya gelen herkese teşekkür ederim. Şuan karşınızda Rangers menajeri olarak konuşmuyorum. 1 saat kadar önce Rangers yönetimine istifa mektubumu verdim ve görevimden ayrıldım. 5 sezondur burada bana sahip çıkan ve başarı için beni ve takımımı destekleyen taraftara çok teşekkür ediyorum. ancak burada daha fazla çalışmam mümkün değil. Biz klübe milyonlarca avro para kazandırırken yönetimin bizden doğru dürüst maaş ve transfer bütçesini esirgemesi bana ve oyuncularıma yapılan büyük saygısızlıktır. Ben burada lafı bile edilmeyecek bir maaşla çalışırken ve bu konuda sesimi çıkarmazken benden transfer bütçesi esirgemeleri bardağı taşıran son damla olmuştur.

Şuanda ABD milli takımına ve Dünya Kupasına odaklanmak istiyorum. Ve herhangi bir klüp ile görüşme halinde değilim. "

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ters yazıyor, 9m luk kredinin 90b'lik ödemesidir o

Mesaj Yetkileri