Quote Originally Posted by byariff View Post
ben demedim demeyi sevmem , ama ilk yedigimiz golde topalin hatasi var..

prekazinin sozu aklima geldi

Galatasaray iyi milli takımda iyi,Galatasaray yok milli takımda yok"
O karambolde işi Topal'a bıraktın ya helal olsun be. Ben demiştim demeyi harbiden de hiç sevmiyormuşsun Arif'cim.

Öncelikle içimizdeki Çekoslavaklı arkadaşları tebrik ederek başlamak istiyorum söze.

45 dakikalık güzel oyunun ardından 2. yarı ipleri tamamen rakibe verdik. 2. gol de Tolga'nın yaptığı degaj'ı ayakta alkışlıyorum.

İlk yarıda maçı süpürecek golleri atabilirdik, goller diyorum çünkü kaçırdığımız ve hakem hatası yüzünden yenilen 1 penaltı, 1 tane de ofsayt denilen pozisyonumuz var.

2. gol için bir diğer sitemim de 2 numara'yı takip etmesi gereken adam Caner değil, Olcay'dır. Bunu bilmek için futbol bilgisine dahi gerek yok bu adamlar Fifa da oyuncu modunu oynamışlarsa eğer hiç kendilerini seçip oyun zaten direk o adamı marke etme işini sana veriyor.

Yılda milyonlar kazanan adamın bunu direk bilmesi gerekli orası ayrı bir konu tabii.

İnanılmaz şanssız bir ilk yarının ardından atamazsan skorun bu şekilde olması gayet doğal. Ölü bir taraftarla oynuyoruz bunu da ekstra belirtmek istiyorum. Ne bir ıslık, ne bir destek varsa yoksa ''Yeter Yıldırım Demirören'' ulan asıl size YETER be.

Gitmiyor abi bu adam anlamıyorsunuz belki ama gitmiyor. Bundan başka milli takım yok eğer destek olmayacaksan gelme maça.

Terim konusunda da farklı düşünüyorum. Terim bu takımı en iyi oynatan hocadır o gittikten sonra başımıza gelen arkadaşları da görüyoruz eğer birisi batıracaksa o Terim olsun.

Umut falan eleştiriyordu maç öncesi maçta gördük kendisinin performansını. Umut takımında gerekli süreyi alsa çok yararlı bir adam bize inanılmaz yararı olur ama işte Galatasaray da oynayamıyor.

Her neyse iyi bir 45 dakika umarım bunun üzerine koyabiliriz. Önümüzdeki maçın Letonya'lı arkadaşlarını görelim hemen.