ya arkadaşım bari hagi ye saygı duyun ben fanaatik filan değilim kabul de ediyorum appiah ın kariyeri parlak olacak ama fb den giderse ama hagi yi dünya kabul ediyor "karpatların maradonası" diyor siz hala alex diyorsunuz.
ya arkadaşım bari hagi ye saygı duyun ben fanaatik filan değilim kabul de ediyorum appiah ın kariyeri parlak olacak ama fb den giderse ama hagi yi dünya kabul ediyor "karpatların maradonası" diyor siz hala alex diyorsunuz.
Ya Hagi yle Alex in ne alakası var nerden tutup buraya getiriyorsun Türkiyeye gelen en iyi yabancı Hagi olabilir fakat bu olayın Hagi ile ne alakası var..Hagi ye saygı duymadıgımı nerden cıkardın,futboluna kötü dedigimi nerden cıkardın? Yıldız oyuncular Türkiyeye gelmez(30 yasından önce).. sen hagi geldi dedin bende Hagi Türkiyeye 32 yasında gelmis bir oyuncu dedim..Türkiyeye gelen en kaliteli futbolcuları Fenerbahce getirmistir simdiye kadar(genel olarak) Appiah a gelince kariyeri Fenerbahcedede gerektigi kadar parladı öyle olmasa Arsenal o kadar ısrar etmezdi almak içinOriginally Posted by scolari12111
Fenerbahçe Cumhuriyeti