Ne kusuru usta, bende millet foruma girdiğince yorum yazacak bir konu bulsun diye duruyorum zatenDünya Kupasından sorna kariyeri kapatacağım ama ağırdan alıyorum biraz fm 15 in çıkış tarihi yaklaşsın diye.
Buraların bekçisi de benimİnsanlar foruma gelince mesaj yazacak bir konu bulsun diye bekliyorum bakalım :
Hadi bakalımYalnız oyunun çıkış fiyatı bana pahalı geliyor. Oyun ocak-şubat gibi indirime girer, o zaman alacağım oyunu. Ama forumdayım her türlü sıkıntı yok
![]()
H GRUBU 1. MAÇLAR
Maçın başında taktiğimiz işe yaradı ve rakibimizi ceza sahasına yaklaştırmadık. Avusturya duran toplar ve uzaktan şutlarla gol bulmaya çalıştı. Ancak kalecimiz çok zorlanmadan çıkardı şutları. Daha sonra oyunun kontrolünü elimize aldık ve özellikle duran toplardan sonra dönen topları alarak 2-3 dakika boyunca ileride bastığımız pozisyonlar oldu. Bunlardan birinde kaleciyi adeta dövdük en sonunda boşta kalan topa solda Garza şık bir vuruş yaparak bizi öne geçirdi. Maçın geri kalanında baskımız devam etti. Avusturya birkaç cılız atakta uzaktan gol aradı. Maçın son dakikalarında ise rakibe nefes aldırmadık ancak şansımız yetmedi ve gol atamadık.