1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İnatla, ısrarla devam etmişiz kimse kalmamış forumda rodi 15'te yeni kariyerlerle cıvıl cıvıl olur inşallah gene burası
    Bu sene 15 tatilde San Marinoyu şampiyon yapacağım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Gruptan çıkarız hocam. Hazırlık maçları gayet güzel isviçre tatı tuzu olmuş
    Zaman buldukça bakabiliyorum kusura bakma
    Ne kusuru usta, bende millet foruma girdiğince yorum yazacak bir konu bulsun diye duruyorum zaten Dünya Kupasından sorna kariyeri kapatacağım ama ağırdan alıyorum biraz fm 15 in çıkış tarihi yaklaşsın diye.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İnatla, ısrarla devam etmişiz kimse kalmamış forumda rodi 15'te yeni kariyerlerle cıvıl cıvıl olur inşallah gene burası
    Buraların bekçisi de benim İnsanlar foruma gelince mesaj yazacak bir konu bulsun diye bekliyorum bakalım :

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Bu sene 15 tatilde San Marinoyu şampiyon yapacağım
    Hadi bakalım Yalnız oyunun çıkış fiyatı bana pahalı geliyor. Oyun ocak-şubat gibi indirime girer, o zaman alacağım oyunu. Ama forumdayım her türlü sıkıntı yok

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

H GRUBU 1. MAÇLAR

Maçın başında taktiğimiz işe yaradı ve rakibimizi ceza sahasına yaklaştırmadık. Avusturya duran toplar ve uzaktan şutlarla gol bulmaya çalıştı. Ancak kalecimiz çok zorlanmadan çıkardı şutları. Daha sonra oyunun kontrolünü elimize aldık ve özellikle duran toplardan sonra dönen topları alarak 2-3 dakika boyunca ileride bastığımız pozisyonlar oldu. Bunlardan birinde kaleciyi adeta dövdük en sonunda boşta kalan topa solda Garza şık bir vuruş yaparak bizi öne geçirdi. Maçın geri kalanında baskımız devam etti. Avusturya birkaç cılız atakta uzaktan gol aradı. Maçın son dakikalarında ise rakibe nefes aldırmadık ancak şansımız yetmedi ve gol atamadık.

Mesaj Yetkileri