Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Letonya Kazanır

4 15.38%
  • Berabere Biter

13 50.00%
  • Türkiye Kazanır

9 34.62%
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu | Letonya 1-1 Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Viola26 View Post
    Bizim kendimizi artık küçük takım gibi görmemiz gerekiyor.Sürekli bunlar kim,bunları mı yenemeyeceğiz diye diye işte sonuncu olduk.
    Bence de artık olması gereken bu. Biz kötü bir takımız ve hedefimiz olmamalı.

Ben hiç kimseye bir şey demiyorum, hangi kulübümüz düzgün top oynuyor ki milli takım da oynasın. Dakika 50 oldu ve bizim futbolcuların koşacak hali kalmadı, taktiğin iyi olsa ne olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bence de artık olması gereken bu. Biz kötü bir takımız ve hedefimiz olmamalı.

Ben hiç kimseye bir şey demiyorum, hangi kulübümüz düzgün top oynuyor ki milli takım da oynasın. Dakika 50 oldu ve bizim futbolcuların koşacak hali kalmadı, taktiğin iyi olsa ne olur.
    Televizyondan bizim milli maçı izlerken bir yandan da bilgisayarda Hırvatistan-Azerbaycan maçını açtım. Azerbaycan 6-0 kaybetti, ilk yarısını 4-0 geride kapadıkları maçı. Azerbaycan'ın maçlarını da takip ederim. Milli takım olsun, kulüp takımlarının Avrupa Kupası maçları olsun. Benimsediğim ve önemsediğim bir futbol camiası yani. Kazanmaları, turnuvaya katılmaları gibi bir beklentim olmadığı için yapılan hataları, yenilen golleri, basit pas hatalarını falan ciddiye alıp da kızamadım. Türkiye'nin de seviyesi artık buraya doğru iniyor maalesef. Belki de Azerbaycan'ı izlediğimiz gözle izlemek lazım artık bizimkileri de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri