Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ricardinho bencil, 10 kişiyi çalımlar gol atar.Kendine oynayan bir oyuncu.

Alex oynamaktan çok oynatmaya çalışıyor, kaçan oyuncuları pasları ile besliyor.Gerekirse bireysel bir pozisyona girip gol de arıyor.

Uzun vadede kimin yarar sağlayacağını farkedebilmek zor değil ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla bugün rico havaalanında yaptığı açıklama ben biraz daha geride yani ortasahada oynayarak arkadaşlarıma pozisyon hazırlayan tarzda bir oyuncuyum dedi.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

yok birader ben germiyorum alex le ricardinho yu da kıyaslamıyorum dediğim şu tsl iyi bir lig değil alex te sadece tsl oyuncusu evet buranın en iyi oyuncusu olabilir ama o kadar ötesi yok ortega çok iyiddiyde neden avrupa da tutulmadı bence appiah bile daha kariyerli ve bnec gerçekten burada harcanan bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    yok birader ben germiyorum alex le ricardinho yu da kıyaslamıyorum dediğim şu tsl iyi bir lig değil alex te sadece tsl oyuncusu evet buranın en iyi oyuncusu olabilir ama o kadar ötesi yok ortega çok iyiddiyde neden avrupa da tutulmadı bence appiah bile daha kariyerli ve bnec gerçekten burada harcanan bir oyuncu.
    Ortega cok kaliteliydi fakat uyum sorunu vardı..Uyum sorunu olan her oyuncu kötümü oluyor? Fenerbahce de onun gibi büyük bir futbolcuyu harcamıstır..Ortega Fenerbahcedeyken Fenerbahce macları cok daha zevkli olurdu göze hos gelen futbol oynardı cünkü onun gibi oyuncular cok zor gelir Türkiyeye
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

çünkü avrupa da dah büyük bir takımı hakediyor bence çokta önemli bir oyuncu dünya çapında bile olabilecek yetenekte ama fb de ne olacak kiev e de elenmek üzere fb yine şanslı fark yemedi.

unutmadan elemesini gönülden istiyorum kiev i umarım her türk takımınının başarısı mıutluluk verir en azından kendi adıma konuşayım ben mutlu olurum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Teşekkür Koray..
    Tigana sistem değiştirmek durumunda kalacak mı, ona takıldıydı kafam..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

tabi ki alex

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

çünkü avrupa da dah büyük bir takımı hakediyor bence çokta önemli bir oyuncu dünya çapında bile olabilecek yetenekte ama fb de ne olacak kiev e de elenmek üzere fb yine şanslı fark yemedi.
    o senin gibi düşünmüyor demekki başka takımlara gitmek istemiyor hayatından ve oynadığı futboldan memnun kendisine yeterli görüyor demkki bence harcanıyor demek pek doğru olmaz belki de sezon sonunda rekar paraya büyük bir takıma gider

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

evet sene sonunda başarısız olursa fb gider o da anlar çünkü harcanacağını fb taraftarı alex ten nasıl memnun oluyor anlamıyorum o nun yerine daha iyi bir oyuncu olsa belki daha iyi yerler de olabilir çünkü kaliteli bir kadrosu var.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya tsl de atsa ne atmasa ne karşında 3 milyon avroluk danddik bir takım var avrupa da böyle oynayamıyor neden çünkü takımlar kaliteli ve alex bu kadar küçük futbolcu mesela tuncay büyük futbolcu her yerde başarılı olabiliyor ama alex bu kadar fazlası yok baskıyı yediği zaman bitiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by WishbonE
    Evet ama böyle konular açılınca ve de daha Ricardinho 'yu bi kere bile izlemeyenlerin, ''ALEX DAHA İYİ'' yorumunu yapmasından dolayı bu kadar sinirleniyoruz ve tartışma uzayıp gidiyor; onlarca sayfalarla doluyor...
    Ricardinho'yu bir kere bile izlemediğimi iddia etmişsin sanırım burada, onu ima etmeye çalışmışsın. Kardeş, sen kaç kere izledin Ricardinho'yu? Youtube'deki videolarını izleyip ahkam kesmekle olmuyor! İsmine bakarak yorum yapıyorsunuz belki, Dünya Kupası 2006 kadrosunda vardı diye, ama söyle bakalım hangi DK maçında kaç maç oynadı süper star Ricardinho? En fazla 25-30 dakika!

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    sana tavsiyem maçları ve alexi biraz daha tarafsız gözle izlemen

ben çok tarafsızım alex baskı yediği zaman sinen yani küçülen bir oyuncu bu kadar kolay bir adama avrupa da bel bağlarsan kiev e de başkasına da elenirsin bu doğal.

Bana şu an Turkcell SüperLig'te Alex'ten daha iyi bir adam söyle lütfen, madem 3 maçta 5 gol, ve önceki sezon yaptığı şovları beğenmiyorsun!

Ayrıca, Ricardinho Alex ile aynı mevkidir. Parreira, Alex yerine Ricardinho'yu tercih etti. O mevki için kararsız kaldı ve Ricardinho'yu aldı. Şu an Dunga ne Ricardinho'yu ne Alex'i milli takıma çağırıyor.

Sol kanat oyuncusu denilmesine sinir oluyorum Ricardinho için. Hiç izlememişler galiba bu adamı. Alex tipi oyuncudur, yani aynı mevkide. Forvetin arkasıdır. Delgado ile Ricardinho aynı mevki sayılır. Solda oynarsa Ricardinho, defansif anlamda bir katkı sağlayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bana şu an Turkcell SüperLig'te Alex'ten daha iyi bir adam söyle lütfen, madem 3 maçta 5 gol, ve önceki sezon yaptığı şovları beğenmiyorsun!

Ayrıca, Ricardinho Alex ile aynı mevkidir. Parreira, Alex yerine Ricardinho'yu tercih etti. O mevki için kararsız kaldı ve Ricardinho'yu aldı. Şu an Dunga ne Ricardinho'yu ne Alex'i milli takıma çağırıyor.

Sol kanat oyuncusu denilmesine sinir oluyorum Ricardinho için. Hiç izlememişler galiba bu adamı. Alex tipi oyuncudur, yani aynı mevkide. Forvetin arkasıdır. Delgado ile Ricardinho aynı mevki sayılır. Solda oynarsa Ricardinho, defansif anlamda bir katkı sağlayamaz.

ya tamam arkadaşım ama sadece tsl de var avrupa da oynayamıyor çünkü kapasitesi bu diyorum tsl de daha iyi oyuncu olmayabilir.buna karşı çıkmam çünkü ligimizin de kalitesi bu kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

E o zaman sistem değişecek.. Ya da iyi olmayacak..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ben çok tarafsızım alex baskı yediği zaman sinen yani küçülen bir oyuncu bu kadar kolay bir adama avrupa da bel bağlarsan kiev e de başkasına da elenirsin bu doğal.
    Sana da iki kişi markaj yapılsa sen de top oynayamazsın.FB'de sıkıntı sadece Alex'e bel bağlanmasıydı.Tümer ve Appiah derinlemesine geldiğinde Alex'e yapılan markaj rakibe sıkıntı yaratır..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ABOOO
    Sana da iki kişi markaj yapılsa sen de top oynayamazsın.FB'de sıkıntı sadece Alex'e bel bağlanmasıydı.Tümer ve Appiah derinlemesine geldiğinde Alex'e yapılan markaj rakibe sıkıntı yaratır..
    ya sadece alex e mi yapılıyor bu markaj oynayan nasıl oynuyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ricardinho alex kadar ofansif bir oyuncu değil zaten kendisi de havaalanına inince söyledi.alex bence sasa iliç gibi (eyv iliç de girdi olaya ) yani gizli bir forvet daha çok arkadan gelip gol atıyor alex zaten bu seneki istatistiklei gösteriyor.adam frikik kullanmadan 5 gol attı nasıl attı forvet gibi oynayarak.ama rico beşiktaşta böyle oynamayacak muhtemelen ibrahim üzülmezin yerine geçecek yani fenerbahçedeki alexin görevini delgado yapmaya devam edecek diyebiliriz

Quote Originally Posted by meddah
    E o zaman sistem değişecek.. Ya da iyi olmayacak..
    mehmet abi zaten sistem değişsin. sistem iyi değilki
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ya sadece alex e mi yapılıyor bu markaj oynayan nasıl oynuyor?
    Hiç futbol oynamadın galiba
    Biri savunduğu alanı da kontrol ederken, diğeri de tamamen markaj yapar rakibin en etkili futbolcusuna.İkili markaj çoğu takımın uyguladığı bir durum, çünkü Türkiye Ligi'nde teknik ve dikine oynayan oyuncu sayısı az.

Alex önceki senelerde = skor demekti.Başka dikine oynayan kalmayınca Alex'i durdurmak yeterli oluyordu, çünkü her takım zaten gömülü savunma yapıyordu.

Şimdi Alex'e merkaj yaparsan göbek açılır, oraya da Tümer ve Appiah dalar.
    Seyirciler de o oyunculara ... )

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

hselim Misafir

Alex şov yapıyormuş Kime yapıyor? Zdravkova mı? Aykuta mı? Fadel'e mi?Y abu kadar büyütüyorsunuz niye çağrılmadı dünya kupasına? Niye hiçbir avrupa takımı alexle ilgilenmiyor şuan?Çünkü alex Türkiye gibi liglerin büyük oyuncusu onun şovu anca buradaki oyunculara geçiyor işte. E bulmuş Fener gibi takımı da parası tıkır tıkır geliyor her sene avrupada başarısız olsa da kimse birşey demiyor. Arkadan şakşakçı taraftarı da çok niye gitsin adam dimi ben de olsam kalırım yani GALATASARAYlı lduğum halde Ricardinho ya birşey diyemiyeceğm ama madem çok byük bir oyuncu neden Türkiye'ye gelmiş diye düşünüyorum??

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ABOOO
    Hiç futbol oynamadın galiba
    Biri savunduğu alanı da kontrol ederken, diğeri de tamamen markaj yapar rakibin en etkili futbolcusuna.İkili markaj çoğu takımın uyguladığı bir durum, çünkü Türkiye Ligi'nde teknik ve dikine oynayan oyuncu sayısı az.

Alex önceki senelerde = skor demekti.Başka dikine oynayan kalmayınca Alex'i durdurmak yeterli oluyordu, çünkü her takım zaten gömülü savunma yapıyordu.

Şimdi Alex'e merkaj yaparsan göbek açılır, oraya da Tümer ve Appiah dalar.
    Seyirciler de o oyunculara ... )
    birader şu futbol oynamamışsın lafına takıldım bak sen msn e sonra tff sitesine git bak bakalım orada lisansım var mı cam da kimlikte gösteririm dediklerinle avrupa da başarılı olmasının bir alaksı yok alex baskıya gelemeyen bir oyuncu tümer oraya dalar diyorsun bu kadar kolay mı bu onlar da aval aval alex in peşinden koşar tümer de hemen gol atar bu kadar kolay yani gol atmka bence sen futbol oynamamışsın tekme yememişsin ensene tükürük yememişsin futbol öyle tv den anlaşılabilecek birşey değil sokaktaki de alakasız çık taktik öğren o na göre oynamayı öğren ve gör bak nasıl bir oyunmuş ayrıca lisans konsunda ciddiyim gel ve gör cam da da kimlik göstereceğim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    ricardinho alex kadar ofansif bir oyuncu değil zaten kendisi de havaalanına inince söyledi.alex bence sasa iliç gibi (eyv iliç de girdi olaya ) yani gizli bir forvet daha çok arkadan gelip gol atıyor alex zaten bu seneki istatistiklei gösteriyor.adam frikik kullanmadan 5 gol attı nasıl attı forvet gibi oynayarak.ama rico beşiktaşta böyle oynamayacak muhtemelen ibrahim üzülmezin yerine geçecek yani fenerbahçedeki alexin görevini delgado yapmaya devam edecek diyebiliriz

mehmet abi zaten sistem değişsin. sistem iyi değilki
    Yeni sistem nasıl olacak ki?

------------ Bobo ---------------- Nobre ---------------

------------------------ Delgado -----------------------

------ Ricardinho ------- Kleberson ------------ Burak

İbrahim Ü. - Gökhan Zan - İbrahim Toraman - Ali Tandoğan

----------------------- Runje ---------------------------

Çok dağınık bir kadro, kızmasın kimse ama bu takımdan kimse şampiyonluk yarışı beklemesin.Galatasaray bile daha iyi oynar..

Sanırım bir stoper daha almak istiyorlar.
    O zaman da göbek İbrahim Ü. - Gökhan Zan - xxxxxxx - İ.Toraman olacak.
    Bekler zayıf kalacaktır ofansif olarak.Kademe hatası için oyuncu alacaklar ama geri kalan üç oyuncu uyumlu değil ki zaten.

Daha da komik bir defans düzeni olacak.Zaten Kleberson aslen sağ açık oyuncusu ve defansif olarak hiç yeterli değil.Ricardinho kendine oynar, pres beklemeyin.Burak da ne kadar yeterli olur takım savunmasında.

Orta saha defansif olarak SIFIR.
    Oyuncu için oyuncu transfer edilirse böyle oluyor işte.Bu sene vasat takımları kolay geçerler ama dişli takımlarda ve derbilerde Beşiktaş'lılara Allah kolaylık versin ...

Quote Originally Posted by hselim
    Ricardinho ya birşey diyemiyeceğm ama madem çok byük bir oyuncu neden Türkiye'ye gelmiş diye düşünüyorum??
    Kızma ama yönetici olmamanı tavsiye ederim.Bu mantalite ile yönetici olduğun takım küme düşerdi

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Cengiz abiye harfiyen katılıyorum.

Şu an Turkcell SüperLig'te Alex'ten iyi oyuncu söyle demiştim, söyleyememişsin, bahane olarak kalitesizliği ortaya koymuşsun. Bu kalitesiz ligimizde, Alex'ten daha çok iş yapan biri var mı Avrupa'da, onu merak ediyorum. Madem SüperLig'in kralı Alex, Avrupa'nın kralı kim (TSL'de oynayanlardan) ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Cengiz abiye harfiyen katılıyorum.

Şu an Turkcell SüperLig'te Alex'ten iyi oyuncu söyle demiştim, söyleyememişsin, bahane olarak kalitesizliği ortaya koymuşsun. Bu kalitesiz ligimizde, Alex'ten daha çok iş yapan biri var mı Avrupa'da, onu merak ediyorum. Madem SüperLig'in kralı Alex, Avrupa'nın kralı kim (TSL'de oynayanlardan) ?

ya ben anlatamıyorum ya sen anlamak istemiyorsun ben de diyorum ki zaten türkiye de dediğin gibi avrupa da söz sahibi olabilecek biri yok alex te dahil buna zaten öyle olsa burada durmazdı maddi manevi birçok seçenek çıkardı önüne ve muhtemelen başarısız olacak takımlarda sürünmezdi.tsl de isterse maç başı 19 gol atıp 25 asisit yapsın bu ona ve kariyerine prim getirmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Cengiz, zaten sistem o..
    Değişirse mesela, 4-2-3-1 olur.. Tümer=Ricardino, Alex=Delgado, Yozgatlı=Burak (Bu kısım Appiah oynuyor varsayarsak Tuncay=Burak).. Göbekte de Kleberson - Fahri..
    Yalnız, biraz alternatif sorunlu bir kadro yapısı sözkonusu olur bu durumda, yoksa fena olmayabilir..
    Ha bir de, ofansif üçlüden dönüşümlü olarak ikisi devamlı dinamik olmazsa, Nobre'yle bu iş yatar..

hselim Misafir

Alex'ten daha çok iş yapan isim bu ligde HAKAN ŞÜKÜRDÜR!

Avrupa kupalarında HAKAN ŞÜKÜR'ün üstüne adam var mı Türkiye'de asıl siz bana bunu söyleyin!!! Adam yaşayan efsane alex ne? Küçük köyün büyük muhtarı

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri