1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Diren #Rodi

Güzel Kariyer Olmuş Gerçektende Emeğine Sağlık Önceleri Daha Çok Gol Yemişin Ama Sanki Taktiği Sağlam Oturtmuşsun Gol Sayısında Bayağı Azalmalar Olmuş. ABD ile Dünya Kupasında Sonuncu Olsan Daha Çok Sevinirdim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Grup maçları güzel olmuş
    Almanyadan sonra sıkı defansla ve messiyi tutarak Arjantinide yenersin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Teşekkürler, hazırladığım taktik şansına takıma oturdu. Ama Arjantin regen yuvası sadece messiyle olmuyor Ama Messi cidden hala ortalığın tozunu attırıyor.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Diren #Rodi

Güzel Kariyer Olmuş Gerçektende Emeğine Sağlık Önceleri Daha Çok Gol Yemişin Ama Sanki Taktiği Sağlam Oturtmuşsun Gol Sayısında Bayağı Azalmalar Olmuş. ABD ile Dünya Kupasında Sonuncu Olsan Daha Çok Sevinirdim
    Teşekkür ederim usta Artık Efsane Kariyerler bölümüne gireriz ;D

Rangersta 4-2-3-1 taktiğini çok iyi oturttum takıma , aslında hiç alışık değillerdi ama oyuncu transferlerini de buna göre yapınca yükselen bir yol izledik. ABD de ise çok defansif bir taktik uyguladım , ama bu taktiği takıma göre ayarladığım için takım çabuk ısındı taktiğe.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2018 DÜNYA KUPASI 2. TUR

Olmadı dostlar , aslında çok iyi mücadele ettik ama turu geçemedik. Maçın başında çok sağlam bir Arjantin atağı vardı hatta 1 topları direkten döndü. Aam Messi ve birkaç kilit oyuncuyu iyi marke ettik bu sayede gol atmalarını engelledik. Daha sonra kontra ataktan bulduğumuz 1 gol ile öne geçtik. Golden sonra iyi kapandık ancak ilk yarının bitmesine çok az kala Arjantin beraberliği buldu. İkinci yarıda ise Arjantin baskısına kotnra ataklarla karşılık verdik ve tekrar öne geçtik. Ama Arjantin çok geçmeden 1 gol daha buldu ve bitime 13 dk kala kala Arjantin 3-2 öne geçtik. Bu andan sonra takımı hücuma kaldırdım ve 13dk boyunca Arjantin'i neredeyse yarı sahalarına gömdük. 1 Topumuz direkten döndü ve birçok pozisyonumuz kaçtı. Ama beraberlik golünü bulamadık bir türlü. Sağlık olsun gruptan çıkmak bile büyük başarıydı bizim için.

Diğer 2. Tur sonuçları

Artık burada misyonumuzu tamamladık ve ayrılma vakti geldi. Daha önce Dünya Kupasında böyle mücadele etmemiştim. Benim için de güzel bir tecrübe oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final

Yarı Final

3. Lük Maçı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

BÜYÜK FİNAL

Grupta 2-1 yendiğimiz Almanya , Dünya Kupasını kaldırdı. Demek ki biraz kura şansımız olsa Dünya Kupasını alabilirdik

Turnuva Özeti

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dostlar burada kariyerimi sonlandırıyorum. Benim açımdan çok zevkli bir kariyerdi. Umarım sizde takip ederken eğlenmişsinizdir. Oyunun istatistiklerine göre 8 günden biraz fazla oynamışım. Bu da kariyerin beni ne kadar içine aldığını gösteriyor.

Kariyeri takip eden herkese gönülden teşekkür ederim , FM 2015'te yeni kariyerlerde görüşmek dileğiyle.

Son yorumları alıp ardından kariyeri kapattıracağım. Belki Efsane Kariyerler arasına gireriz

THE END

Mesaj Yetkileri