1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Avrupada takımlarımızın sıralamaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    evet ama sadece tsl de bu arada ben gs li değilm ama kimse gs yi savunmuyor bana kaldı tabi sempatim var ama tam taraftarı değilm peki arkadaşım sen alex in avrupa için yeterli olduğuna inanıyor musun
    Avrupa için sadece Alex degil Fenerbahce yetersiz. Sag kanat yok Forvet yok Sol bek yok..Ayrıca Avrupa maclarında dikkat edersen Alex e sıkı markaj uygulanıyor 2 kisi tarafından takımın beyni oldugu biliniyor ve Avrupadaki oyuncular TSL dekiler gibi degil hemen calım atılmıyo kandırılmıyor..Sonuc olarak Fenerbahce yetersiz buda dogal olarak Alex i de etkiliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Avrupa için sadece Alex degil Fenerbahce yetersiz. Sag kanat yok Forvet yok Sol bek yok..Ayrıca Avrupa maclarında dikkat edersen Alex e sıkı markaj uygulanıyor 2 kisi tarafından takımın beyni oldugu biliniyor ve Avrupadaki oyuncular TSL dekiler gibi degil hemen calım atılmıyo kandırılmıyor..Sonuc olarak Fenerbahce yetersiz buda dogal olarak Alex i de etkiliyor.

evet haklısın yetersiz ama yetersiz olanların başında alex var baskı altında oynayamayan bir oyuncu ve avrupa da da en önemli şey bu zidane da markaj yapıyorlar elbette fb zidane alamaz ama bu paraya çok daha iyisin alabilir yazık yani paralara.

Mesaj Yetkileri