Sayfa 546 / 578 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon
16,351 ile 16,380 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kötü yerden yakaladın, tamam oynasın hadi, senin canın sağolsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ama şunu söyleyeyim sadece.

Totti hep bir trequerista'ydı, Drogba hep bir pivot santrfordu, Kuyt hiçbir zaman tam anlamıyla bir santrfor olmadı, komple bir forvetti hep, yaş olayını o nedenle belirttim, rolüne adaptasyon açısından.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Kötü yerden yakaladın, tamam oynasın hadi, senin canın sağolsun.
    hahah eyvallah. neyse yarın maçı var ntv'de , sakatlığı yoksa keyifle izleriz artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadro ideal gibi duruyor ancak 5 yabancı olayı belimizi büküyor. Onu da ya Tarık'ı sola atıp sağda Veysel'i koyarak çözücez ya da Melo veya Pandev için yerli bir alternatif bulucaz. Aslında Balta'yı da sol beke yazabiliriz ama orası için artık yeterli değil Balta, stoperde de Semih Chedjou ikilisini bozmak mantıklı değil. Tabii bu 11'de Pandev'in fiziken yeterli olması, Emre'nin de 1-2 özelliğinin törpülenmesi lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    hahah eyvallah. neyse yarın maçı var ntv'de , sakatlığı yoksa keyifle izleriz artık
    kuyt aykut kocaman zamanında zaman zaman tek santrafor olarak kullanıldı ama yeterli performansı gösteremedi şuna webomu kuytmı ilerde oynasın dersen ben webo derim hemide sağ kanattaki eksiklikten

ama senin demek istediğin genel oyuncu profili açısından değerlendirmek gs nin nasıl bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu örnekleme açısından doğru bende aynı karardayım emenike burak gibi forvetlerle oynayacaksan ya kontraatak yada ilerde şok pres yapıp hemen bu oyuncuları topla buluşturmak başka türlü hiç bir oyun oynanmaz bu isimlerle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Prandelli: "Borussia Dortmund maçı derbiden daha önemli. Artık Fenerbahçe maçını unutup, Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetimizi alalım"

Sen önce takıma top oynat galibiyet almasakta olur Prandelli kardeş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Avrupa'da bu sezon ceza sahası dışından en çok gol atanlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim takımın orta sahasına kesinlikle pres gücünü arttıracak, orta sahaya dinamizm katacak bir oyuncu lazım. Orta sahada herkesin ayağı düzgün fakat kimsenin pres gücü yok. Eskiden Melo çok top kapardı şimdi onun da temposu çok düştü. Savunmaya yardım etmesi gereken bazı pozisyonlarda koşmuyor bile. Mevcut yabancı kontenjanında ilk baştaki tarifime uygun bir devre arası transferi nasıl yapılır bilmiyorum ama böyle bir transfer bize dördüncü yıldızı getirir.

Orta sahamız çok yumuşak olduğundan top rakipteyken takım sürekli geri çekiliyor. Takım geri çekildikçe Sneijder, Pandev gibi teknik fakat hızlı olmayan adamları da yeterince kullanamıyoruz.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bizim takımın orta sahasına kesinlikle pres gücünü arttıracak, orta sahaya dinamizm katacak bir oyuncu lazım. Orta sahada herkesin ayağı düzgün fakat kimsenin pres gücü yok. Eskiden Melo çok top kapardı şimdi onun da temposu çok düştü. Savunmaya yardım etmesi gereken bazı pozisyonlarda koşmuyor bile. Mevcut yabancı kontenjanında ilk baştaki tarifime uygun bir devre arası transferi nasıl yapılır bilmiyorum ama böyle bir transfer bize dördüncü yıldızı getirir.

Orta sahamız çok yumuşak olduğundan top rakipteyken takım sürekli geri çekiliyor. Takım geri çekildikçe Sneijder, Pandev gibi teknik fakat hızlı olmayan adamları da yeterince kullanamıyoruz.
    Ah be keske Song'u ya da M'bia'yi kacirmasaydik.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a 30 gün hak mahrumiyeti verdi
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adamın zaten günü kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

https://vine.co/v/Ob2XDY3d1qU

Elemanların keyfleri yerinde. Kadro dışı kalmaya devam o zaman. Görgüsüzlükte hat safhada gibi duruyor.

Bu arada şarkı güzelmiş bilen var mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şahsen ben bir şey demiyorum bende onların yerinde olsam bende öyle yapardım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ah be keske Song'u ya da M'bia'yi kacirmasaydik.
    mbia neysede song gelmezdi türkiyeye gelse bile songa gs fb ortak girmesi lazımki para çıksın

kiralık dersen olabilirdi ama maaşı gene sorun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    https://vine.co/v/Ob2XDY3d1qU

Elemanların keyfleri yerinde. Kadro dışı kalmaya devam o zaman. Görgüsüzlükte hat safhada gibi duruyor.

Bu arada şarkı güzelmiş bilen var mı ?
    Adı şarkının sözlerinde saklı

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=JuM7hObGjWI"]It's My Birthday[/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Engin'de biraz kafa olsaydı ne böyle bir video çekerdi ne de şuan kadro dışı durumda olurdu. Yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Original Engin

Kontrat bittigindede bi Urfa veya Adana yapar , orda 1 sezonu bitiremedende futbolu birakir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu milletimizin ve medyamizin linç geleneğine bayiliyorum. Videoda hic bir kotu ve sakıncalı bir şey yok. Saygısızlık bile yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence de videoda bir sorun yok, bırak o kadar parayı ayda 10.000 TL bile kazansam kendimi kaybederim ben. Bu ülkedeki herkes ne kadar ahlaklı arkadaş!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bizim seyircilerden biri men cezası almış FB maçında Gökhan Gönül'e küfür ettiği için.

Galatasaray - Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'e küfreden Selçuk Şeker isimli taraftar spordan men cezası aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/137902 soruşturma numarası ile FEBAV (Fenerbahçeli Avukatlar) üyesi Av. Emre Kapukkaya ve Av. Halil Küçük'ün yaptığı şikayetle TT Arena'da Gökhan Gönül'e küfrettiği görüntülerden belli olan Selçuk Şeker isimli Sarı-Kırmızılı taraftar seyirden men cezası aldı.

İki Fenerbahçeli Avukatlar üyesi girişimiyle seyirden men cezası alan Selçuk Şeker hakkında ayrıca dava da açılacak..

İşte FEBAV üyesi 2 avukatın Galatasaraylı taraftar hakkında yaptığı şikayetin tam metni..

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bu çok iyi olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bütün statlara yayılması dileğiyle

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son 10 hatta belki 20 yılın en sakin ve olaysız GS-FB maçını oynadık ama almadığımız ceza kalmadı ha

Ünal Aysal 30 gün hak mahrumiyeti ve 22.000 TL para cezası aldı.
    Kulüp çirkin ve kötü tezahurat ile saha olaylarından dolayı PFDK'ya sevkedildi.
    Seyirci men cezası aldı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Passolig işe yaradı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla maçı falan geçtim daha istifa demeklede olmuyo bu işler sackpardew tarzı bi organizasyon yapmamız lazım kendini rezil hissetsin ki istifa etsin yeter bu kaçıncı maç 1 maçta ümit vermedik bi maçta düzgün güven veren savunma yapmadık bi maçta düzgün kontrollü ve organize atak yapmadık bala mala ilerledik ligde de olmuyo şl de duman ediyolar böyle yeter bi şampiyonlar ligi zevkimiz vardı onuda aldı bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalya'ya giden bir taraftar sormuş soruşturmuş demişler ki,

prandelli iyi adam, berbat bir teknik direktör. yavaş, algısı kıt, takıma hükmedemeyen, futbol bilgisi yetersiz. mancini ise çok dağa saygıdeğer, agresif, kurt gibi, klas ve üst düzey bir adam olarak biliniyor buralarda. prandelli de köyün zararsız ama cahil, güler yüzlü amcası.
    Yüzde yüz katılıyorum. Ve sunu eklemek istiyorum http://devrimderki.blogspot.co.uk/20...sifreleri.html mesela burada bahsedilenlerin hiç birin yapmadı Prandelli. Kafasının dikine gidiyor ve tamamen saçmalıyor bunu yaparkende. Hiç mi analiz etmezsin. Anlamıyorum, anlayamıyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gssözlükte Burak Yılmaz yorumları:

galatasaray'da nefret ettiğim iki adamdan biri. kendisine 5 metreden verilen yerden dümdüz pası ayağından 3 metre aşarak kontrol edemeyen bir yeteneksiz.
    (vegas aslani - 22 ekim 2014 23:03)

avrupa'nın herhangi bir ülkesinde 100 bin euro'dan fazla maaş alamaz.
    (sodommuftusu - 22 ekim 2014 23:31)

takımdan kovulana kadar her maç taraftarlarca ıslıklanması gereken futbol katili. yeni gelecek olan yönetim sözleşmesinde ciddi oranda indirim yapmazsa en ağır küfürlere, en iğrenç hakaretlere maruz kalmayı sonuna kadar hak eder.
    (halim abi - 22 ekim 2014 23:41)

tek başına da oynadı. yanındakiyle çift forvet de. 3-5-2 de oynadı 4-4-2'de. kanatsız da oynadı. tek kanatlı da çift kanatlıda.

eee performansı hep aynı. artık savunulacak bahanesi de kalmamıştır heralde. yarın çıkıp hattrick de yapsa anlayın artık iyi oyuncu değil bu adam.
    (thebeastlorikcana - 22 ekim 2014 23:52)

top kontrolünden aciz, gözlerimin gördüğü en yeteneksiz, en kalas forvet.

eskiden en azından bitiriciliği vardı, şimdi de bitiriyor ama takımı.
    (soldan soldan yardir riera - 22 ekim 2014 23:54 ~ 23:54)

Duygularıma tercüman oldular. Burak'ı ilk 11de gördüğüm hiçbir maçı izlemem bundan sonra. selçuk'un vasatlığına alıştık zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

burak tı selçuktu veysel di bu işin ikini aşaması şimdi herkesin prandelli nin kovulmasına yoğunlaşması lazım ben oyunculardan bu kadar kötü yararlanan bu kadar kötü top oynatan bi teknik direktör görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ünal aysal gider ayak manciniyi göndererek fena kazık attı gsye.

hiç boşuna mancini istifa etti demeyin adam onca parayı bırakıpta gitmez gitmesine zemin hazırladılar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ENGİN BAYTAR : BEN KADRO DIŞI KALDIKTAN SONRA HİÇ PARA ALMADIK..AMA KULUBÜMÜZÜ DE MAHKEMEYE VERMEDİK

Engin Baytar'dan "Para" açıklaması: A2 oyuncuları ile Vialand'e gidiyorduk o paralar çocukların giriş için bilet paralarıydı.

Engin Baytar:"Sabri, Eboue, ben ve Yiğit aramızda para toplayıp genç kardeşlerimize araba alma sözü vermiştik..."

Engin Baytar:"Yiğit para verememişti. Bizde dedik ki Aqua Florya'da kahvaltı edelim parasını sen öde o da kabul etti..."

Engin Baytar: İnsanlar öyle bir duruma getirdilerki ben yaptığım iyiliği söylemek zorunda kaldım. Bundan çok nefret ederim.

Engin Baytar: Kendimi övmek istemiyorum ama keşke herkes böyle bir şey yapsa. Utanıyorum bunu açıklamaktan.

Mesaj Yetkileri