Quote Originally Posted by Jesus_FB
son olarak delgadonun golünde burak müthiç bir pas attı i.akın vurdu direkten döndü delgado tamamladı gol oldu ama ibrahim akın gole sevinmek yerine kendi şutunun direkten dönmesine üzüldü
ben bile çok sinir oldum bu görüntüye sizler ne düşünüyorsunuz ben mi yanlış anladım yoksa?
Resmen ağzımdan aldın lafı Tarık abi. Bu pozisyonu abimle beraber izledik az önce, o söyledi. Ben de tam buraya yazacaktım ki, sen benden hemen önce bu konuyu dile getirmişsin. Öncelikle sana teşekkür ediyorum. Kalp kalbe karşıdır

Az önce Santra'da maçın özetini izlerken, abimin uyarısıyla bu pozisyonu dikkatle izledim. Abim maça gittiğinden, o farketmiş. Bana dikkatli izle dedi. İzledim ve çok şaşırdım.

İ.Akın, direkten dönen topuna üzülüyor, ardından boş kaleye Delgado tamamlıyor, golü atıyor ve İ.Akın çok ama çok kızıyor, üzülüyor, elini kolunu sallıyor, "Allah kahretsin" der gibi... Bu çok ama çok büyük bir sorun. Arkadaşını kıskanıyor yani. BJK yönetimi yerinde olsam İ.Akın'a ceza veririm kesinlikle. Çok kötü bir durum BJK için.

Ailton ile sık sık kavga eden İ.Akın, takımın huzurunu bozacak gibi. Ailton "Onu dövecektim nerdeyse" demişti İ.Akın için. Hem bencil, hem de diğer yüzü ortaya çıkmış oldu. Çok ilginç bir durum. Takım arkadaşını kıskanmak, böyle bir şey olabilir mi?

Alex gol atacak, Tümer kızacak, el kol hareketi yapacak, üzülecek. Veya Necati gol atacak, Hasan kızacak ve üzüldüğünü belirtecek. Böyle bir şeyi ben görmedim daha önce. İlk kez İ.Akın'da gördüm. Delgado'ya koşacağına, sevineceğine, üzülüyor.

Eğer fırsat bulursanız MUTLAKA bu pozisyonu izleyin. Çok ama çok vahim bir durum BJK için. İ.Akın'ı ben olsam mutlaka cezalandırır, hatta gerekirse sözleşmesini fesh ederim.