Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 237 sonuç

Konu: Araştırma ile ilgili eleştiri başlığı.

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    İyi akşamlar, Eskişehirspor'da forma giyen Kaan Kanak oyunda orta saha ve ofansif orta saha olarak gözüküyor. Ancak kendisinin mevkisi sol bektir.
    Duzelttim. Tesekkurler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    İyi akşamlar, Eskişehirspor'da forma giyen Kaan Kanak oyunda orta saha ve ofansif orta saha olarak gözüküyor. Ancak kendisinin mevkisi sol bektir.

http://www.transfermarkt.com.tr/kaan...spieler/123527

Kaan Kanak Ankaragücü o zor döneme girdiğinde orta saha olarak kullanılmıştı. Ordan kalmış sanırım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe altyapısındaki Erman Taşkın'ın adı Taskin Erman olarak girilmiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Fenerbahçe altyapısındaki Erman Taşkın'ın adı Taskin Erman olarak girilmiş.
    Duzelttim. Tesekkurler.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Duzelttim. Tesekkurler.
    Merhaba
    Fenerbahçe alt yapısında bulunan hatta sezon öncesi A takımla idmana çıkan ve hazırlık maçında görev alan Savaş Polat database'de var mıdır?
    Sağ bek pozisyonunda oynuyor ve kendisinin çok iyi bir potansiyeli olduğu söyleniyor izleyenler tarafından.
    Umarım gözden kaçmamıştır.

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1359870

http://www.transfermarkt.com.tr/sava...spieler/251102

http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-savas-polat/

http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce...ozel-alaka-var

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    Merhaba
    Fenerbahçe alt yapısında bulunan hatta sezon öncesi A takımla idmana çıkan ve hazırlık maçında görev alan Savaş Polat database'de var mıdır?
    Sağ bek pozisyonunda oynuyor ve kendisinin çok iyi bir potansiyeli olduğu söyleniyor izleyenler tarafından.
    Umarım gözden kaçmamıştır.

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1359870

http://www.transfermarkt.com.tr/sava...spieler/251102

http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-savas-polat/

http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce...ozel-alaka-var

Savaş'la henüz profesyonel sözleşme imzalanmadığı için yok veritabanında.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ömer abi salih uçanın kiralık sözleşmesi 1 senelik +1 de opsiyonu bulunuyor
    dolayısıyla roma nın opsiyonu kullanıp kullanmayacağını bilmiyoru yani salih'in kiralık sözleşmesinin 2015'e kadar yapmamız daha doğru değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    dolayısıyla roma nın opsiyonu kullanıp kullanmayacağını bilmiyoru yani salih'in kiralık sözleşmesinin 2015'e kadar yapmamız daha doğru değil mi?
    Roma oynatmıyor zaten garibim çürüyor yazık

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Roma oynatmıyor zaten garibim çürüyor yazık
    Fener´de cok oynoyurdu zaten birak adam gelissin orada adamlar ozel ilgileniyor. oynamasa bile gelistiginden eminim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Fener´de cok oynoyurdu zaten birak adam gelissin orada adamlar ozel ilgileniyor. oynamasa bile gelistiginden eminim..
    oyun ıcın demıstı sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Oyun için dedim dostum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Opsiyonlu kiralik sozlesme gibi bir secenegimiz yok varitabaninda. Ancak yanilmiyorsam oyunda eger Roma isterse kiralik sozlesmesi suresince geri yollayabilir Salih'i. Zaten bu da opsiyonlu kiralik sozlesmeden farkli degil cunku Roma'nin bedelsiz olarak sozlesmeyi ikinci yila uzatma hakki bulunuyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Opsiyonlu kiralik sozlesme gibi bir secenegimiz yok varitabaninda. Ancak yanilmiyorsam oyunda eger Roma isterse kiralik sozlesmesi suresince geri yollayabilir Salih'i. Zaten bu da opsiyonlu kiralik sozlesmeden farkli degil cunku Roma'nin bedelsiz olarak sozlesmeyi ikinci yila uzatma hakki bulunuyor.
    Roma, ikinci yılın Ocak ayı sonuna kadar opsiyonunu kullanmayı bildirmek zorunda abi. Aksi taktirde Salih doğrudan geri dönüyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Roma, ikinci yılın Ocak ayı sonuna kadar opsiyonunu kullanmayı bildirmek zorunda abi. Aksi taktirde Salih doğrudan geri dönüyor.
    Ikinci yil kiralik olmasi da opsiyonlu Cengiz. Ama iki yil icin kiralik bedelini pesin odedikten sonra zaten ikinci yil kiralamamak gibi bir sey yapmazlar muhtemelen.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Salih Uçan Roma'ya 4.75 milyon euro'ya kiralandı ama sözleşmesinde veya kariyer verilerinde herhangi bir ücret yazmıyor (satın alma opsiyonundan bahsetmiyorum). Bu kiralama ücreti direk Fener'in bütçesine mi aktarıldı acaba?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bizde sözleşme yaparken opsiyon kullanabiliryormuyuz
    ADANA DEMİRSPOR

Burak'ın bitiriciliği 18 evet bence de fazla ama hiçbir oyunda(FM14) 25 golün üstüne çıktığını görmedim.Yüzeysel düşünürsek topsuz alan özelliği de yüksek olduğu için çok rahat pozisyona girip 30 gol atabilmesi gerekirken bazen yeri geliyor 10-15 golle ligi bitirebiliyordu.Yani bir gerçekçilik var. Gerçi geçen sene forvetler biraz etkisizdi gol yollarında ama önceki senelerde de gerçektekine yakın bir performans sergiliyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Trabzon'un mali durumu fazla kötü galiba. İlk başta Soner,Musa,Emre Güral gibileri sattılar şimdi de Onur 3.3 milyon €'a Lyon'a gitti.

Bu arada Denizlispor'un 3 yabancısına da büyük ayar gerekiyor. Fazla iyiler.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

İrfan Can Kahveci'nin pozisyonu MR-AMR olarak girilmiş fakat MC oyuncusu İrfan.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    İrfan Can Kahveci'nin pozisyonu MR-AMR olarak girilmiş fakat MC oyuncusu İrfan.
    Duzelttim. Tesekkurler.

Genelde Database'ten memnunum ama
    Sadece Türkiye araştırmacılarına değil neredeyse tüm araştırmacılara gıcık kaptığım bir konu var

Kardeşim neden milli takımların çoğunun u19-u20-u22-u23 (Kıtalara göre değişiyor) hocaları eksik oluyor ve ilk gün hepsine başvurulabiliyor...
    örnek olarak FM12'den beri her sene Türkiye U19 boş giriliyor ilk gün...
    SI araştırma ekibine söylenirse iyi olur kanısındayım...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Genelde Database'ten memnunum ama
    Sadece Türkiye araştırmacılarına değil neredeyse tüm araştırmacılara gıcık kaptığım bir konu var

Kardeşim neden milli takımların çoğunun u19-u20-u22-u23 (Kıtalara göre değişiyor) hocaları eksik oluyor ve ilk gün hepsine başvurulabiliyor...
    örnek olarak FM12'den beri her sene Türkiye U19 boş giriliyor ilk gün...
    SI araştırma ekibine söylenirse iyi olur kanısındayım...
    Veritabanini yolladigimizda henuz u19 takiminin tekink direktoru aciklanmamisti.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

U19 Milli Takımının teknik direktörü geçen sezondan beri Vedat İnceefe. Ne zaman açıklandığını bulamadım ama TFF'nin sitesinde U19 Teknik direktörü etiketiyle benim bulabildiğim en eski haber 5 Şubat 2014 tarihinde yayınlanmış.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=19903

Fatih Terim Galatasaray'da iken Galatasaray U19 takımının hocasıydı. Sanırım Fatih Terim ile birlikte ayrılıp, Milli Takıma geçti. TFF'nin sitesinde Galatasaray'la sözleşmesi 9 Ekim 2013'te feshedilmiş gözüküyor.

Nesil
    2003

U19 Milli Takımının teknik direktörü geçen sezondan beri Vedat İnceefe. Ne zaman açıklandığını bulamadım ama TFF'nin sitesinde U19 Teknik direktörü etiketiyle benim bulabildiğim en eski haber 5 Şubat 2014 tarihinde yayınlanmış.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=19903

Fatih Terim Galatasaray'da iken Galatasaray U19 takımının hocasıydı. Sanırım Fatih Terim ile birlikte ayrılıp, Milli Takıma geçti. TFF'nin sitesinde Galatasaray'la sözleşmesi 9 Ekim 2013'te feshedilmiş gözüküyor.
    O haberi gormemistim. Veritabanini yollamadan 2 gun once TFF'nin Milli Takimlar teknik kadrosu sayfasina gore ayarladim teknik ekipleri. O zaman sayfada bir cok bosluk vardi.

8 Ekim'den daha sonraki bir tarihte guncellemisler.

http://web.archive.org/web/201410081...spx?pageID=406

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ayrıca Julen Masach da halen MT teknik kadrosunda gözüküyor. O da geçen sezon ayrılıp Hannover'da çalışmaya başlamıştı yanlış kalmadıysa aklımda.

Nesil
    2003

Ayrıca Julen Masach da halen MT teknik kadrosunda gözüküyor. O da geçen sezon ayrılıp Hannover'da çalışmaya başlamıştı yanlış kalmadıysa aklımda.
    Almanlardan duzeltilmesini istedim. Tesekkurler.

2d kamerasinda galatasaray'in forma renklerinde sari forma var abi. Sapsari bi ikonla oynuyor oyuncular ona da bi bakabilirsen.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Turguthan View Post
    2d kamerasinda galatasaray'in forma renklerinde sari forma var abi. Sapsari bi ikonla oynuyor oyuncular ona da bi bakabilirsen.
    Duzelttim. Tesekkurler.

Ben fiziksel özellikler dışında ligdeki bütün oyuncuların abartıldığını düşünüyorum. Ama sonra ukrayna ve özellikle israil ligindeki oyuncuların profiline baktıktan sonra olsun artık bu kadar diyorum.

Öncelikle Burak Yılmaz ve Sow'un bitiricilik kısmını yapan her kimse bir daha incelemesi gerekiyor kanımca.
    Herşeyi geçtim, Diego'yu kim izlemişte o puanları yazmış allah aşkına ? Yahu oyun sarsın diye şişirilmiş resmen. Yani ligdeki tüm oyunculara yine eyvallah derim ama Diego'ya diyebilmem için CM 02/03'den beri süre gelen menejerlik oyunu bilgimi çöpe atmam gerekiyor. Üstüne izlediğim Süperlig maçlarını da unutmam gerekiyor.

Bir tek ben mi abartıyorum bu meseleyi onuda bilmiyorum ya neyse..

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri