İnsan merak etmeden duramıyor; Ersun hoca kalsa Diego'nun şu anki durumu ne olurdu acaba.
İnsan merak etmeden duramıyor; Ersun hoca kalsa Diego'nun şu anki durumu ne olurdu acaba.
Amma 3 amma 5 hafta bekler Ersun Hoca'nın elinde parlardı Diego.
Herşeyden bağımsız olarak ise bu hafta kendisi eğer hoca 90 dakika sahada tutarsa büyük oynayacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakan Cinemre diye bir çocuk var takımda stoper. İsmail Hoca biraz cesaretliyse ve kendini taraftarına sevdirmek istiyorsa bu maç stoper eksikliğinde bu çocuğu koyar stopere. Ama ihtimal vermiyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kartal şu an kendini camiaya kanıtlama baskısı altında. Hele Galatasaray derbisi de kaybedilmişken bu tür riskler alacağını sanmıyorum. Fenerbahçe geleneğinin dışına çıkarak gençlere uzun bir aradan sonra ilk ve sanırım uzunca bir süre de son olarak en fazla şans veren hoca Aykut Kocaman oldu/olacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İç sahada rakipler doğru düzgün üstümüze bile gelmiyorken ben olsam aynı baskının altında risk alırdım. Risk olarak görmüyorum bile aslında bunu. Bu çocuk Buca'da 30'dan fazla maça çıktı geçen yıl. Orta sahadan stopere adam çekmek benim gözümde esas risk.
Sana bana göre risk değil; ama hoca oynatır da maç kazanılamazsa hemen hemen herkes o oyuncunun neden oynatıldığını, Topal'ın MT'da stoperde de iyi oynadığını konuşur. Esas olan skor ülkemizde. FM'de olsa 16 yaşındaki çocuğu koyarım ben takıma ama İsmail Kartal'ın yerinde olsam şu an, maç kazandıracağını düşündüğüm en ideal, en tepki çekmeyecek kadrolarla çıkarım maçlara. Takımı geçen sezon Nisan'da şampiyon yapan ve kendisini ülkede fazlasıyla kanıtlamış bir hocayı türlü bahanelerle; takıma o ana kadarki en büyük Avrupa başarısını yaşatmış hocayı ligde şampiyon olamadı diye, takımın son 10 yılındaki en başarılı ve en etkili, tüm başarılarda büyük oranda pay sahibi, takımın (hatta kulübün) son zamanlardaki en büyük efsanesini bacak bacak üstüne attı, tivit mivit diye arkasına teneke bağlayarak kovan bir zihniyet var kulübün başında.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Topal'ı bir maç daha stoperde izlersem iyice soğuyacağım takımdan. Hadi geçen hafta mecbur kaldı filan gerçi orada da golleri yememizde ki en önemli sebep oldu. Wesley Selçuk'a kalmasaydı Topal o alanları vermezdi bence.
Artık genç mi oynatır yoksa Serdar mı oynar bilemem ama Topal'ı orada görmek istemiyorum. Çıksın oynasın Serdar, antrenman yapıyor herhalde bu adam, 3 eksik varken oynamayacaksa ne zaman oynayacak.
Alves'e 2 maç ceza verilmiş, şaka gibi. Adamlar bize inat yapıyor sanki, tam seviniyoruz belki uzun süre ceza alır diye 2 maç veriliyor. Meireles olayında da aynısı oldu, Emre ile de aynılarını yaşadık Volkanla da. Bize daha fazla zarar veriyor bu cezaların az olması. Bir de Bekir iyi niyetine rağmen 2 maç ceza alırken bu adam nasıl 2 maç alıyor nasıl bir hukuk bu.
En az 4 maç ceza alması lazımdı. Zaten herif kırmızı kart görmüş, sadece karta ceza verilmiş, yaptığı harekete ceza yok.
İsviçre federal mahkemesi başvurumuzu reddetmiş, şimdi nereye başvururuz acaba.
Kuyt'ı Southampton istiyor deniyor, aslı varsa gönderilmeli. Yenilenme zamanı artık kadro 40'a merdiven dayadı.
Avrupa'da başarı isteniyorsa artık Kuyt'a da yol vermek gerek. Yabancı sınırı serbest olsa kalsın ama kısıtlı yabancı ile oynarsak bence artık daha dinamik adamlara ihtiyaç var. Yarın bir gün Münihle ŞL'de felan eşleşirsek aradaki fark anlaşılır.
yerine adam akıllı kanat almaya kalksan kasandan 10 milyon çıkar
yaşından dolayı gitsin diyorsanız takımda en çok koşan adam
ayrıca kanımca seneyede (ocaktada olabilir) yabancı sınırı esnetilecek
adam hala hollanda milli takımında banko oynuyor yahu bu kadar iyi bir takım mıyız![]()
@Önder
Kuyt mı yoksa Gökhan Töre veya Olcay Şahan mı?
...
...
Böyle böyle göndereceksin işte. Kuyt gidecek, başkasının alıcısı çıkacak o gidecek tutmayacaksın elde. Şu takımda Gökhan, Caner, Topal, Alper, Diego dışında vazgeçilmeyecek oyuncu yok. Kimin talibi varsa gönder ve genç kaliteli adamları toplamaya bak.
...
Kuyt eskisi gibi en çok koşan oyuncu da olmuyor en azından ilk yarı istatistiklerinde öyle görünüyor. Zaten ikinci yarılarda da oyundan düşüyor artık.
Bizim yeni bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Mesela hiç büyük transfer yapmadan 20 milyon euro harcamayı kabul etmeli takım. Zaten yabancı sınırı da kalkıyor 10-12 tane genç çocuk alalım bu paraya.
Zaten öyle veya böyle takımımız 1 seneyi daha götürür, Stoch döner Salih döner bişey olur. Kaldı ki hadi 2 tane de as takıma yap transfer. Kulüp bu kadar harcamayla batmaz.
yabancı sınırı kesin kalkıyor mu
Avrupa'da başarıyı isteyen kim, boşverin bu kadro iyi. Bu yönetimle para harcamaya değmez, umarım seneye de sadece 1 tane futbolcu alıp kapatırlar sezonu.
Diğer yandan ben de Kuyt'ın gitmesinden yanayım, ilk geldiği seneki temposu yok. Gökhan Gönül'ü birçok pozisyonda yalnız bırakıyor. Üstelik takımda teknik ve top taşıyacak adam sayısı bu kadar azken Kuyt takıma lüks kaçıyor. Benim düşüncem kanat oyuncusu kaç km koştuğundan ziyade verkaçları ve top sürmesi ile değerlendirilmeli ayrıca ortaları ile. Şuan oyuncuları satmak istesek bence sadece Sow'a 6-7 milyon civarı teklif gelir, diğerlerine teklif bile gelmez. Sow da sözleşmesi düşük olduğu için.
Kuyt bana göre gönderilmeli derken yaşını hesaba katarak söyledim. Bu yaşta adama talip varsa para vereceklerse tutmanın manası yok. Emekli sandığına döndü iyice takım, gelen burada bırakacak diye bir şart yok.
Hocam; Sow, Emenike, Alves demişsin. Bunlardan gitse gitse Alves gider, oda muhtemelen parasız gider. Diğer ikisi gitmez, en az ikişer sene daha kalırlar. Haklısın Kuyt öncelik değil ama hazır alıcısı varken takımı bir yerlerden yenilemek lazım.
Şu an bir şey yok. Kalkması değil zaten arttırılması söz konusu sınırın. Oda devre arasında olabilir deniyor, yok öyle bir şey. En yakın ihtimalle sezon sonunda. Rıdvan Dilmen bir laf söyledi herkes peşinden koşuyor![]()
İsmail Kartal için bir fırsat daha. Bu hafta kazanırsa cepleri krediyle dolacaktır. Oynanan futbol onaylanmasa da derbi galibiyeti elini epey rahatlatır hocanın. Bir kırılma anı bekliyorum oyun açısından. Daha tempolu, daha baskılı bir oyun şu haftalarda gelirse devam edecektir.
Bu hafta için, kırmızı kart ve penaltılar olmadıkça beraberlik olacağını düşünüyorum.
Bjk'yi yenersek lider olma ihtimalimiz olacak.Bu kadar kötü oyunla hala böyle bir şansımızın olması ligin kalitesizligine baglı.Kolay kolay şampiyonluktan kopmayız.Kadıköy'de zaten forma kazanıyor deplasmanlarda da 3 maçta bir kazansak sampiyon oluruz heralde.Bizim kötü oldugumuz sezon sansımıza diger takımlarda kötü.
Bence bu sene de şampiyon oluruz İsmail Kartal'a rağmen. Galatasaray zaten çok kötü bir sezon geçiriyor. Tek rakip Beşiktaş gibi. Onların da hala kırılgan bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.
İsmail Karta için büyük bir şans.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bendeki tüm kredisini Beşiktaş'dan daha formdayız diyerek tüketti hoca.
Buradan ayrılmam bir saniye ne demektir arkadaş. Daha yeni geldin. Önümüze bakıyoruz de, çalışıyoruz de, henüz sezon başı de. Yoksa herkes biliyor ayrılmanın bir saniyede olacağını. Aziz Yıldırım'ın belirleyeceği bir saniyede gidersin.
Last edited by Seçkinn : 30.Ekim.2014 at 15:11
Sizin icin hoca ne dese kotu yav![]()