Quote Originally Posted by serwan View Post
İstatistikler düşündüğüm gibi. Burak'ın her 10 golünden 1 tanesi penaltıdan. Oyunda penaltıları başka oyuncu kullanıyorsa bu, Burak'ın gerçekte 5 şutta 1 oyunda 6 şutta 1 gol bulmasını önemli ölçüde açıklar diye düşünüyorum.
Aciklamaz cunku oyunda gercektekinden daha az penalti kullanmiyor. Galatasaray'a transfer oldugundan beri Burak 4 tane penalti kullanmis, 3 tanesini gol yapmis. 55 golun, 3 tanesi penalti. Oyunda da her sezon 1-2 tane penaltidan gol atiyor.

Gerçekte çalınan derken kolay penaltılardan bahsediyorum.Burak'ın taklalarından yani. Oyunda bu penaltılar çalınmadığı için Burak'ın kaleyi bulan şut ve gol istatitistiklerinde azalma görülmesi normal.
Iste ben de diyorum, hangi kolay calinan penalti? Galatasaray'a geldiginden beri 3 tane penalti verilmis. Iki tane de video ile gosterdigim verilmemis penalti var. Dahasi da vardir belki.

Oyle bir algi olusturuldu ki Burak her yere dustugunde penalti caliniyor saniyor insanlar. Aksine, bariz penalti olan pozisyonlarda bile hakemler penalti calmiyor Burak'a. En iyi hakemimiz olmasi gereken Cuneyt Cakir dahil.

Muhtemelen Burak'in oyunda hakemi aldatip penalti alma ihtimali, gercektekinden daha yuksektir.