Originally Posted by
Kaka Leite
Valla ben Galatasaray taraftarını gram anlamıyorum. Prandelli'nin şuan takımda olması hata ama taraftar hala bundan önceki hatayı geri istiyor.
Neden daha iyisini alabilmek varken eskisi olsun ki? Mancini çok iyi olsa kovulmazdı zaten. Bu takıma çöpleri getiren de kendisiydi, şuan sayıp sövdüğünüz birçok adam onun döneminde geldi.
Vizyon meselesi diyoruz ya Cenker ondan işte.Chedjou'yu aldı Mancini ben hiç bir zaman beğenmedim demedim Chedjou'yu.Mancini zaten geleceğe yönelik transfer yaptı hep öyle hemen bu sene parlamaları beklemek yanlış olurdu.Mancini belki de bu sene pişirebilecekti onları.Türkiye kupasında gençleri defalarca denedi olması gerektiği gibi.Geldiği günün ertesi gün çıktığı maçta ölüm grubundan çıkardı bizi.İlk senesinde ŞL'de 2.tur oynadık ve TK aldık.Fenerbahçe'nin ardından bizi 2.yaptı ve Şl'ye direk gitme hakkını da kazandırdı.6-1,6-0'lık maçlar izledik futbolu o sene televizyonun başına kitlenip maç izlerken bu sene koltuğun başında kafa düşüyor benim.Hiç bir zaman gitsin demedim Mancini,asıl onun bu sene başlamadan yapacağı transferler müthiş bir Galatasaray izletecekti bize.Zaten devre arasında genç alternatifleri oluşturmuş,temele biraz daha bir şeyler katacaktı.Ünal Aysal'ın tek hatası bu bence,Fatih Terim falan değil.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."