Fatih Terim'in daha vizyonsuz halinden ibaret çünkü Hikmet Karaman. Göstermelik taktisyenlik+sürekli artan bir ego.
Fatih Terim'in daha vizyonsuz halinden ibaret çünkü Hikmet Karaman. Göstermelik taktisyenlik+sürekli artan bir ego.
Tugay Kerimoğlu gelsin, hem öğrensin hem de çalıştırsın işte...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benim Prandelli'den umudum vardı.Transfer döneminde sisteme uymayan oyuncuları eleyip oraya 3-5-2'ye uygun transferler yaptıktan sonra iyi olacağını düşünüyordum.Ta ki Şampiyonlar ligi maçı sonrası 4.yıldız açıklamasını yaptıktan sonra bitti her şey.Galatasaray'a gelen en kötü hoca bile benim gözümde Hagi'dir böyle bir açıklama yapmadı.Mancini'de bu şekilde götürmüştü takımı kimse bu kadar gitmesi taraftarı değildi bu adam çok farklı gerçekten vizyonu olmadığı için seneye transfer yapsa bile yine o lig için olacak 2 senedir Şl performansımıza göre konuşacak olursak biz lig şampiyonluğunun yanında her sene en az bir çeyrek final hedefleyen bir takımız.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Mancini geri gelsin.
Semih Chedjou Hakan Sabri
Melo
Selçuk Dzemaili
Burak Umut Sneijder
oynayalım yine. Adam takımın tüm eksiklerini görmüştü. Burak'ın top tutamamasını, melo'nun düşük temposunu, Semih'in saçmasapan markaj hatalarını vs..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mancini geri gelir mi sizce ? Adam gitmek istemese kalmak için inat ederdi. Aysal zorladı gitmesine o da biliyordu takımın eksiklerini oyuncu istedi haliyle anlaşamadı Aysal'la. Mancini başarısız olduğu için değil yönetimle anlaşamadığı için gitti. Mancini gayette başarılı bir sezon geçirdi. Adam gelir gelmez Juventus deplasmanından puan aldı. Aynısını Prandelli yapabilir miydi ? 4 yerdi yine.
Valla ben Galatasaray taraftarını gram anlamıyorum. Prandelli'nin şuan takımda olması hata ama taraftar hala bundan önceki hatayı geri istiyor.
Neden daha iyisini alabilmek varken eskisi olsun ki? Mancini çok iyi olsa kovulmazdı zaten. Bu takıma çöpleri getiren de kendisiydi, şuan sayıp sövdüğünüz birçok adam onun döneminde geldi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mancini hata falan değildi,Mancini'nin değeri bilinmedi.Mancini'de kovulmadı zaten, kovulsaydı tazminatının altından falan kalkamazdık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vizyon meselesi diyoruz ya Cenker ondan işte.Chedjou'yu aldı Mancini ben hiç bir zaman beğenmedim demedim Chedjou'yu.Mancini zaten geleceğe yönelik transfer yaptı hep öyle hemen bu sene parlamaları beklemek yanlış olurdu.Mancini belki de bu sene pişirebilecekti onları.Türkiye kupasında gençleri defalarca denedi olması gerektiği gibi.Geldiği günün ertesi gün çıktığı maçta ölüm grubundan çıkardı bizi.İlk senesinde ŞL'de 2.tur oynadık ve TK aldık.Fenerbahçe'nin ardından bizi 2.yaptı ve Şl'ye direk gitme hakkını da kazandırdı.6-1,6-0'lık maçlar izledik futbolu o sene televizyonun başına kitlenip maç izlerken bu sene koltuğun başında kafa düşüyor benim.Hiç bir zaman gitsin demedim Mancini,asıl onun bu sene başlamadan yapacağı transferler müthiş bir Galatasaray izletecekti bize.Zaten devre arasında genç alternatifleri oluşturmuş,temele biraz daha bir şeyler katacaktı.Ünal Aysal'ın tek hatası bu bence,Fatih Terim falan değil.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ben Mancini'yi göndermeyecektik dedim hep, umutluydum ben ondan. Hee bundan farklı bir yerde mi olurduk bilmiyorum ama kesin olarak bildiğim bir şey var ki Dortmund'a, Arsenal'e karşı böyle saçma sapan şekilde oynamazdık.
Screw you guys, I'm goin' home
Teknik adamlar,başkanlar,oyuncuların çoğu yalan dolan ya.Galatasaray sevgisini ruhunu yansıtabilen oyuncular istiyorsak,biz yetiştireceğiz.Bu yüzden her şeyin yanında en önemlisi altyapıya önem vermektir.Beğenmediğin oyuncuları gönder devre arasında,yerlerini altyapıdan doldur,kim çıkıp bir laf söyleyebilir ? Olmazsa olmaz ama en azından denediler deriz,yüreğimiz rahat olur.
Takımda ki hiç bir futbolcu şu kardeşim gibi olabilir mi ?
https://twitter.com/BirhanV/status/513404454222434305
Açıkça söylüyorum 17 yaşında ki Birhan çıksın oynasın,Kaptan olarak oynasın,Selçuk'ta gördüğüm kadar acımaz içim.
Her sene hoca değiştirerek başarının gelmesi imkansız, o kadar eleştirdiğimiz Aziz Yıldırım bile yıllardır 6. haftada hoca kovmuyor(bu sene değişebilir). Fatih Terim gittiği zaman zaten takım için büyük bir çöküş oldu, sanki Fatih Terim olacakları anlayıp kaçmış gibi geliyor bana.
Evet Prandelli şu an çok kötü olabilir ama takımdaki oyuncular ruhsuz bir şekilde sahada dolaşıyor, bunun sebebinin de yönetim olduğuna inanıyorum. Onlar da kaçıp gittiler ve her şey hocanın üstüne kaldı. Bu sonuçlarda Prandelli'nin payı bence %30'u geçmez.
Takım top oynamıyor ki
Biraz bir ışıltı görsek tamam kalsın diyeceğiz de o da yok.Ayrıca gitmesini gerektiren ilk olayda o işte.
Oynamaması gereken oyunculara,hak ettiğinden fazla süre veriyor.
Sabri Sarıoğlu yönetim tarafından affedilmiş Trt Spor'da söylendiğine göre.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Reyiz geri döndü. İyi oldu valla en azından savaşan oyuncumuz olur sahada.
Kim dönerse dönsün artık Prandelli'den umudum kalmadı. Krizi yönetemedi maalesef. Onunla artık devam edilmemesi daha hayırlı olur.
Bu nasıl bir olay yahu ? Yönetim ne hakla karışıyor ? Prandelli kadro dışı bıraktıysa öyle kalması gerekiyor.
Tabi soru şu,Prandelli mi kadro dışı bıraktı ?![]()
sabri döndüğüne göre şl de gruplardan çıktık ligtede şampiyonuz tek sorun sabriydi zaten yeni yönetim çok ümit veriyo gerçekten
Sabri'nin dönmesi güzel bir karar bence.Birkaç futbolcu dısında ruh olmayan takıma Sabri olumlu bir etki yapabilir.
[YOUTUBE="3VtlhoB89E8"]sww[/YOUTUBE]
kesinlikle izlenmeli.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.
Prandelli'nin gitmesi hiçbir sorunu çözmeyecek. FT'nin ilk yılından sonra oyun kalitesi olarak devamlı geriledik. Sorun FT + Mancini + Prandelli de mi yoksa profesyonel olmayan oyuncularda ve yanlış transfer politikasında mı? Bence ikincisinde. Çok ciddi revizyon/değişim şart. Dortmund maçına çıkmadan forumda yazmıştım kadro problemini; iki maçta 8 yedik(gerçi bu kadarını ben de beklemiyordum). Maalesef görünen köy kılavuz istemiyor. Çok ciddi neşter şart artık ve bu sefer asıl vurulması gereken yere neşter vurulmalı.
Biz bu Selçuk'la Burak'a 5 yıllık sözleşme imzaladık bir deGerçi Burak'da çok da düşüş olup olmadığını gözlemleyemiyorum, adamı pozisyona sokamıyoruz mükemmel(!) orta sahalarımız sayesinde ama Selçuk bitmiş okeye dönüyor. Dzemali zaten hazır gelmedi, aynı şekilde Pandev de, ve hazır olabilecekler mi muamma. Geçen seneden beri gol yükümüzün büyük kısmını Sneijder çekiyor; o da olmasa küme falan düşeceğiz herhalde.
http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/son-535
Selçuk ile ilgili kısımlara dikkat özellikle;
Şu kısım doğruysa zaten pek de söylenecek bir şey kalmıyor.Bakın ben 1-2 ay önce bir ağabeyimden bunu duyduğumda doğrulatabileceğim bir şey olmadığı için yazamadım. Fakat artık yazacağım
O ağabeyim “Mancini Selçuk kesmek istedi ama Ünal Aysal ve yöneticiler izin vermedi” demişti. Sonra da Selçuk’lar 5 yıllık sözleşmeleri imzalarken Mancini de sözünü geçiremediği mantaliteye “güle güle” dedi. Mancini klas adam, bunlarla uğraşmaz.
Biliyorsunuz Aysal yönetiminde bir köstebek vardı. İlk 11’ler basına sızdırılıyordu bu sene. Anderlecht maçı öncesi de Selçuk yine kadro dışıydı ama yine Prandelli ikna edilip Selçuk kadroya aldırıldı.
Bir de şöyle bir şey var;
http://www.ligtv.com.tr/haber/buyuka...ray-gercekleri
Last edited by Gncl1905 : 28.Ekim.2014 at 13:38
http://amkspor.com/2014/10/27/galata...n-oldu-364205/
Hayde gözümüz aydın.
İnşallah Lucescu gelecek![]()
Hagi mi? Allah korusun. Hagi geleceğine Prandelli kalsın daha iyi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Prandelli çok kötü hoca değil fakat otorite kuramamış, yönetim onun elinde değil. Bu hem onun, hem de bizim Ünal Aysal yönetimimizin suçudur. Tabii futbolcular da suçlu, dakat doğru yönetim artı doğru teknik ekiple iyi bir revizyon yapılabilir. Galatasarayın kadro kalitesi hala Türkiye liginde en üst düzeydedir.
Denize düşen yılana sarılır misali. Daha dün yerden yere vurduğumuz, beğenmediğimiz isimler gelsin istiyoruz şimdi. Bülent Korkmaz'ı takımı Anadolu takımı gibi yönettiği için eleştirmiyor muyduk? Hagi'ye inatçı olduğu ve oyunu okuyamadığı için kızmıyor muyduk? Hikmet Karaman'la dalga geçmiyor muyduk? Her kötü sonucu Mancini'nin taktik ve kadro istikrarsızlığına bağlamıyor muyduk? Fatih Terim'in tek numarası "haydi aslanım, haydi koçum" diye takımı ateşlemek demiyor muyduk?
Tamam hangisi gelse şu ankinden kötü olmaz ama sonuçta bir süre sonra gene aynı şeyleri yaşayacağız. Kaldı ki hocanın değişeceği yüksek bir ihtimal değil daha.
Bence hocadan önemli mevzular var. Kulüpteki hava çok kötü. Birbirini sevmeyen yöneticiler, birbirini sevmeyen futbolcular... bunlar olduğu sürece hangi hoca gelirse gelsin o havayı yakalayamayız.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
engin baytar verdigi sozu tutmus a2dekilere araba almis.![]()
![]()
![]()
adamlar hala makara peşinde. taraftar 2 gündür düzgün uyuyamıyor.
geçen haftaya ait bu foto a2deki burak yilmaz isimli defans oyuncumuz paylasmisti