1 ile 30 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Hybrid View

en azından radikal bir adam. otoriter bir adam. net bir adam.
    bizimki gibi çıt kırıldım değil, noel baba gibi değil.
    değerini bilin. kendisinden önce de zaten aman aman top oynamıyordu futbol takımı.
    sadece 1 senede bu adam sizi farklı bir klüp yapar.

he bu arada cezayirli stoperler mustafa kadar sert ve güçlü değil fakat top teknikleri iyi. vahid o yüzden seviyor bu tarz adamları ve mustafa gibi adamları sevmiyor.

şu da bizim extensor'un bu haftaki yazısından bir alıntı. olayın sonu sizin vahid'e baglanıyor ve haklı da ;
    Neyse Kalli Nonda’yı aldı. Mehmet Topal’ı çıkardı. Almanya’dan Barış’ı, Serkan’ı falan getirdi Servet’i, Hakan Balta’yı aldı, Uğur Uçar’ı çıkardı taş gibi bir kadro kurdu. İlk haftalar da takım galip geldi… Sonra 6. hafta Hakan Şükür kampa kızını getirdiği, Lincoln de yeğenlerini getirdiği için Beşiktaş maçı öncesi bu iki oyuncuyu kadro dışı bıraktı. “Siz sözde bu takımın yıldızısınız bu gençlere örnek olacaksınız ama benim emirlerimi. Derbi öncesi kampa kimse getirilmeyecek emrini siz deliyorsunuz” dedi. Bu iki oyuncuyu kadro dışı bırakmasına rağmen Beşiktaş’ı da 2-1 yendi.

Bakın basiretli bir yönetim olsaydı Adnan Polat yönetimi o Kalli’ye arka çıkardı. Hakan Şükür önderliğinde oyuncular kazan kaldırdı ve ligin son 6-7 haftasında Kalli’yi istemediler ve takımı şampiyon yaptılar. Fakat sonraki sene bunun olumsuz etkileyeceği barizdi. Günü kurtarmak için Kalli’yi gönderenler geleceği ateşe atmıştı. Skibbe’ler, Rijkaard’lar bu mantalite yüzünden başarısız olmak zorundaydı. Zira oyuncular hoca gönderebiliyorlardı.

Bugün Kalli’nin yaptıklarının aynısını Vahid Halilodzic yapıyor. Eğer onu da oyuncular gönderebilirse Trabzonspor’un da geleceği çok karanlık fakat başarısızlığa rağmen Vahid hocanın mantalitesi kabul edilirse gelecekte göreceğiz Trabzonspor’u.
    Last edited by davidvilla : 28.Ekim.2014 at 09:59

Mesaj Yetkileri