Takımda o kadar çer çöp var ki iki sezonda anca yollayabiliyorsunuz, çoğunu da bedavaya yollayabiliyorsunuz. Genç takımlarda geleceği olan bir tane oyuncu yok. Mali olarak takım çok kötü durumda. İlk sezon sattığınız oyuncuların %10'unu ancak yönetim geri veriyor ve 1 yıl boyunca maaş bütçesinden transfer bütçesine aktarıma izin verilmiyor, o yüzden ilk sezon pek kimseyi satmayın bence. Bu durum kaliteli Türk gençleri elimizden kaçırmamıza neden oluyor. Enes, Ozan, Okan Kocuk gibi isimler Avrupa'ya gitti, bende para olmadığı için alamadım. İkinci sezon maaş bütçesinin transfer bütçesine aktarımına izin veriliyor. Benim gibi 3 MN Euro üzeri maaş alan bir çok kişiyi ve işe yaramaz oyuncuları yolladıysanız devasa bir transfer bütçeniz oluşabiliyor. Sattığım oyuncuların da %35'i bana geri dönüyor.

İlk sezon sonunda Bruma'ya 15 MN Euro Telles'e de 22 MN Euro teklif aldım. Ancak satmayı düşünmüyorum

İkinci sezona Onur Kıvrak'ı alarak başlayabilirsiniz. Ben 8 MN Euro bedelle transfer ettim, Muslera'yı 15 MN Euro ile ManU'ya yolladım. Yabancı kontenjanında işimizi çok rahatlatıyor. Jem Karacan'ın da sözleşmesi bitiyor; gözden kaçmasın