1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: FM 2007'de Türkiye Ligi'nden beklentileriniz

Hybrid View

Galatasaray dan tomas,ilic,ümit karan,arda,ferhat vb.. bir çok oyuncunun daha iyi yapılması gerektiğine inanıyorum. 2007 de bence V.Manisaspor a önem verilmeli gerek kadro gerekse maddi olarak iyi olmalı diye düşünüyorum...

2. Default

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Galatasaray dan tomas,ilic,ümit karan,arda,ferhat vb.. bir çok oyuncunun daha iyi yapılması gerektiğine inanıyorum. 2007 de bence V.Manisaspor a önem verilmeli gerek kadro gerekse maddi olarak iyi olmalı diye düşünüyorum...
    vet haklısın v manisa nın finans problemi de yok ouyncuları da gayet iyi hele ilk üç haftaya bakarsak bunu görebilriz

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirspor

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Aynen katılıyorum ama Tomasın düzeleceğine inanmıyorum galiba Toması unuttular
    Birde hep kadrolar filan diyoruzda Teknik Drektörler çok cacık oluyor bazı teknik drektörler kötü takıma gitsede iyi şeyler yapıyorlar Ersun Yanal, Samet Aybaba, Aykut vs.. gibi bunları iyi yapsalar otomatik olarak lig zorlaşır zaten birde devamlılıkları olmuyor iki sezon iyi üçüncü sezon takım küme düşecek nerdeyse dört büyüklerde bu çok oluyor bu takımlar ne kadar kötü olsada ilk ondan aşağıya düşmemeli

Mesaj Yetkileri