Galatasaray dan tomas,ilic,ümit karan,arda,ferhat vb.. bir çok oyuncunun daha iyi yapılması gerektiğine inanıyorum. 2007 de bence V.Manisaspor a önem verilmeli gerek kadro gerekse maddi olarak iyi olmalı diye düşünüyorum...
Galatasaray dan tomas,ilic,ümit karan,arda,ferhat vb.. bir çok oyuncunun daha iyi yapılması gerektiğine inanıyorum. 2007 de bence V.Manisaspor a önem verilmeli gerek kadro gerekse maddi olarak iyi olmalı diye düşünüyorum...
vet haklısın v manisa nın finans problemi de yok ouyncuları da gayet iyi hele ilk üç haftaya bakarsak bunu görebilrizOriginally Posted by hizlioglu
Aynen katılıyorum ama Tomasın düzeleceğine inanmıyorum galiba Toması unuttularOriginally Posted by hizlioglu
Birde hep kadrolar filan diyoruzda Teknik Drektörler çok cacık oluyor bazı teknik drektörler kötü takıma gitsede iyi şeyler yapıyorlar Ersun Yanal, Samet Aybaba, Aykut vs.. gibi bunları iyi yapsalar otomatik olarak lig zorlaşır zaten birde devamlılıkları olmuyor iki sezon iyi üçüncü sezon takım küme düşecek nerdeyse dört büyüklerde bu çok oluyor bu takımlar ne kadar kötü olsada ilk ondan aşağıya düşmemeli