verelim o zaman

sassuolo serie a liginde hedefi küme düşmeme olan bir takım..

simone zaza ve nicola sansone gibi yetenekli, çok paraya satabileceğimiz oyuncularımız var..

ayrıca domenico berardi gibi bir wonderkid adayının bonservisinin yarısı bizde.. henüz ilk sezonu tamamlamadığım için ve ilk szon öncesi transfer bütçesini kapattığım için bonservisi alınabiliyor mu deneyemedim.

ilave olarak saphir taider'de inter'den satın alma opsiyonlu kiralanmış durumda. bonservis ortaklığı bulunan bir diğer oyuncu ise savunmadan 22 yaşındaki luca antei.. antrenörlere göre yetenekli bir oyuncu.

geleceğe yönelik bir kadro bulunuyor takımda.. kulübün mali kaynakları son derece iyi.. ilk sezon sonunda yaklaşık 30 milyon euroluk bir transfer bütçesi verecekler.. ligi iyi bitirirsek bu rakam artacaktır tahminimce..

4-3-3 içe kat eden kanat oyunculu taktik kullanıyorum.. içe kat eden adamlar berardi ve sansone.. zaza ise komple forvet..

berardi ilk 3 maç cezalıydı sonra sakatlıktı falan derken 7 maç oynatabildim ama 6 asisti var.. sansone 13 maç 7 gol 2 asist, zaza 12 maç 9 gol 4 asist..