Finalde Luksemburg ile Moldova'yı bekliyordum ama olmadı
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
Finalde Luksemburg ile Moldova'yı bekliyordum ama olmadı
...
Ser verip sır vermezsen medya da böyle başlar spekülasyonlara
Fenerbahçe'de İbra Heyecanı!
Fransız basınının ortaya attığı iddiaya göre tecrübeli teknik adam Baldemir, taraftarların yıldız transfer beklentisini karşılayabilmek ve Avrupa'da emin adımlarla yoluna devam edebilmek için rotayı İbrahimovic'e çevirdi.
Asıl hedef hem genç ve tecrübeli hem de potansiyelli!
Kulübe yakın kaynaklardan aldığımız duyuma göre ise Baldemir'in asıl hedefi PSV'nin süperstar adayı Memphis Depay.
Depay için 42 milyon € bonservis, İbra için yıllık 15 milyon € maaş verirsek neden getirmeyeyim![]()
...
yalnız o nasıl avrupa kupası öyle![]()
kandırmayın fenerlileri ibra mibra gelmez
ibra şuan isveç milli takımının banko oyuncusu
Şu adam için Liverpool'un benden istediği para 45 milyon €, gerçekten mantık sınırlarını aşan taleplerle karşılaşıyorum.
...
...
Oldu gözüm kulübü de üstüne verelim
...
bak buna diyecek lafım yok hayır gs de semih için görüşmelere bende 250 milyona kadar başlamamıştı bunlar gene insaflı
...
Geleceği parlak, hatta çok çok parlak bir oyuncu Fenerbahçe'de. Transferin detayları az sonra.
...
Evet transfer dönemini kendi adımıza kapatmış bulunuyoruz, Az sonra gelenler-gidenler tablosu ve oyuncular hakkında bilgiyi paylaşacam.
...
Gidip Balantayı aldım demede abi
Bekliyoruz..
Öncelikle gidenler hakkında biraz bahsedeyim.
- Mehmet Topuz emekli oldu ve futbolu bıraktı.
- Sözleşme yenilemeyen Serdar Kesimal ve Beykan Şimşek ile yolları ayırdık.
- Yetersiz olarak gördüğüm ve oynamadığı için mutsuz olan Hasan Ali'yi gönderdik.
- Daha önce kadro dışı bıraktığım ve satacağımı belirttiğim Diego ile yolları ayırdık.
- Performansından memnun kalmadığım Stoch'u da sattık.
- Aslında düşük performansı yüzünden satmak istiyordum ama bir şans vermek adına daha Traore'yi kiraya gönderdim.
- Son olarak bu sezon sözleşmesi bitecek ve sözleşme yenilemeye yanaşmayan Emenike'yi, Sow gibi beleş kaybetmemek için peşinen yolladık.
Yeni gelen oyunculara değinirsek;
Mehmet Topuz'un emekli olmasından sonra oradan boşalan yedek sağ bek mevkisine Koray'ı transfer ederek kapattık. Bana göre Topuz'dan daha iyi olarak o görevi ihya edecektir.
Ligimizde Caner'le beğendiğim diğer bir bek olan Ali Adnan'ı da kadroya kattık. Caner'in yokluğunda en az onun kadar performans ortaya koyacağından şüphem yok.
Rotasyon açısından kadroya kattığım oyunculardan biri Samed. Gelişime açık bir oyuncu, üzerinde çalışıp 1-2 sezon daha gelişmesine katkıda bulunacam. Süper Lig için yeterli bir seviyeye çekeceğimi düşünüyorum.
Stoch'tan boşalan AML görevi için Dünyaca ünlü bir oyuncuyu getirerek taraftarlarımızı biraz da olsa mutlu ettik.
Serdar Kesimal'den boşalan stoper eksikliğini Ersan'la kapatıyoruz.
AMR-AML-FC pozisyonlarında oynayabilen ve Türk pasaportu bulunan 18 yaşındaki Rezan'dan beklentim Ağrı Dağı kadar.
Ve işte yılın transferi. Ortasahanın her mevkisinde ve Forvet oynayabilen, Fransız Wonderkid. Juventus'tan geleceğin yıldızını almak kolay değildir bu sene Coman seneye Pogba please wait ...
...
Transferler çok iyi
Güzel transferler yabancı yasağı olmasa daha kimler gelir de.. Coman verilen para değer umarım..
Yine şahane transferler
Transferleri çok beğendim tam nokta yerlere olmuş.![]()
...
Roma'da futboldan uzak geçen 2 seneden sonra Salih tekrar takımımızda. Şuan fziksel yüklenme çalıştırıyorum. 1-2 sene daha üst düzey geliştirme şansım olacak. Bu süreçte fazla sakatlanmaması ve maçlarda fazla süre alması gelişimine katkıda bulunacaktır. Sanırım bu oyunda Fenerbahçedeki oyuncuların gelişimi açısından en talihsiz olan Salih. Bakalım profiline ne kadar katkıda bulunacaz?
...
Roma bireysel olarak yönetilmediği müddetçe Salih'in oynama imkanı sıfıra yakın. Gerçi gerçekte de böyle. Çünkü Şampiyonluğu hedefleyip tecrübeli oyunculara daha çok şans tanıyor hocaları. Şampiyonluk yarışından kopmadıkça bu oyuncular anca Kupa ve rotasyon gerektiren maçlarda oynayabilir.
...
Fenerbahçe'yi Dünya Piyasasına tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yaz 4 farklı kıtadaki turlarla beraber bir çok yerde Fenerbahçemizi o ülkenin ve kıtanın insanıyla buluşturma fırsatı yakaladık. Sezon sonunda bunun karşılığını muhakkak görecez.
...
başarılar abi ince eleyip sık dokuyosun imreniyorum sana valla bir şey soracağım samed yeşil orta dereceli takımlarda as kadro oynarmı sence