Quote Originally Posted by davidvilla View Post
benim de bir komplo teorim var bununla ilgili.

1.ersun yanal'ın gelişi , avrupa yok sadece ligdesin, ertesi sene de sadece ligde oynayacaksın. lig futbolunun bug'ını bilen ersun yanal ve yaptırım gücünle iki senedir şampiyon olmuş galatasaray karşısında şampiyon olmalıydın oldun.
2. yanal tarzı bir futbolla avrupa'da başarılı olamazsın yaklaşık 60 maçı o tarz bir futbolla geçiremezsin o yüzden yavas yavas bir futbol tarzı bir sistem oturtmalısın o yüzden ismail kartal ile seneye gelecek hocanın doğrultusunda kadro planlaması ve oyun stili hazırlanır (ismail kartal - aykut kocaman benzerligi)
3. aykut kocaman sezon sonu konya'dan ayrılır ve önümüzdeki sezon fener'in başına geçer. şu anda konyaspor ile imzalaması da paslanmasın diye olabilir.
4. ben bundan sonra yapılacak transferlerin veya gönderilenlerin aykut kocaman onayından geçeceğini düşünüyorum.

bu sadece bir komplo teorisi ve kısaca anlattım.
Senden iyi senarist olurmuş aslında. Mantıksız bir komplo teorisi de değil bence.

Ben de hocanın bu sene idareten takımın başına getirildiğine inanıyorum, şampiyon olsun veya olmasın seneye gidecektir. Oyunculardan da 3-4 tane(ilk 11) değişiklik olacağına inanıyorum, özellikle stoper ikilisi ve kanatlarda revizyon olması kaçınılmaz. Ayrıca kulübede bekleyenlerde de bir revizyon olacaktır. Bu takım Avrupa'da yokken bile 60 dakikayı zor götürüyor bir de Allah korusun Avrupa maçlarımız olsaydı şuan rezil durumdaydık.

Herşeye rağmen eğer revizyon takımın mali durumunu bozacaksa olmasın daha iyi. Futbol olarak kötü bir dönemden çıkmak kolay, bir şekilde altından kalkılır. Ama bir de üstüne mali sıkıntı eklenirse işin içinden çıkılmaz bir hal alır durum. Son 3-4 yıldır çok iyi olan mali durumumuz yok oldu, hala kötü değiliz ama eskisi gibi iyi de değiliz. Sırf kaliteli takım kurmak için bir sürü transfere karşıyım. Örneklerini defalarca gördük ve başarılı olana da denk gelmedik. Seneye 2 tane kaliteli stoper 1 tane de kanat oyuncusu alınsa yeterli. Stoch da takıma dönünce gayet iyi bir kadromuz olur bence. Elimizdeki oyunculardan da biraz kazanırsak kaliteli bir orta saha alırız. Değişimi abartmamak lazım. Başarı aniden gelmez, sabırlı ve planlı olmak lazım. Gerekirse seneye Avrupa'da ilk turda elenirsin, ondan sonraki sene 2-3 değişiklik daha yaparsın ve daha başarılı bir takım elde edebilirsin. Tabiki bunların hiçbirisi mevcut yönetimle olmaz, en başta kötü imajımızdan kurtulmamız gerekli. Bunun için de Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile yollar ayrılmalı. Olur mu tabi ki olmaz.