Golü hiç bir şey yüzünden yemedik,gayet güzel bir pas sonucu güzel bir koşudan sonra güzel bir vuruşla bitirdi Reus.
 Sniper#10
					
					
						Özel Oyuncu
					
					
						Sniper#10
					
					
						Özel Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Golü hiç bir şey yüzünden yemedik,gayet güzel bir pas sonucu güzel bir koşudan sonra güzel bir vuruşla bitirdi Reus.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
 Yedek Oyuncu
					
					
						
					
					
						Yedek Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Kanadi manadi forveti fln gec bizim temel savunma eksiklerimiz var cok temel konular kafanin nereye uzaklastirilacagi nasil hava topuna cikilir nasil box out yapılır alab markaji nedir. Cok basit seyler
 Rotasyon Oyuncusu
					
					
						
					
					
						Rotasyon Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Tarık her pozisyonda çalım atmayı deniyor ve kaptırıyor, birinin uyarması lazım.
 Emektar Menajer
					
					
						Özel Oyuncu
					
					
						Emektar Menajer
					
					
						Özel Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		4-4-1-1 bizim için iyi bir diziliş olabilir ama mutlaka hücum edebilen kanatları kullanmak lazım.... Eze eze maç kazandığımız sene bknz : Engin-emre ikilisi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
 As Takım Oyuncusu
					
					
						
					
					
						As Takım Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		semih yuzunden yiyorduk gene... chedjou allahtan son anda cikartti...
yalniz muslerada kotu bu aralar.
al sana semih kaya gurur duyun...
 Yedek Oyuncu
					
					
						
					
					
						Yedek Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		O 4u yemeden rahat edemiyoruz zaten oh şimdi rahatladik.
 Yedek Oyuncu
					
					
						
					
					
						Yedek Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Semih çok güzel gol attı
Arsenal maçını da taraftarsız oynarız artık.
4-4-1-1 fena değil. Her ne kadar yine fark yesek de ışık var bu dizilimde. Tabi Burak-Umut ile pek olacak iş değil. Bir de kanatların biraz daha top sürebilen oyuncular olması lazım. Biraz daha ofansif olmalılar.
 Rotasyon Oyuncusu
					
					
						
					
					
						Rotasyon Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Anderlecht de 3-0'dan 3-3 yaptı.
 Onursal Üye
					
					
						Emektar Oyuncu
					
					
						Onursal Üye
					
					
						Emektar Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		4'e üzülmedim ben o kadar ya. Artık alışkanlıktan mıdır nedirŞaka bi yana takımı beğendim, Dortmund'a karşı doğru bi oyun oynadık. Biraz daha etkili olabilseydik iyiydi bir de çok şanssız goller yedik. Taraftarlar hakkında konuşmak istemiyorum çünkü bu arkadaşları tanımlayacak küfür kalmadı benim kelime dağarcığımda.
Screw you guys, I'm goin' home
 
					
					
						
					
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Prandelli GS'da olduğu sürece Allah yardımcıları olsun diyorum..
 Rotasyon Oyuncusu
					
					
						
					
					
						Rotasyon Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Gs'nin Uefa işi de zora girdi.
 Yedek Oyuncu
					
					
						
					
					
						Yedek Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 Rotasyon Oyuncusu
					
					
						
					
					
						Rotasyon Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Anderlecht deplasmanında galibiyetten başka çaremiz yok.
 Sniper#10
					
					
						Özel Oyuncu
					
					
						Sniper#10
					
					
						Özel Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 Yedek Oyuncu
					
					
						
					
					
						Yedek Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 Onursal Üye
					
					
						Emektar Oyuncu
					
					
						Onursal Üye
					
					
						Emektar Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Şaka maka 4 sayısı bu sene Galatasaray'ın sayısı olacak gibi, enteresan. Şu Tarık Çamdal'ın top sürmesi ve koşusu bir bana mı garip geliyor? Futbolcudan daha çok her şeye benziyor ama ona ödenilen bonservis bedeli ve oyuncuyu aynı anda düşününce insanın dert cigarası yakası geliyor.
...
 As Takım Oyuncusu
					
					
						
					
					
						As Takım Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu. Dortmund olabildiğince kredi kazanmaya çalışıyor zaten. Biraz motivasyon sağlamıştır bu avrupa maçı. Ayrıca grupta da işi garantiye aldılar. Şimdi bir kaç hafta boyunca sadece lige odaklanacaklardır bana kalırsa. Kötü oldu ancak süpriz olmadı benim için. Prandelli kaldığı sürece Galatasaray ilk 3'e bile zor girer bence ligde.
 Emektar Menajer
					
					
						Özel Oyuncu
					
					
						Emektar Menajer
					
					
						Özel Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		yoksa 4. yıldız bizim mi olacak
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
 Yedek Oyuncu
					
					
						
					
					
						Yedek Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		4 rakamını bile aylarca görmek istemiyorum. Hayattan soğuttunuz. Yemin ediyorum bir daha şunların maçını izleyip kendimi harap etmeyecegim. Altyapı yok, liyakat yok, torpil, kayırma, gruplasma, şaibe her şeyin olduğu bir takim ve lig. Nefret ediyorum hepsinden.
 As Takım Oyuncusu
					
					
						
					
					
						As Takım Oyuncusu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Mehmet Demirkol: Chedjou başka takımda oynasa bu adam bizde mi oynuyor dersin.
Çok haklı. Semih'le oynuyor adam ne yapsın. Semih'i geçen sezon da beğenmiyordum ama sesimi çıkarmıyordum pek bu sezon iyice sıvadı artık bu seviyelerde yapamıyor milli takımda da böyle. Artık kesik yemesi lazım diye düşünüyorum da kim oynayacak.
 Onursal Üye
					
					
						Emektar Oyuncu
					
					
						Onursal Üye
					
					
						Emektar Oyuncu
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Koray Günter oynasın. Potansiyeli yüksek bir stoper. Hala genç ve kendini geliştirebilir. Elbet saha içinde hataları olacaktır ama Semih'e nazaran bunu daha da geliştirebileceğini düşünüyorum. Semih'in gelebileceği en yüksek seviye bu. Fazlasını ortaya çıkaramaz.
...
 Fenerbahçe Araştırmacısı
					
					
						Fenerbahçe Araştırmacısı
					
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Değişti aslında. Grup ikincileri birinciler ile eşleşiyor.
Arsenal lider olabilmek için iki maçı da kazanmak isteyecek ve Dortmund'u bekleyecek. İçeride Dortmund'u yenerlerse son maça kalıyor. Anderlecht'in hâlâ 3.lük şansı oluyor bu durumda. Son maçta Dortmund karşısında kazanabilirlerde Galatasaray'ın maçı isteyecek Arsenal'e karşı kaybetmesini bekleyecekler. Bu durumda Arsenal'in liderlik ihtimali oluşuyor. 5. maçlar durumu belirleyecek. Arsenal Londra'da Dortmund karşısında kazanamazsa son maça rotasyon ile çıkar. O 1 puanlık ummadık taş baş yarabilir belki de.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
 Wonderkid
					
					
						
					
					
						Wonderkid
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Mactan Sonra Prandelli;
"Oyuna baktığımız zaman futbol ve duruşumuzla hak etmediğimiz bir skor oldu. Çok çalışıyoruz, çocuklara çok üzüldüm Bu sonucu hak etmedik. İstanbul'daki maça göre çok gelişme gösterdik. Hak etmediğimiz bir sonuç oldu ama gelişeceğiz daha.
Burak'ın 11'de başlamaması teknik açıdan bir seçim. 3 haftadır yoğun tempoda çalışlıyor ve bileğinde ağrı var. Daha ileri gitmesini istemedim.
Şu an için hedefimiz yok. Başımız dik ayrılıyoruz her seferinde sahadan. Sonraki maçlardan iyi sonuçlar almayı hedefiliyoruz ondan sonra da hedefi belirleriz."
 
					
					
						
					
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		O bu değilde 30 dk 3-0'dan 3-3 oldu ya ne para kaçtı arkadaş halen acısı içimde
 Siteden Atıldı
					
					
						Siteden Atıldı
					
					
                                        
					
					
						
					
				 
 
		Öncelikle skora aldanmamak lazım. Bu sezon ki en iyi futbolumuzu oynadık ŞL'de. Çok basit bireysel hatalardan gelen gollerle yine 4 modamızı devam ettirdik.
Maç öncesi ilk 11'de Hakan Balta'yı gördüğümde çok küfür ettim ama adam çıktı golünü attı, iyi de oynadı, bariz bir hatası yoktu.
Bu takımda Burak ve Selçuk'tan sonra bize en çok zarar veren isim Semih. Hep bu ikili ön planda tutulurken, Semih gözden kaçıyor. Gerçekten bir stoperin yapmaması gereken bütün hareketleri yaptı bu maçta. Kendi kalesine attığı gol haricinde zaten diğer 3 golün 2sinde de net hatası var. Chedjou - Koray ikilisi denenmeli bence.
Orta alanda ise Selçuk'a o kadar salladık fakat bu maçta iyi bir grafik çizdi. Kendisinden hasret kaldığımız o dikine ve uzun pasları sık sık denedi. Sneijder ile de gayet uyumluydu.
4-4-1-1 taktiğinde kanatların adam eksiltebilen isimler olması gerekirken, Prandelli burada hata yaptı. Dzemaili ve Hamit gibi 2 ağır oyuncuyu kanatlara koyarsan, rakibin süper sprinter oyuncuları da yol geçen hanına çevirir orayı.
Fatih Terim'in ilk sezonundaki 4-4-2'sini andırdı bu oyun tarzı fakat kanatlarda o dönem Emre-Engin ikilisi muazzam oynamışlardı. Fakat aynı katkıyı Dzemaili-Hamit ikilisinden beklemek son derece komik olur.
Birkaç oyuncu tercihi dışında, taktiksel olarak iyi hazırlamış takımı Prandelli. Ki tam bu övgüyü yaparken de bu sefer çok geç ve yanlış oyuncu değişiklikleri yaparak yine bir çuval inciri berbat etti.
Yahu ŞL'de yabancı sınır var da bize mi söylemiyorlar ?? Yasin kaç kere forma giydi ligde ve ŞL'de de bir umut olarak onu alıyorsun oyuna ? Bruma, Olcan ve Emre gibi sprinter oyuncular kenardayken üstelik.
Özetle, maçı bu skorla kaybetmeyi haketmedik. Rakibin üstün kalitesi ve gol ayaklarına direnemedik. Buradan olası 1 puan çıkarmamız halinde Arsenal ve Anderlecht maçlarında bu bize iyi bir koz olurdu fakat olmadı. Kısmet değilmiş.