''problem sneijder'' sözünün altına bende imzamı atarım. daha öncede söyledim, sneijder ve drogba gelmeden bu takım çeyrek finale çıktı.

sırf gösteriş yüzüne bu takım bu kadar dibe battı. problemler zinciri o ocak ayında başladı galatasaray için. selçuk ve burak'ın düşüşleri de sırf bu yüzden. apaçık ortada artık bu.

prandelli'yi falan bir kenara bırakıp, sneijder'i göndermek lazım en başta. pandev,dzemaili geldiği gibi gönderilmeli.

bugün mourinho gelip 4-4-2 sürmeye kalksa sahaya, sneijder yüzünden hiç bir hoca buna cesaret edemez. bu büyük problem.

bruma,emre,olcan,yasin gibi hızlı kanatlarınız varsa değerlendirmek en doğrusu.

bu arada semih konusuna şöyle dahil olacağım; stoperde sağ iç, sol iç çok farkediyor mu fazla bilgim yok fakat semih sağ içte daha yararlı oluyor nedense. chedjou pas dağıtım görevi alırken, semih'e süpürücü rolü kalıyor. yanlış gözlemlemişte olabilirim ama semih'in chedjou'nun görevini alması lazım tekrar. chedjou'yu ön liberoda-orta sahada, kasımpaşa'nın donk'u kullandığı gibi kullanması daha mantıklı galatasaray'ın. en azından ligde. defansın önünde hem pas dağıtacak hem top kapıp,atak kesecek. büyük + bir takım için bu defansif açıdan. bu özellikler mevcut. chedjou yabana atılmayacak kadar teknik bana göre.