Sayfa 42 / 43 İlkİlk ... 3240414243 SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

saka gibi trabzon vahid hocayi yollayip ersun yanali getiriyormus ciddi ciddi...

vahid hoca cok gercekci birisi realist konusuyor ki hocaligida cok iyi keske galatasaraya gelse derim trabzon yonetimi ve taraftari sabretmiyor bu adama sabredilmeli + yeni kadro hemen basari beklemek abes kacar 1 yil sabredilmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vahide sabretmek degil katlanmak gerek.

Gercekcilik prim yapiyorsa primin en buyugunu ben yaparim futbol felan oynatmiyor adam, hep rakibe gore oynamaya calisiyoruz. Medjani'nin oyunu yonlendirmesini istiyor adam. Bukadar mac oynanmasina ragmende halen bir ideal 11 yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Vahide sabretmek degil katlanmak gerek.

Gercekcilik prim yapiyorsa primin en buyugunu ben yaparim futbol felan oynatmiyor adam, hep rakibe gore oynamaya calisiyoruz. Medjani'nin oyunu yonlendirmesini istiyor adam. Bukadar mac oynanmasina ragmende halen bir ideal 11 yok.
    İdeal 11 var. Yabancı sınırına takılıyor ama. Türk oyuncular da tembel ve savaşmıyorlar. Bak sayayım sana.

Onur
    Bosingwa Belkalem Papa Musa
    Medjani
    Yatabare Mehmet Constant Waris
    Cardozo

Bu akşam da buna yakın bir kadro çıkacaktır. Lige uyan sistemi de bulacaktır illa ki.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cardozo çok yalnız kalıyor ilerde. Çift forveti bi' denemeli diye düşünüyorum. En azından verim almak istiyorsa Cardozo'dan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal Trabzon ile anlaşmış 1.5 yıl için 3 M€ alacakmış. İnşallah bu yaşanılanlar Game of Thrones sezonu gibi önceden planlanmıştır, sezon finalinde Trabzon'un küme düşmesiyle sonuçlansa bari. Şaka bir yana Trabzonda yerli kalitesi biraz düşük ama 5 yabancının üçünü Waris-Cardozo-Yatabare şeklinde kullanacağını düşünüyorum Ersun Yanal'ın, bu sistem ligde fazlasıyla başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal iyi bir hoca fakat disiplin problemi yaşayacaktır takım Halilhodzic giderse. Çünkü yan gelip yatanların istedigi olmus olacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Halilodzic'in seçimleri benimde pek hoşuma gitmiyor ama şuanda hoca değişikliği akıl mantık işi değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

SON DAKİKA - Trabzonspor teknik direktörlük konusunda Ersun Yanal ile her konuda anlaşmaya vardı. (Lig TV)

Bakalım Ts taraftarı nasıl karsılayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Halilodzic geldiği günden bu yana sanki kendisini kovdurmaya çalışıyor gibiydi zaten. Ersun Hoca tercihi ilginç ama yararlı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Ben aslında Vahid hocanın kalmasını istiyordum ve sezonu merakla bekliyordum. Ama yaptığı açıklamalar, çıkışlar zaten Trabzon'a göre değildi. Gerçi medyaya bakarsak tüm ülkeye göre değildi.

Sonuç olarak yorumum oyuncular gene takım kaderi oynuyor gibi geldi. Bizim ülkede hep böyle oluyor O tarz bir duyum vs yok ama bana böyle geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kendisini kovdurmak istiyen adam bence tribune yollanmaz... vahid hoca cok buyuk hocadir keske bize gelse isterim yani birde trabzonlular nasil kaldircak bakalim ersun yanali....

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Halilodzic GS' ye gelsin de şu Selçuk Burak şamar oğlanına dönsünler. Trabzon'da yazık ettiler adama
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor, yine büyük yanlışların içine giriyor. Halilhodzic'e 1-2 sene sabretmeleri gerekiyordu bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Daha kesin değil

Ersun Yanal açıklamasında şu ifadeleri kullandı. "İnternet medyasında Trabzonspor ile anlaştığım yönünde haberlerle ilgili spor kamuoyunun sağlıklı bilgilenmesi açısından açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Trabzonspor'un sayın yöneticileri tarafından tarafıma bir teklif yapıldığı doğrudur. Kendilerine verdigim cevap olarak, "takımın başında bir teknik direktor varken böyle bir görüşme yapmayı ilkesel ve etik olarak doğru bulmadığımı ve teknik direktörleriyle ilgili karardan sonra teklifi değerlendirebileceğimi" ilettim. Spor kamuoyuna saygiyla sunarım."

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Halilhodzic olmus tribun lideri daha fazla rezillige gerek yok, madem Monaco felan istiyor istifa etsin orda tribune ciksin.

Aynen bize gelsin bir de o savummada topuguyla top cikaran adam vardi ki sezpnun hareketi bence o cocugu da alsin gelsin

Bu post ironi icerir. Ben hocamizi seviyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

pasoligden reklam teklifi alir bence oraya gecis yapar, tribunde en cok o yer aldi bu sene
    Last edited by Bordo61Mavi : 07.Kasım.2014 at 16:22

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Buyuk ihtimal bugun amigo Vahid gidiyormus.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Buyuk ihtimal bugun amigo Vahid gidiyormus.
    Su an gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok sukur

Gitmeseydi alacaktim bir tane Vahid formasiki yollim onu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Halilhodzic garip bir adam,gitmesi iyi oldu Trabzon için.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanal gelecek buyuk ihtimal.

Zamaninda Sadri Sener firsat kollayip yollamisti onu, Senol Gunes bosta oldugu icin. Ve yanlis orda baslamisti.

Bizi sampiyon yapamadi felan dendide, 10-11 sezonu oncesi Yusufu Besiktasa kaptirmasaydik belki yine biz sampiyon olacaktik. Ama bizimkiler 3-5 daha fazla vermeyip gidip Alanzinho kazigini getirmistiler.

Su hamleyi Galatasaray yapmadigina cok pisman olacak diye dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ersun Yanal getirilmiş Trabzonspor'un başına.

Zor adam, olmadı sağlık olsun. Ersun hoca gelecek deniyor, hayırlı olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bordo-mavili kulüp de ayrılığı, resmi sitesinden ve borsaya yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Boşnak teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 650 bin euro ödeneceği öğrenildi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kimse kusura bakmasın ama Vahid Halilodzic kadar karaktersiz bir adam görmedim ben. Taktik teknik herşey bir yana ama sene başından beri kovulmak için elinden geleni yaptı. Keşke diğer takımlardan gelen tekliflerden birini kabul etseydi. Sürekli yönetimi tehdit etmesi, maçlarda tribüne gönderilmesi, şu olmazsa giderim bu olmazsa giderim şeklinde söylemler ve üstüne basın toplantısında telefonuna gelen teklif mesajlarını göstermesi. Zaten verilen tazminat ta nasıl bir adam olduğunu gösteriyor, kulübün 5 milyon TL'si daha uçtu. Bu paraların hesabını kim verecek acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kovulmak için elinden geleni yaptı ve tazminatını da aldı gidiyor, gerçekten enteresan bu kadar şikayet ettiği ortamdan bir de para alarak ayrılıyor, ülkemize has olaylar.

Ersun Yanal çok iyi olacaktır, kadro da güzel, Halilodzic'ten çok çok başarılı olacaktır. İsmail Kartal'ın Trabzon ve Konya maçlarını merakla bekleyeceğim. =)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kim gelirse gelsin,elinde çok yeni ve yoğurulmaya hazır bir hamur var.Ne olursa olsun olumlu bir etkisi olacaktır yeni gelecek teknik direktörün.

Gelecek olan teknik direktör yapılan gereksiz kadro dışı kararlarını geri çekmeli.Ondan sonra devre arasında takımda ki gereksiz oyuncular yollanmalı.Onun dışında yapılacak çokta bir şey yok,kadro genç ve tecrübeli oyuncularla iyi harmanlanmış.İkinci yarı Trabzonspor için çok daha iyi geçecektir ama bir kaleciye kesinlikle ihtiyaçları var.Erciyes'ten Gökhan'ı alabilirler.

Kaleciyi çok umursayacağını sanmıyorum ama forvet ister Ersun hoca daha çok olsun der mutlaka..

İşin şakası bir yana transfer olmaz artık sanıyorum. Kiralık filan belki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eee Onur yok,Fatih'te maşallah geleni gideni yiyor.Bence mutlaka Gökhan'ı almalı Trabzon,Erciyes ile takas mevzusuna girebilirler belki kadro dışı oyuncuları affetmezlerse ellerinde takas için kullanacak iyi oyuncular var.

Sayfa 42 / 43 İlkİlk ... 3240414243 SonSon

Mesaj Yetkileri