Sayfa 35 / 39 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

İlk Maçlar Sonucunda Anadolu Efes'in İyi Yolda Olduğunu Söyleyebilirim. (Daha Fenerbahçe ülker Oynamadı.) Galatasaray Liv Hospital İçin İse Daha Zamana İhtiyaç Olduğunu Düşünüyorum. Çok Yeni Bir Takım Olduğundan Yenilgilerin Gelmesi Normal Olacak...

Nesil
    2006

Fenerbahçe, Milano önünde iddialı başladı. Geçen yıla göre baya düzelmeler var.

Bu arada devre arası Ömer Onan veda edecek...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçı 77-74 kazandık, çok iyi başladığımız maçta sonradan ritmimiz bozuldu. Maçı da Goudelock ve Bogdanovic sayesinde kazandık. Geçen seneki Top 16 tur maçlarının devamı gibiydi. Oyun kurucu sorunumuz çok açık bir şekilde ortada. Hazırlık maçları dahil birçok maçını izledim takımın ve hala Hickman'ın neden transfer edildiğini anlamış değilim. Bogdanovic ne zaman hücumları yönlendirmeye başladıysa o zaman rahat rahat hücum ettik. Topu yarı sahaya bile güvenle geçiremeyen bir PG olmaz. Umarım ilerleyen dönemde yanılırım ama olacağını zannetmiyorum. Madem bu tarz bir oyuncu alınacaktı neden Bo gönderildi, Hickman'ın belki şut tehdidi var ama kaybettiği toplarla çok güzel telafi ediyor! Bu transferleri yapsın diye mi gidip Gherardini'yi getirip tonla para verdik. Eskiden uzunlarımız perde yapmayı bilmiyor diyordum ama Bogdanovic'in ikili oyunlarını görünce sorunun kısalarda olduğuna ikna oldum(Zoric hariç), adam şiir gibi basketbol oynuyor.

Maçı kafa kafaya götürüp kazanmak daha iyi oldu, geçen seneki acı tecrübeden ders çıkartabilecek bir toplum olmadığımız için 2 tane farklı galibiyet sonrası yine havalarda uçmaya başlardık. Tabi son üçlük çok kötü oldu, yenmemesi gereken bir basketti. Genel anlamda takımdan memnunum, özellikle bu sene Goudelock ve Bogdanovic bize güzel maçlar seyrettirecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Maçı 77-74 kazandık, çok iyi başladığımız maçta sonradan ritmimiz bozuldu. Maçı da Goudelock ve Bogdanovic sayesinde kazandık. Geçen seneki Top 16 tur maçlarının devamı gibiydi. Oyun kurucu sorunumuz çok açık bir şekilde ortada. Hazırlık maçları dahil birçok maçını izledim takımın ve hala Hickman'ın neden transfer edildiğini anlamış değilim. Bogdanovic ne zaman hücumları yönlendirmeye başladıysa o zaman rahat rahat hücum ettik. Topu yarı sahaya bile güvenle geçiremeyen bir PG olmaz. Umarım ilerleyen dönemde yanılırım ama olacağını zannetmiyorum. Madem bu tarz bir oyuncu alınacaktı neden Bo gönderildi, Hickman'ın belki şut tehdidi var ama kaybettiği toplarla çok güzel telafi ediyor! Bu transferleri yapsın diye mi gidip Gherardini'yi getirip tonla para verdik. Eskiden uzunlarımız perde yapmayı bilmiyor diyordum ama Bogdanovic'in ikili oyunlarını görünce sorunun kısalarda olduğuna ikna oldum(Zoric hariç), adam şiir gibi basketbol oynuyor.

Maçı kafa kafaya götürüp kazanmak daha iyi oldu, geçen seneki acı tecrübeden ders çıkartabilecek bir toplum olmadığımız için 2 tane farklı galibiyet sonrası yine havalarda uçmaya başlardık. Tabi son üçlük çok kötü oldu, yenmemesi gereken bir basketti. Genel anlamda takımdan memnunum, özellikle bu sene Goudelock ve Bogdanovic bize güzel maçlar seyrettirecek.
    aslında ritmimizi bozan da goudelock'dı ama maç sonunda kazandırmasını bildi zaten bu tip oyuncu olduğunu bilerek alınmış. Hickman konusunda ise %100 katılıyorum çok sıkıntılı sezon başında Calathes istenmiş olmamıştı yakın zamanda Heurtel ismi geçiyordu oda olmadı galiba ikisinden biri olsaydı çok daha iyi bir takım olabilirmişiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben maçtaydım. Goudelock ritim bozmadı. Çok büyük lider, çok büyük şutör. Aksine onun bitirmesi için hazırlanmış bir çok set oynadı Fenerbahçe. Bireysel deliciliği ile bir çok hücumu yarattı, 1-on-1 ile tek başına şut soktu. Goudelock olmasa kazanamazdık aksine. Hiç bir takım hazır değil. Sezon başı daha ama Fenerbahçe ve Efes iyi sinyal verirken, Galatasaray'ın oyuncu profilleri seçimlerini ve gidişatını hiç beğenmedim. Efes'in profiller çok kırılgan, oyun lideri yok. Her deplasmanda geçen seneki Efes ile karşılaşma ihtimali var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Tribünlerin dolu olması beni sevindirdi, futbol'da ki ilgisizlik burada ilgi olarak dönecektir. Bu sene en azından oyun olarak çok daha iyi olacağımıza eminim. Güzel bir kadro kurduk. Dün çok rahat kazanacağımız maçı 2. periyot ile birlikte riske attık. İlk başta Milano'yu tamamen sahadan silmiştik. Özellikle bir pozisyonda 4 - 0 hücum yakalamamız durumu özetliyordu.

Efes ile Fenerbahçe kesinlikle play-off için çalışıyorlar. Olur olmaz, kura şansı çok önemli. Ama o heyecan iki takımda da var

Gatasaray zor bir deplasmanda kaybetti; ama Efes ve Fener'e göre çok zayıf; ama bir üst tura çıkabilecek kapasiteye sahip olduklarına inanıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS'ın bütçesi ile diğer 2 takımın bütçesi kıyaslanmaz bile, bütçe doğrultusunda kurulmuş bir takım kimse onlardan F4 beklemiyor. Buna rağmen Top 16'ya çıkarlar ve Top 8'i de zorlarlar. Ben GS'ın ne olursa olsun daha iyi olacağına inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Furkan ne ribaund aldı be arkadaş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Harika bir basketbolla Turow'u 76-91 yendik ve 2. hafta liderligi aldık.Goudelock büyük işler yapacak gibi görünüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizde Valencia karşısında çok rahat olmamıza rağmen 2. yarı bocaladık ve 71-64 galip ayrıldık. Takım uyum sürecini aşınca daha iyi bir Galatasaray izleriz gibi. Yarın da Efes yener umarım 3'te 3 yaparız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zaten gsyi ne zaman begendin ki. valencia kolay rakip degil cok guclu bir takim yine oyuncular rolantiye alarak farkin da vermis oldugu rahatlikla oynadilar bugun furkan cok iyi oynadi keza arroyada oyle kisacasi herkes iyi oynadi bence umarim boyle devam ederler

Yanlız Furkan o bölgeyi neredeyse tek başına sırtlıyor,Jawaii ile Ian 0 verim ile oynuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Dün fark yememize rağmen kimsenin yorum yapmamış olması garip, herkes yasta anlaşılan. Normalde sezon başlarında bu tarz yorum yapmak istemem ama görünen köy kılavuz istemez. Geçen sene bu takımın sıkıntısı açıkça 1 ve 5 numara pozisyonları iken gidip yine 2-3-4 numaralı pozisyonlara yatırım yapan bir takımın başına gelebilecek sonuç budur. Sene başından beri neredeyse bütün maçları(hazırlık maçları dahil) izledim ve Hickman bizim ligimiz için bile inanılmaz sıradan bir oyun kurucu, ayrıca şut tehdidi var diye alınan adamın yüzdesi yerlerde sürünüyor. Bo Mccaleb'i gönderip böyle bir transfer yapmak kimin aklından çıktı acaba. Kadroda düşünülmeyen Berk Uğurlu bile daha iyi oyun kuruyor. 5 numaradaki sıkıntımız aynı şekilde devam ediyor. Bugün Hickman- Heurtel takası haberini gördüm eğer çabuk davranıp bu takası gerçekleştirmezsek canımız çok yanar, hatta aynı şekilde Zoric için de bir değişiklik yapmamız gerekli.

Ayrıca Obradovic'e olan inancımı da yavaş yavaş kaybediyorum, bu şekilde maçlar izleyeceksek Aydın Örs, Neven Spahija veya Pianigiani gibi koçları niye gönderdik, artık takıma bir etkisi olmalı. Takıma adam akıllı 1 ve 5 numaralar transfer edilmiş olsaydı umutlu olabilirdim ama aynı hatayı 2 sene üst üste yapacak kadar salak olan hoca mı yoksa başka birisi mi merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@himone

yorum yapilacak bir mac degildi ki, acikcasi yazacak birsey bulamadim. serbest atis yuzdesiyle 3luk atilan bir gunde cok dogal bir sonuc cikti. basketboldan anlayan birine macin istatistiklerini gosterseniz ve skor ile 3luk isabetlerini gostermeseniz galip takimin fenerbahce olabilecegini dusunur. panali sutorler cok olagandisi bir performans gosterdi, bunun takim savunmasiyla da alakasi yoktu bence, el ustunden dahi cok ekstrem sutlari soktular. cok asiri motive olmus olmalilar. ben degerlendirme disi bir mac olarak goruyorum bu maci. elbette cikarilacak sonuclar vardir ama bir takimin 25 tane 3luk denedigi bir macta serbest atis yuzdesini yakalamasi pek olagan bir durum degil.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ben de Pana'nın çok ekstra bir gün geçirdiğini düşünüyorum üçlük açısından. %80 civarı attılar sanırım bakmadım tam olarak istatistiğe ama 54 sayısını üç sayılık atışlarla bulmuşlarken savunmayı eleştiremem, tabii ki 7'de 5 ile üçlük attıkları ilk periyotun ardından dış savunmaya ağırlık verilmeliydi ancak bunu yapamadık, o ayrı mesele. Normalde başa baş gitmesi gereken maç müthiş bir üçlük yüzdesi yüzünden kaybedildi. Tek suçu üçlüklere bulmak doğru olmasa da skorun gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ve takıma biraz zaman verilmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu arada Laboral-Galatasaray maçı çok çekişmeli geçiyor, izlemeyenlere son periyotu kaçırmamasını tavsiye ederim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet Pana inanılmaz ekstra bir gün geçirdi, üçlük yüzdeleri inanılacak gibi değildi. Ama şöyle bir gerçek var, sürekli üçlük gelirken içeriye gömülerek savunma yapmaya devam ettik. Fotsis yıllardır bizim maçlarımızda coşuyor ve hala aynı hataları yapıyoruz, Pana'nın oyun kurucusu defalarca elini kolunu sallayarak turnike attı. Ayrıca savunmamız kötü olabilir ona eyvallah ama hücumda da rezildik. Takım ne yapacağını bilmez bir durumdaydı bunun sebebi de açıkçası oyun kurucu eksikliği. Dün GS maçı 91-90 bitti bizim yediğimizle aynı sayıyı yediler ama hücumda çok etkili oynadılar ve maçtan hiç kopmadılar bunu da Aroyyo sayesinde yaptılar. Biz de yine yenilebilirdik ama fark hiçbir zaman 30 olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kendi ellerimizle verdik resmen maçı son dakikaları çok kötü oynadık alabileceğimiz bir maçtı yazık oldu.

Bana göre çok iyi oynadığımız maçta Laboral'a 91-90 yenildik ve çok yazık oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Real Madrid 115-94 Sassarı MS.

Böyle komedi bir maç izlememistim Euroleague'de.Boş turnikeye girerken penetre yapıp üçlük denenen bir maç oldu.Euroleague adı altında hazırlık maçı yaptı adamlar. 170 baremden üst oynadım tedirgindim biraz ama masallah 40 sayı fazla attılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efes rahat kazandı 76-66. Fenerbahçe sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Güzel maç olacaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beklediğimden daha iyi oynuyoruz ve ilk yarıyı 41-41 bitirdik. Son saniyede Huertas üçlük atmasa daha iyi bitecekti. Hücum gücümüzden ziyade savunmadaki gayretimiz çok önemli, önceki maçlara göre daha iyiyiz. Bu arada şu Hickman'ı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor, yemin ediyorum Berk Uğurlu daha verimli oynar.

Edit: Aslında iyi mücadele ettik ama olmadı, Barcelona'yı da gayet iyi bir zamanda yakalamıştık. Hickman son 2 topta maçı getirebilecekken bir turnike kaçırdı bir de bomboş üçlük, beni haklı çıkarmaya devam ediyor. Ayrıca son hücumda Emir'in kullanması da tam bir hayal kırıklığı oldu aklı Dünya Kupasında kalmış. Hala takımın oyun kurucu ihtiyacı olduğuna inanıyorum, Hickmanla bu iş olmaz maalesef.
    Last edited by himone : 07.Kasım.2014 at 00:29

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe 78-80 Barcelona

Ah Emir ah ! Bu adamın bu kahramanlık sevdası beni bitiriyor.Goudelock'a vermeliydi son topu.Genel olarak maçı kaybetmemizin nedeni ise Bogdanovic ve Hickman'ın berbat performansı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bu Emir'in milli takımda şansa attığı basketin de... keşke atamasaydı gereksiz herif. Tüm son topları Goudleck kullanıyordu bizde ama kendisi atıcak ya gönderdiği 3 lük potaya bile değmedi hayır kaçıracaksa hep kullanan oyuncu kaçırsın. Oyun kurucu pozisyonu için sezon başında Hickman transferinde kimlerin emeği geçtiyse hepsine teşekkürlerimi sunuyorum daha kötüsünü bulamazlardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ya bu Emir'in milli takımda şansa attığı basketin de... keşke atamasaydı gereksiz herif. Tüm son topları Goudleck kullanıyordu bizde ama kendisi atıcak ya gönderdiği 3 lük potaya bile değmedi hayır kaçıracaksa hep kullanan oyuncu kaçırsın. Oyun kurucu pozisyonu için sezon başında Hickman transferinde kimlerin emeği geçtiyse hepsine teşekkürlerimi sunuyorum daha kötüsünü bulamazlardı.
    Hickman bana göre şampiyon takımın kötü oyuncusuydu ama şampiyon olmus ya takım kesin bu da iyidir diye aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hickman bana göre şampiyon takımın kötü oyuncusuydu ama şampiyon olmus ya takım kesin bu da iyidir diye aldılar.
    Bo Mccalebb kalsaydı daha iyiydi vallahi, Bo'ya göre bi şutunu + olarak yazabiliriz o şutu da bugün kritik topta gördük. Heurtel - Hickman takası deniyor ama şimdi olursa bu takas top 16 ya kadar oynayamıyormuş 2 oyuncu ondan dolayı top 16 yakın transfer yapacağız gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bazi isimler hala katkidan cok uzaklar, boyle mac kazanmamiz mumkun degil. hala bogdan, hickman beklenen hucum katkisini veremiyorlar. takima uyumdan kaynaklanan problemlerdir umarim. son dakikalardaki o savunma gayretine ragmen kendi evimizdeki bir macta hucum edemedik. 3 kere bos dondu barca, ucunu de bos gectik. hickman biraz seyirciyle inatlasip kendini ispat yoluna gidince ne turnikesi girdi, ne de bos uclugu. oyun kurucudan mi kaynakli yoksa takim oyunundan mi bilmiyorum, maclarda rahat basket bulamiyoruz rakipler kadar. zoricin orta mesafe basketleri olmasa bu macin basabas gecmesi imkansizdi. mac kaybedilince en cok zorice uzuldum, cok iyi bir mac cikardi bugun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

áçik ve net konusayim galatasaray savunmada istedigi sertlige gelirse eurolig sampiyonlugu hayal degil.

ek olarak ; Neptunas Klaipeda'yı mağlup eden Galatasaray Liv Hospital 127 verimlilik puanı ile Euroleague rekorunu kırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçı gayet iyi götürüyorken Hickman oyuna girdi ve 23-21 geride kapadık ilk çeyregi. Elbet hepsi onun yüzünden degildir ama 2 top kaybı 1 boş atış kaçırarak kendini gösterdi kısa sürede.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

80-74 kazandık ama bizim yerimizde başkası olsa bugün 20 sayı fark atardı. Özellikle baskı yediğimizde oyun kurucu eksikliğini açık şekilde hissediyoruz. Fast-break beceriksizliğimiz de açıkça ortaya çıktı bu akşam. Ama galibiyet güzel oldu, Pana ile 2. lik mücadelesi vericez. Kalan 4 maçın 3 tanesi içeride olacak, rahat rahat top 16'ya çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

italya deplasmanindan galibiyetle donmek kolay degildir. bence cok iyi bir galibiyer aldik. semih icin de ayrica parantez acmak lazim bu mac. cok iyiydi, umarim yukselisinin ilk adimi olur bu. kendini maca verdigi surece takimin onemli bir parcasi olur. bugunku galibiyette onemli payi vardi, hem hucumda hem savunmada.

Sayfa 35 / 39 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Mesaj Yetkileri