Oyunu nasıl güncelliyoruz? Bende de hala güncellenmedi.
Oyunu nasıl güncelliyoruz? Bende de hala güncellenmedi.
FM Gazetesi
dün nasu vermişer ya ben d&rdan aldım bugn sabah vermşler yarına gelir görnüyo keşke önden kodu yollasalardı
ReaList bu 15,1.3 tarzı güncellemeler kayıtlı oyuna etki ediyo ozaman senin dediğin göre doğrumudur
...
Güzel oyun oldu FM15
Aral gönderdi oyunu
güncelledim bende bakalım nasılmış![]()
Araldan kargo geldi bana.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Şu full sürüm kodları gönderilsede bizde güncellesek artıkvalla yabancı sınırlaması için yama yapacaktımda oda geçikti iyi mi
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
yeni oyunla birlikte turksportal sitesi de güncellenecek denmişti.. var mı gelişme?
yabancı sınırıyla ilgli yamadada yeni oyun açmak gerekiyo dimi en mantıklısı oyun içi editorden sınırı değiştirmek ayarlanıyodur ordan herhalde
oyun içi editörde boyle bir uygulama yok eyüp..
En temizi yeni bir kariyer açmak.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
topa dal komutu bir işe yaramıyor sanırım. rakip çat diye bizim adamın altına kayıp top alırken bizimkiler öyle aval aval yanında koşuyor.
ozaman türk uyruguna geçme süresini 1 yıl yapıp devam sınır derdini kaldırmaktan başka çare yok
Başka çare var o da editörden ülke kurallarını değiştirmek..Zahmetli bir iş uğraşmak gerek ama önerdiğim yöntem ile biraz olsun yabancı kısıtlamasını engellemiş olursun..
Genişletilmiş AB Yamasının 2015 versiyonu bu gece sizlerle olacak.
2014 - http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117257
2013 - http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111505
...
yeni kariyer açman gerekecek..
Şuan mail adreslerini kotrol edin turksportaldan alanlar
ADANA DEMİRSPOR
Mail geldi ve indirim başladı. Geç olsun güç olmasın demişler![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Türkiye ligi'ne başlayacak ve yabancı sınırının 5 olmasından rahatsız olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
Sonunda key geldiBaşlayalım bakalım bir kariyere.
FM Gazetesi
Biz hala araldan kargo bekliyoruz![]()