Beyler yeni oyun açarken,sürüm 15.0.0 gözüküyor. Ama sağ altta 15.1.1 yazıyor. Güncellenmiş midir ?
Beyler yeni oyun açarken,sürüm 15.0.0 gözüküyor. Ama sağ altta 15.1.1 yazıyor. Güncellenmiş midir ?
bence şuana kadarki 3d maç motorlarından en gerçekçisi buinşallah updatelerle mahvetmezler...
beta ile arasında inanılmaz farklar var betayı bilerek mi böyle saçma yapıyorlar anlamıyorum.
bence de şuan 3d çok iyi gidiyor inş bozulmaz..
Galatasaray kariyerimde çıktığım 3 lig maçında 10 gol attım. Bunların 3 tanesini frikikte kaleciden dönen topu oyuncularımın tamamlamasıyla buldum. Kaleci kurtardıktan sonra 6 pasta genelde stoper bomboş kalıyor.
Lanet olası crash dumps hatası çıktı karşıma..vay arkadaş ya orijinal oyun alıyoruz hatasız oynayamıyoruz![]()
Maç motoru en iyi düzeyde şu an inşallah saçmalamazlar.
Maç motorunu ben çok beğendim. Tabii ki eleştirenler olabilir ama her sene olduğu gibi "şimdiye kadar gördüğüm en kötü maç motoru" diyen çıkmasın çünkü inandırıcı olmaz![]()
Maç motoru gerçekten iyi. 2 boyut özellikle. hiç saçmalık görmedim. hatta 3 boyutlu maç motorundan nefret etmeme rağmen 3 boyutun atmosferi ve hareketleri bile uygun. Fakat şöyle bir sıkıntı var.
Niye bu kadar çok gol oluyor ağabeyler?
Napoli maçlarında stoperde Atınç Nukan ile Necip Uysal oynadı, belki her iki maçta da 3 tane yemezdim ve maç 1-0 bitseydi az gollü bir maçım olacaktı.ancak bir diğer sorunda aşırı sakatlık ve sakatlıklar genellikle uzun süreli. Napoli maçı öncesi 3 stoperim de (Sivok-Franco-Ersan) sakattı ve her biri 2 ay 3 ay gibi sürelerdi. Biz de alt yapıdan Atınç'ı çıkardık a takıma, Manchester'dan da Tyler Blackett'ı kiraladık alel acele, en azından maçlara stopersiz çıkmayalım diye. Bak sen şu işe, Napoli maçından 4 gün önce geldi kara haber, Blackett 4-5 hafta sakat.
Necip ile Atınç mı tutacak Higuain'i? Adam haliyle 6 golün 4'ünü attı tabi.
Eski gelenekçilerden olduğum için 4 yıldır kutulu alıyordum, bu sene sabırsızlıktan direk steam'den aldım. 15 dk'da falan indi, Crystal Palace ile başladım. Şimdilik gayet iyi görünüyor oyun, bir saçmalık görmedim. Sadece takımdaki değerler biraz fazla gibi geldi. Jedinak'ı 7 milyon euro peşin olarak sattım ki üşenmeyip biraz pazarlık etsem üstüne çıkardık. Takımdaki aynı seviyede diğer adamların da değerleri 7-9 milyon euro civarı. Şimdilik tek garip gelen bu. 4 yıllık laptopumda performans gayet iyi, sorunsuz çalışıyor.
Yeni menüye alışmak zaman alacak gibi.
Yardım lütfen !
Yurtdışında yaşıyorum (Romanya)
Oyunu D&R'dan aldım.
Kargo geldi bugün Türkiye'deki eve.
Kodu girdiğim zaten bulunduğunuz ülkeden bunu satın alamazsınız diyor
Ne yapmam lazım?
Kesinlikle öyle, ben fazla hucüm sevdiğim için ve stoperlerim de çamur gibi adamlar olduğundan dolayı maçlarımın bu kadar gollü olması doğal fakat ben bütün fm serilerinde böyle oynamama rağmen bu kadar gollü maçı arka arkaya yaşamadım hiç, o nedenle biraz garip geldi.![]()
Oyunu D&R'ın internet sitesinden almıştım biraz önce elime ulaştı. Gelsin yine uykusuz geceler, düşük not alınan vizeler![]()
steam : aytekin79
Save yaparken 1 dakikayı buluyor. Bu kadar geç save yapması normal mi var mı aynı şikayeti olan?
Yardım lütfen !
Yurtdışında yaşıyorum (Romanya)
Oyunu D&R'dan aldım.
Kargo geldi bugün Türkiye'deki eve.
Kodu girdiğim zaten bulunduğunuz ülkeden bunu satın alamazsınız diyor
Ne yapmam lazım?
Kodlar bölgelere göre aktif oluyor. Yani Türkiye ye gelen bir kodla ülke dışında steamden oyunu aktif yapamıyorsun. Senin için 2 yol var dostum.
1-) Oyunu Türkiye den sipariş etmek isteyen birine hediye edeceksin ya da satacaksın ve yeni oyun alacaksın Romanya dan.
2-) Türkiye ye taşınacaksın ve burda oynayacaksın oyunu![]()
anlatmaliymis_meger,
http://proxylist.hidemyass.com/ bu site de işini görebilir. Ordan bi Türkiye proxy'si seç yüklemeyi dene.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben oyunu D&R'den aldım iki gün önce bir kod gönderildi oyunu yükledim açılmadı bende üstelemedim nasılsa iki gün sonra tam sürüm çıkacak diye fakat bugün sabahtan sonra uğraşıyorum açamıyorum yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca hayatımda hiç beta oyun yüklemedim ilk defa yükledim hatada yapmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Edit: Oyun kutusu henüz elime ulaşmadı adam Romanya' almış biz Türkiye'de alamadık))))
ya arkadaşlar şu siyah tema içimizi karartı beyaz tema çıktıysa bi zahmet paylaşsın
steam : aytekin79