Sayfa 28 / 64 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Beyler yeni oyun açarken,sürüm 15.0.0 gözüküyor. Ama sağ altta 15.1.1 yazıyor. Güncellenmiş midir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beta yazısı çıkmıyorsa güncellenmiştir

Mobil

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

bence şuana kadarki 3d maç motorlarından en gerçekçisi bu inşallah updatelerle mahvetmezler...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

beta ile arasında inanılmaz farklar var betayı bilerek mi böyle saçma yapıyorlar anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

bence de şuan 3d çok iyi gidiyor inş bozulmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kariyerimde çıktığım 3 lig maçında 10 gol attım. Bunların 3 tanesini frikikte kaleciden dönen topu oyuncularımın tamamlamasıyla buldum. Kaleci kurtardıktan sonra 6 pasta genelde stoper bomboş kalıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Lanet olası crash dumps hatası çıktı karşıma..vay arkadaş ya orijinal oyun alıyoruz hatasız oynayamıyoruz

Maç motoru en iyi düzeyde şu an inşallah saçmalamazlar.

Maç motorunu ben çok beğendim. Tabii ki eleştirenler olabilir ama her sene olduğu gibi "şimdiye kadar gördüğüm en kötü maç motoru" diyen çıkmasın çünkü inandırıcı olmaz

Maç motoru gerçekten iyi. 2 boyut özellikle. hiç saçmalık görmedim. hatta 3 boyutlu maç motorundan nefret etmeme rağmen 3 boyutun atmosferi ve hareketleri bile uygun. Fakat şöyle bir sıkıntı var.

Niye bu kadar çok gol oluyor ağabeyler?

Napoli maçlarında stoperde Atınç Nukan ile Necip Uysal oynadı, belki her iki maçta da 3 tane yemezdim ve maç 1-0 bitseydi az gollü bir maçım olacaktı. ancak bir diğer sorunda aşırı sakatlık ve sakatlıklar genellikle uzun süreli. Napoli maçı öncesi 3 stoperim de (Sivok-Franco-Ersan) sakattı ve her biri 2 ay 3 ay gibi sürelerdi. Biz de alt yapıdan Atınç'ı çıkardık a takıma, Manchester'dan da Tyler Blackett'ı kiraladık alel acele, en azından maçlara stopersiz çıkmayalım diye. Bak sen şu işe, Napoli maçından 4 gün önce geldi kara haber, Blackett 4-5 hafta sakat. Necip ile Atınç mı tutacak Higuain'i? Adam haliyle 6 golün 4'ünü attı tabi.

Eski gelenekçilerden olduğum için 4 yıldır kutulu alıyordum, bu sene sabırsızlıktan direk steam'den aldım. 15 dk'da falan indi, Crystal Palace ile başladım. Şimdilik gayet iyi görünüyor oyun, bir saçmalık görmedim. Sadece takımdaki değerler biraz fazla gibi geldi. Jedinak'ı 7 milyon euro peşin olarak sattım ki üşenmeyip biraz pazarlık etsem üstüne çıkardık. Takımdaki aynı seviyede diğer adamların da değerleri 7-9 milyon euro civarı. Şimdilik tek garip gelen bu. 4 yıllık laptopumda performans gayet iyi, sorunsuz çalışıyor.

Yeni menüye alışmak zaman alacak gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Yardım lütfen !

Yurtdışında yaşıyorum (Romanya)
    Oyunu D&R'dan aldım.
    Kargo geldi bugün Türkiye'deki eve.
    Kodu girdiğim zaten bulunduğunuz ülkeden bunu satın alamazsınız diyor
    Ne yapmam lazım?

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Maç motoru gerçekten iyi. 2 boyut özellikle. hiç saçmalık görmedim. hatta 3 boyutlu maç motorundan nefret etmeme rağmen 3 boyutun atmosferi ve hareketleri bile uygun. Fakat şöyle bir sıkıntı var.

Niye bu kadar çok gol oluyor ağabeyler?

Napoli maçlarında stoperde Atınç Nukan ile Necip Uysal oynadı, belki her iki maçta da 3 tane yemezdim ve maç 1-0 bitseydi az gollü bir maçım olacaktı. ancak bir diğer sorunda aşırı sakatlık ve sakatlıklar genellikle uzun süreli. Napoli maçı öncesi 3 stoperim de (Sivok-Franco-Ersan) sakattı ve her biri 2 ay 3 ay gibi sürelerdi. Biz de alt yapıdan Atınç'ı çıkardık a takıma, Manchester'dan da Tyler Blackett'ı kiraladık alel acele, en azından maçlara stopersiz çıkmayalım diye. Bak sen şu işe, Napoli maçından 4 gün önce geldi kara haber, Blackett 4-5 hafta sakat. Necip ile Atınç mı tutacak Higuain'i? Adam haliyle 6 golün 4'ünü attı tabi.

Yalnız ilk defa iyi yorum/kötü yorum oranı bu kadar iyi seviyede son yıllarda Çok gol olması da umarım senin çok hücum oynamandan dolayıdır. Yoksa tek eksik o gibi duruyor şimdilik

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Yalnız ilk defa iyi yorum/kötü yorum oranı bu kadar iyi seviyede son yıllarda Çok gol olması da umarım senin çok hücum oynamandan dolayıdır. Yoksa tek eksik o gibi duruyor şimdilik
    Kesinlikle öyle, ben fazla hucüm sevdiğim için ve stoperlerim de çamur gibi adamlar olduğundan dolayı maçlarımın bu kadar gollü olması doğal fakat ben bütün fm serilerinde böyle oynamama rağmen bu kadar gollü maçı arka arkaya yaşamadım hiç, o nedenle biraz garip geldi.

Oyunu D&R'ın internet sitesinden almıştım biraz önce elime ulaştı. Gelsin yine uykusuz geceler, düşük not alınan vizeler

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Oyunu D&R'ın internet sitesinden almıştım biraz önce elime ulaştı. Gelsin yine uykusuz geceler, düşük not alınan vizeler
    Finalde çalışırım> bütünlemeler de kesin geçicem> sınıfta kaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İndirebilir İçeriklerde Klasik Tema Var Steamden Abone Olup Ordan İndirebilirsin.
    Tam olarak nerede buluyoruz başkan onu bulamadım ?

Save yaparken 1 dakikayı buluyor. Bu kadar geç save yapması normal mi var mı aynı şikayeti olan?

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Save yaparken 1 dakikayı buluyor. Bu kadar geç save yapması normal mi var mı aynı şikayeti olan?
    evet benimde dikkatimi çekti save yaparken süre uzun..

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Yardım lütfen !

Oyunu D&R'dan aldım.
    Ne yapmam lazım?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    Yardım lütfen !

Oyunu D&R'dan aldım.
    Ne yapmam lazım?
    türkiyedeki bi hesaptan aktif ettir ya da türkiye vpnsi kullan

Yardım lütfen !

Oyunu D&R'dan aldım.
    Ne yapmam lazım?
    O kod sadece Türkiye'de geçerli.

23. Default

Yardım lütfen !

Oyunu D&R'dan aldım.
    Ne yapmam lazım?
    Kodlar bölgelere göre aktif oluyor. Yani Türkiye ye gelen bir kodla ülke dışında steamden oyunu aktif yapamıyorsun. Senin için 2 yol var dostum.

1-) Oyunu Türkiye den sipariş etmek isteyen birine hediye edeceksin ya da satacaksın ve yeni oyun alacaksın Romanya dan.

2-) Türkiye ye taşınacaksın ve burda oynayacaksın oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

anlatmaliymis_meger,
    http://proxylist.hidemyass.com/ bu site de işini görebilir. Ordan bi Türkiye proxy'si seç yüklemeyi dene.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yardım lütfen !

Oyunu D&R'dan aldım.
    Ne yapmam lazım?
    steam ayarlardan indirme bölgesinin türkiye yapıp bir dene

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

chrome de ZenMate uygulaması var onu da deneyebilirsin

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben oyunu D&R'den aldım iki gün önce bir kod gönderildi oyunu yükledim açılmadı bende üstelemedim nasılsa iki gün sonra tam sürüm çıkacak diye fakat bugün sabahtan sonra uğraşıyorum açamıyorum yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca hayatımda hiç beta oyun yüklemedim ilk defa yükledim hatada yapmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Edit: Oyun kutusu henüz elime ulaşmadı adam Romanya' almış biz Türkiye'de alamadık ))))

ya arkadaşlar şu siyah tema içimizi karartı beyaz tema çıktıysa bi zahmet paylaşsın

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    steam ayarlardan indirme bölgesinin türkiye yapıp bir dene
    bunu denedim yemedi
    ip 'den çakıyor
    vpn deniyorum şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by blueverse View Post
    ya arkadaşlar şu siyah tema içimizi karartı beyaz tema çıktıysa bi zahmet paylaşsın
    Vallahi ben de arıyorum. Bir yerde buldum ama pek kullanışlı gelmedi bulduğum. Bulan eden olusa özelden paylaşabilirse sevinirim .

Sayfa 28 / 64 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri