Ömer Toprak ne zaman oynasa saçma sapan hatalar yapıyor zaten alınmaması gereken bir isim fakat Hakan bu performansıyla Almanya milli takımında oynayabilirdi şuan
Ömer Toprak ne zaman oynasa saçma sapan hatalar yapıyor zaten alınmaması gereken bir isim fakat Hakan bu performansıyla Almanya milli takımında oynayabilirdi şuan
Fatih Terim aslında bu konularda başarılı birisi.
Neden Gökhan,Hakan,Ömer'i barıştırmak yerine böyle şeyler yapıyor anlamak mümkün değil. Burası sonuçta kulüp takımı değil bir milli takım.
Ayrıştırma muhabbetine kendi de dahil olduysa bir şey diyemeyeceğim tabii.
Nuri,Hakan,Ömer,Gökhan hatta Kaan bunları takıma monte etmemiz gerekirken bi' şekilde bi' şeyler oluyor anlayamadığımız.
bence fatih hocaya haksiz yere tepki veriyorsunuz fatih terim ayrimcilik yapacak bir insan degil belliki ömer ile hakan kendileri milli takima gelmek istemiyorlar gökhan oldugu sürece.. fatih terimde ondan davet etmiyordur.
Bu milli takım kimsenin kapris yeri değil. Eğer birbirleri var diye gelmeyeceklerse hiç birisini çağırmayacaksın bu takıma. Aralarında sorun varsa çözsünler öyle gelsinler. Yoksa hiç birisinin kaprisini bu takım çekmez. Birisini çağırıp ötekileri almazsan sen hoca olarak taraf tutmuş olursun. Birisini üste çıkarmış olursun.
Gökhan Gönül sakatlandı, henüz net bir açıklama yok ama milli maçları kaçırabilir.
Hakan Çalhanoğlu milli takıma nasıl çağrılmaz anlamıyorum.Mesut en güzelini yapmış Almanya'yı seçerek.Yoksa Fatih Terim onu da katledecekti.Eğer kendi gelmek istemiyorsa Gökhan Töre oldugu için haklıdır çağırmayacaksın o zaman Gökhan Töre'yi.Bazıları adam bir hata yapmış silelim mi diye düşünüyor ancak hata yaptıysa gidip özür dileyecek olay öyle kapanacak.
Konu birkere netliğe kavuşmamışken ordan burdan duyma haberlerle bunları yazan adamda artniyet ararım ki kimse kimsenin canını canı yanmadığı sürece yakmaz bunu bilir bunu söylerim. bu söylediklerimi "Eğer kendi gelmek istemiyorsa Gökhan Töre oldugu için haklıdır çağırmayacaksın o zaman Gökhan Töre'yi.Bazıları adam bir hata yapmış silelim mi diye düşünüyor ancak hata yaptıysa gidip özür dileyecek olay öyle kapanacak." bu yazın için yazdım.
"Hakan Çalhanoğlu milli takıma nasıl çağrılmaz anlamıyorum.Mesut en güzelini yapmış Almanya'yı seçerek." Çağrılmadıysa eğer bu sözüne harfiyen katılıyorum.
Çağrılıp gelmeyip, rapor gönderip 4-5 gün sonrada maça çıkıyorsa onada milli takıma ve 75 milyona yapılmış saygısızlık derim.
Gökhan ve Hakan arasında geçen olaya açıklama yapıldı. Hepimizin bildiği olaya göre Gökhan arkadaşı ile Ömer, Hakan ve arkadaşlarının olduğu odayı basmış. Gökhan'ın arkadaşı Hakan ve Ömer'e silah çekmiş ve Gökhan onların arkadaşını dövmüş. Olayın bu şekilde yaşandığını Hakan açıkladı bunun inkar edilecek bir tarafı yok. Şimdi olay bu şekilde yaşanmışken birinci sorumlu Fatih Terimdir. Böyle olaylar gizli saklı yaşanmaz, öncelikle Gökhan'a ciddi bir ceza verilmeliydi. Ayrıca televizyona çıkıp basın toplantısı ile tüm Türkiye önünde Hakan ve Ömer'den özür dilemeliydi. Bunları yaptıracak kişilerde Y.D. ve F.T. ikilisidir.
Benim düşüncem olayın bu şekilde yaşanması ve bu 3 oyuncunun da kadroya çağırılmasıydı. Bu dediklerimin hiçbiri yapılmamışken Hakan ve Ömer'in çeşitli bahanelerle takıma gelmemelerini haklı buluyorum. Özellikle en başında Fatih Terim'in benim olduğum yerde böyle bir şey yaşanmaz diyerek olayın üstünü örtmeye çalışması durumun buralara gelmesine sebep oldu. Ben de olsam bir daha o takıma gitmezdim, hatta çıkar televizyonda bu şekilde açıklama da yapardım. Bunlar benim şahsi görüşlerim.
Anlaşılan o ki Terim bu görevde olduğu sürece Hakan ve Ömer milli takımda olmayacak. Taraflara kızmamak lazım. Bu iki oyuncu gurur meselesi yaparak bu nedenle gelmek istemeyebilirler, bunu anlayışla karşılayabilmek lazım. Terim'de tercihini Gökhan'dan yana kullanmıştır, buna da saygı duyulmalı. Bu saatten sonra tartışmaları uzatmak anlamsız. Zaten turnuvaya katılma ihtimalimizin çok düşük olduğunu hesaba katınca ben kısa süre sonra Terim'in görevi bırakacağını düşünüyorum. Yine yeni yapılanmaya gittiğimizde bu durumları gelen teknik adam değerlendirir artık.