Gökhan ve Hakan arasında geçen olaya açıklama yapıldı. Hepimizin bildiği olaya göre Gökhan arkadaşı ile Ömer, Hakan ve arkadaşlarının olduğu odayı basmış. Gökhan'ın arkadaşı Hakan ve Ömer'e silah çekmiş ve Gökhan onların arkadaşını dövmüş. Olayın bu şekilde yaşandığını Hakan açıkladı bunun inkar edilecek bir tarafı yok. Şimdi olay bu şekilde yaşanmışken birinci sorumlu Fatih Terimdir. Böyle olaylar gizli saklı yaşanmaz, öncelikle Gökhan'a ciddi bir ceza verilmeliydi. Ayrıca televizyona çıkıp basın toplantısı ile tüm Türkiye önünde Hakan ve Ömer'den özür dilemeliydi. Bunları yaptıracak kişilerde Y.D. ve F.T. ikilisidir.

Benim düşüncem olayın bu şekilde yaşanması ve bu 3 oyuncunun da kadroya çağırılmasıydı. Bu dediklerimin hiçbiri yapılmamışken Hakan ve Ömer'in çeşitli bahanelerle takıma gelmemelerini haklı buluyorum. Özellikle en başında Fatih Terim'in benim olduğum yerde böyle bir şey yaşanmaz diyerek olayın üstünü örtmeye çalışması durumun buralara gelmesine sebep oldu. Ben de olsam bir daha o takıma gitmezdim, hatta çıkar televizyonda bu şekilde açıklama da yapardım. Bunlar benim şahsi görüşlerim.