-
Uygulamayla ilgili tartışılır tabi. Bu şekilde kapıdan çevirmek bencede yanlış. En azından insanlara bilgi verip gelmeyin kardeşim dersin. Bunlara bir şey diyemem. Çocukla ilgili kısım biraz duygusala bağlamak oluyor. Tabii ki o çocuk değil bunların sorumlusu. Dediğim gibi uygulanma şekli yanlış bana göre de. Yinede yapılacak açıklamaları beklemek lazım diyorum.
Muhalefet ile ilgili kısımlarda haklı olduğunuz yerler var ancak kimse çıkamaz karşısına sindirir yıpratır gibi bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Genel kurulda Aziz Yıldırım'ın bile yanlarında el pençe divan duracağı onlarca üye var. Ha derseniz ki öyleleri de umursamıyor, görev almak istemiyor ona bir şey diyemem.
Doluluk için pasoligle filan bağlantılı değil durum bana göre, öyle demedim zaten. Esas olan daha önceki yıllarda verilen ancak artık verilemeyen beleş biletli seyirciler bence. Tüm kulüpler için geçerli bu durum. En az 10ar bin seyirci kaybı var buradan büyük takımların. Küçüklerde durum zaten hep böyleydi. Ben Gençlerbirliğinin Ankaragücünün maçlarına defalarca para vermeden binlerce seyircinin girdiğine bizzat şahit oldum. Kapıdaki güvenlik bile yahu boş zaten girinde dolsun biraz deyip adam alıyordu içeri. İstanbul'da bu işler daha sıkıdır ondan eminim. Orada da çeşitli yöneticiler üzerinden bilet verilerek bu iş görülüyordu. Olan futbol seyircisi ( evet kayıp var mutlaka ) bu kadar işte, kimse kendisini kandırmasın.
Mesaj Yetkileri