EYLÜL 2014

LİG 1. HAFTA

LİG 2. HAFTA

.
.

LİG 3. HAFTA

.
.

LİG 4. HAFTA

.
.
LİG 5. HAFTA

.
.

LİG 6. HAFTA

.
.

LİG 7. HAFTA

.
.

LİG 8. HAFTA

.
.
.

# Eylül ayı içinde hepsi lig olmak üzere 8 resmi maça çıktık. 3G / 2B / 3M aldık. Deplasman karnemiz iç saha maçlarından iyi oldu.

# Attığımız 13 gole karşılık 12 gol yedik. Genk'ten kiralık forvet Schrijvers 4 golle en golcü futbolcumuz oldu.

# Ayın oyuncusu olarak galibiyet serimizde sonradan oyuna girerek etki eden emektar sol açık Giovanni Cavallaro oldu. Cavallaro 3 golle oynadı.

Evet lige kötü bir başlangıç yaptık. Bir kez daha hazırlık maçlarının ölçü olmadığını görmüş oldum. En ağırı ligin ve hatta diğer iki grubu da sayarsak tüm Serie C takımlarının en güçlüsü Catanzaro karşısında alınan 5-0'lık yenilgi idi. İlk dört haftada galibiyet alamayınca üzerimdeki baskı arttıç

3 maçlık galibiyet serimiz boyunca bazı ufak taktiksel hamleler yaptık. Düşük tempodan vazgecip normal tempo oynattım çopu zaman. Kanatları da AMLR pozisyonuna çektim. Eğer son Juve Stabi maçını alsaydık kendi evimizde Eylül ayı acılarımız biraz olsun dinmiş olacaktı. Görünen o ki üst lige çıkmak kolay olmayacak. Hele ki Catanzaro varken lider olarak direkt çıkmak imkansız. Benden önce de ilk haftayı 5-0'la geçmişlerdi

Puan durumu ekran görüntüsü almayı unutmuşum. Onu Ekim ayına saklayalım. İnşllah güzel bir puan sıralaması olur da zevkle paylaşırız