-
İshak yıldız triplerinde olan bir oyuncu. Aynı Olcan gibi. Moda girdiler ikisi de. Milli takımdı, transferdi derken. Musa'yı da sık sık oynattı zaten. Mustafa'nın kadro dışı bırakılma nedeni 'Ben varken Bosingwa mı kaptan olacak' demesi. Daha iyi arastırmıs olmanı umardım. Zeki'yi de kadroya almamaya başladı aynı Galatasaray'da Veysel'e olduğu gibi. Olur öyle. Aynısı Necip'e de yapılıyor Beşiktaş'ta.
Yaptığı acıklamada da kırgınlık var istedigim oyuncular alınmadı diye bir söylem yok. Başkan vizyon değiştirdi dedi yani kısaca. E bu adam simdi boyle bakınca hata gibi görünmez mi. Yeni bir ülkeye gelmissin, yerlesmissin, saatlerini, günlerini harcamıssın takımı adam etmek icin, idmanlar vs. baska takımları reddetmissin, Cezayir'i bile bırakmıssın. Ee Trabzon ne yapıyor hemen sırt ceviriyor sana. Bu mu yani doğru olan ? Adam da işsiz kaldı ve gitmek zorunda bırakıldı gördügün gibi. Yapılan ayıptır. Adamın acıklamalarını da evirip cevirip yazmak daha da büyük ayıptır. Karalama kampanyalarına kanmamanızı temenni ediyorum. Fransızca bildigim icin izledim yaptıgı röpörtajı da Türk basınına yansıdıgı gibi degil.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri