ADANA DEMİRSPOR
Elemelerde inşallah çok güçlü bir rakip gelmez çok iyi geçti bence bu sezon...
Arkadaşlar yukarıda anket başladım sizlerin görüşlerinizi bekliyorum. Yönetimin değişmesiyle Demirspor'a transfer ve maaş açısından yükseltti.
* Süper Lig hedefimizin şampiyonluk yarışı olarak. Transfer bütçesi: 35M$
* Ziraat Türkiye Kupası en az yarı final
* UEFA Avrupa Ligi gruplara kalıp gruplardan çıkmak
ADANA DEMİRSPOR
Tiago'yu neyle besliyorsun öyleAdam skor makinası olmuş.
...
Arkadaşlar anket koyduk. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
* Süper Ligde Hedefimizi Şampiyonluk Yarışı olacak. Transfer bütçemiz: 35M$
* Ziraat Türkiye Kupası en az çeyrek final ama A2 çıkacak maçlara
* UEFA Avrupa Ligi gruplara katılıp gruplardan çıkmak olacak.
Yeni Sezon Formaları
ADANA DEMİRSPOR
Kadromuzda büyük bir değişim olacak. Transferlere yavaş yavaş başladım. Hepsi bittikten sonra yayınlayacağım. Bomba transferler de gelecek. Transfer bütçemiz çok iyi ve akıllara zarar transferler gelecek.
Last edited by Ali Hikmet : 11.Kasım.2014 at 08:44
ADANA DEMİRSPOR
Oldukça başarılı ve güzel bir kariyer. İlk sene 1.Lig'de şampiyon olup 2.sene beklentilerin üzerine çıkıp Avrupa Ligi'ne katılmak mükemmel olmuş. Bu sene daha da genişleyecek ve kaliteli olacak olan kadroyla Türkiye Kupası'nı mı alsak acaba?
Bu arada Inter'den teklif nasıl bu kadar çabuk geldi? Menajer geçmişi özelliklerin nedir?
Transfer bütçen ise dillere destanAvrupa'daki takımların yarısında o bütçe yok. Umarım güzel kullanır ve takımı daha da ileri taşırsın
![]()
Forum kapalıyken paylaşamadığım güncellemeleri şimdi başlıyorum.
Kadromuzu baştan aşağı değiştirdik. Yaptığımız transferler sayesinde Hedeflerimizi bir tık daha yükselttik.
Cenk Gönen
(Oyuncuların isimlerine tıkladığınızda profili çıkacaktır.)Trabzonspor'dan 1.5M$ satın aldık. Şuan 1 numaralı kalecimiz.
Emre Selen
Kulüpte yetişen genç oyuncuyu bu sene Ziraat ve bazı lig maçlarında oynayıp gelecek yıllardaki banko kalecimiz olacak.
Ferhat Çökmüş
Defansıın bütün mevkilerinde oynama özelliği sayesinde bu sene joker adamımız.
Veysel SarıGS den 2.5M$ aldık. Sağ bekteki ilk tercihimiz.
Joseph Attamah
Genç oyuncumuz önemli kozlarımızdan biri.
Pablo Insua
Deportivo'dan 10.5M$ aldık. Genç oyuncu defansımızın bel kemiği olacak.
Uğur Demirok
Akhisardan 1.5M$ aldık. PTT1.ligde khisarın şampiyonluğunda büyük bir rol oynayan Uğur, Akhisarın gol yememesine katkıda bulundu.
Aykut DemirHasan Aki Kaldırım
Trabzondan 3.9M$ aldık. Defansta duvar görevi görebilecek bir oyuncu.
Musa Nizam
FB 1.4M$ aldık. Başakşehirde güzel bir kira dönemi geçirip FB nin satılık listesine koyduğu sol bek önemli bir rol üstlenecek.
TS 5.75M$ aldık. Sol tarafta ilk önceliğimiz olacak.
Cenk ŞahinHamit Altıntop
Genç oyuncu Sağ kanatta bu sene rotasyon görevinde olacak.
Aykut Akgün
GS bedelsiz aldığımız oyuncu sağ kanatta ilk önceliğimiz ve AL de büyük kozumuz olacak. Bu sene sonun da emekliye ayrılacak
Raul Meireles
Orta sahanın bel kemiği olacak oyuncumuz.
FB den bedelsiz aldığımız oyuncu. Orta sahanın göbeğindeki ilk tercihimiz.
Engin BaytarWilliam Aho Abou
Orta sahanın joker görevindeki oyuncumuz.
Genç oyuncumuz bu sene rotasyona sokacağız ama gelecek sene bankomuz.
Mehmet YıldızAlt yapıdan çıkardığım futbolcu. Bir kaç yıl sonra ilk 11 de oynayacak.
Yasin ÖztekinGS den 1.9M$ aldık. Sol kanatta rotrasyon olarak kullanacağımız oyuncu.
Yusuf ErdoğanTSden 5.25M$ aldık. Sol kanatın önemli ve değişmeyen isimlerinden olacak.
Tiago BezarraGol makinasını elimizde zar zor tuttuk.
Emmanuel EmenikeFB den bedelsiz olarak kattık. İleri hattın rotasyon ismi
Javi HernandezM. Utd bedelsiz aldık. AL de önemli oyuncularından olacak.
Mustafa PektemekBJK den bedelsiz aldık. İleri hatta Yabancı sıkıntısından aldığımız oyuncu.
ADANA DEMİRSPOR
Azerbaycan ve Ukrayna'ya turlar düzenledik. Hazırlık maçlarını asistan managerim oynadı. Güzel bir kamp dönemi geçirdik ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarına hazırlığımız tamamlandı.
ADANA DEMİRSPOR
Güzel transferler yapmışsın.Hazırlık dönemi de iyi geçmiş. Sen oynasan daha da iyi olabilirdi. Al de başarılar dilerim.
Teşekkürler hocam. Hemen Al maçlarına gelim diye Asistana oynattım.
ADANA DEMİRSPOR
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 1. Maç
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç
Bizim açımızdan kolay bir galibiyet oldu. Sıradaki rakibimiz: Maccabi Tel Aviv FC
Last edited by Ali Hikmet : 15.Kasım.2014 at 15:12
ADANA DEMİRSPOR
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 1. Maç
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç
Playofflara kaldık ve önümüzde 2 maç kaldı.
ADANA DEMİRSPOR
AL ye süper bir başlangıç yapmışsın. Umarım devamıda böyle gider.
Aynen süper mi süper olur.
UEFA Avrupa Ligi Playoff 1. Maç
UEFA Avrupa Ligi Playoff 2. Maç
Son maçı kaybetmiş olsak da gruplara kaldık. Bu sene gruptan çıkmak istiyoruz çünkü kulübün maddi durumu kötüye gidebilir. Transfer bütçemiz sıfır olup transferlerden gelen yüzde %10 oldu.
ADANA DEMİRSPOR
Biraz mali girdi lazım olacak yoksa rüya erken bitmek zorunda kalabilir.
Süper Lig 1. Hafta
Süper Lig 2. Hafta
Stat full çekti. 5 Ocak'da gümbür gümbür maçlar olacak.
UEFA Avrupa Ligi 1. Hafta
Maçtan önce Şimşekler Grubu takıma moral vermek için bizi tesislerimizden 5 Ocak'a kadar konvoy oluşturdular. Maç anında taraftarlarımız 90dk boyunca susmadan desteklediler.
Süper Lig 3. Hafta
Süper Lig 4. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
AL ön elemeleri çok iyi bir şekilde geçmiş. Lige de çok iyi başlamışız ama sanki biraz fazla para harcamışız. Oyuncular o parayı rahatça çıkarabilecek düzeydeler. İnşallah AL'de büyük bir başarı bekliyoruz.![]()
Hollanda'da bizi yalnız bırakmayan TARAFTARLARIMIZ
UEFA Avrupa Ligi 2. Maç
Süper Lig 5. Hafta
Süper Lig 6. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Tebrik ediyorum, gidişat harikaBu arada forvetlerinin hepsi mükemmel, gol sıkıntısı olacağını sanmıyorum kolay kolay
![]()