Originally Posted by
Ronaldinho 10
Basarilar dostum..
Teşekkür ederim.

Originally Posted by
Ali Hikmet
Başarılar Ahmet Abi. Chelseayi bekliyorum yine az çektirmedi bize
Dur yaf hatırlatma onları bana.

Originally Posted by
NermBst
​Başarılar hocam
Teşekkür ederim.

Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Başarılar, iyi eğlenceler.
Teşekkür ederim.

Originally Posted by
egebartu
Başarılar
Teşekkür ederim.

Originally Posted by
ibo1919
Beklediğim kariyer sonunda geldi, başarılar.
Teşekkür ederim.

Originally Posted by
RagnarLothbrok
Pusat abim adananın turuncu yanı bomba gibi bir kariyer bizi bekliyor, çelsi'siz kurtuva'sız belasız bir kariyer bekliyoruz haydi Bismillah
Sendemi çelsi diyosun? deme ya

Teşekkür ederim.Artık 9-0 lı, deplasmandan 9-1 li sonuçlarla döneriz belki. Tabi o golleri ben atmak şartıyla

Zaten şimdiden süprizler çıkmaya başladı. 5. maçlar sonunda Süper ligde ilginç bir sıralama oluştu. Maç güncellemelerimle beraber puan durumunuda paylaşacağım.
Transferlerimiz
Transfer Geçmişimiz

Her zamanki gibi dayanamadım çok transfer yaptım. Ama çoğu kiralık

Bir kaçç transferimi paylaşıyorum. İsteyen arkadaş olursa istediği oyuncunun profilin yükleyebilirim. Bir çok oyuncumuzu kiraladık zaten. Yönetim kardeş klüp olarak Beşiktaşı seçti.
Taktiklerimiz

Daha önce hem beta sürecinde hem tam sürümün başında iki defa kariyer açıp taktik ve oyuncu denemeleri yaptım. Kendi yaptığım taktiklerden memnun kalmayınca internetten bulduğum bu üç taktiği kullanmaya karar verdim. Özellikle birinci taktiğim aslında normalde 4-2-3-1 idi ama ben dizilişte ufak değişiklikler yaptım. En önemli değişiklik ise Fm14 te de kullandığım dizilişteki çapraz Dos oyuncusu kullanmaktı. Ve her oyuncuya topa müdahelede sert olmamalarını seçtim. Bu şekilde denediğimde performansta memnun olunca asıl kariyeri açmaya karar verdim. Şu anada kadar da memnunum.
Hazırlık Maçları
Her zamanki gibi hazırlık maçlarının sayısını fazla tuttuk. Hazırlık maçlarında son üç maçı ben oynadım. Geri kalanlarını asistanıma bıraktım. Kötü de maç çıkarmadı.
Veee Ptt 1. lig başlıyor.