1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Turksportal 2015 - Web Geliştirmeleri

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    Herkes yeni arayüz, tema çok güzel olmuş vs. demiş ama bu bildiğimiz vBulletin orijinal teması. Yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Üstüne biraz edit çakılmış hali :P

Bu arada büyük bir sorun var eklenilen Youtube videoları url olarak gözüküyor eski sistem'de eklemek farklı olduğu için ^^

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by @Ramoscu View Post
    Herkes yeni arayüz, tema çok güzel olmuş vs. demiş ama bu bildiğimiz vBulletin orijinal teması. Yoksa ben mi yanlış görüyorum?
    Aynen vbulletin yazılımının verisyon 4 ile gelen standart teması üzerinde düzenleme gerçekleştirdik.

Quote Originally Posted by @di canio View Post
    Ben de sık sık kapanmaya devam ediyor. Hani kapalı olduğundaki o uyarı var ya, işte ondan. Mesela öğleden sonra ve akşam toplam 3 kez buraya "hayırlı olsun" mesajı yazdım, gönder'e basınca o uyarı ekranına gittim. Sonraki birkaç saat yine kapalı olduğu zamanki gibi giremedim. Sorun benden mi kaynaklanıyor, yoksa kapatıyor musunuz ara sıra yine?
    Bu sorunu tam anlayamadım

Quote Originally Posted by @Burak Akmanoğlu View Post
    Üstüne biraz edit çakılmış hali :P

Bu arada büyük bir sorun var eklenilen Youtube videoları url olarak gözüküyor eski sistem'de eklemek farklı olduğu için ^^
    Büyük bir sorun değil yahu, o eklentiyi kaldırmıştım versiyon geçişi öncesi, düzeltiriz eklenince otomatik videolar geri gelir zaten.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu sorunu tam anlayamadım
    Düzeldi sanırım. Dün yazdığımdan beri bir sorun olmadı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri