7bininci post yaklasıyor efenim durduramıyoruz.. o değil de üye olduğum ilk zamanlar geldi aklıma forum değişince. ne alakaysa..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
...
Olm İşiniz Yok mu Sizin Gidin Başka Yerde Eğlenin
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sanada Steam hesabının ilk kelimesi ile hitap edelim o zaman hoşuna gider mi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim nicklerimle bir problemim yok, problem yaratacak şeyleri nick olarak seçmem zaten
Screw you guys, I'm goin' home
Zeytinburnu'nda metrobüs kazası olmuş
Vine
Last edited by E.Cartman : 17.Kasım.2014 at 11:49
Screw you guys, I'm goin' home
Bilgisayarımda içindeki dosya sayısından fazla virüs var. Uzun zamandır performansı düşürüyor diye kullanmıyorum virüs programı. Son zamanlarda bilgisayar elden ayaktan düştü. Benim için önemli ve uzun süre saklamam gerekenlerin bulunduğu bir flash belleğim var. Uzun zamandır takılı duruyordu bilgisayara ama açıp bakmamıştım. Bir şey lazım oldu ve bakmak istedim. Belleğin içindeki tüm klasörler silinmiş ve yerlerine bu klasörlerin adlarıyla, Windows'un system32 klasörüne giden kısayollar oluşmuş. Acayip sinirlendim ve üzüldüm. Türlü küfürleri birbiriyle kombine ederken formatlasam mı, kurtarılabilir mi silinenler diye düşünüyordum. Google'a yazmışım o ara bu karşılaştığım durumu. İyiki de yazmışım. Benim o dosyaların ve klasörlerin hiçbirisi aslında silinmemiş. Sonradan belleğin boyutuna da baktım, benim yüklediklerim seviyesinde. Meğer bu virüs bütün dosya ve klasörleri gizliyormuş. Arama yapmasaydım kendi ellerimle silecektim onları.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bende en yükseği 325 en düşüğü 313 olan(324 diye bir şube yok) dersanede ki TM sınıflarında 317'den 320'ye yükselmişim.
Çok şaşırdım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
böyle bir adamda varmış
yarın sigortacılık dersinden vizem var sabah ben hala oyundayım nasıl olacak bu işler
Benim de öyle geçiyodu ta ki bu seneye kadar. Malum son sene şakaya gelmez.
...
girişimcilik dersi için yeni bir iş fikri lazım yarın ki vize sorusu
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
ne oldugunu gorebilmek icin 3 ya da 4 defa izledim galiba
ozledik be :/