Yazıklar olsun böyle futbolcularla bizleri muhatap edenlere. Volkan bunu Fenerbahçe formasıyla yapmazdı. Milli formayı ne durumlara düşürdüler böyle profesyonellikten ve sportmenlikten zerre nasibini alamamış kişiler. Birisi kol hareketi çeker, birisi stadı terkeder, bir diğer hocası oynatmıyor diye triplere girer, vs. vs. Umarım bu vesile olur da, böyle kişiler bir daha milli forma yüzü göremez. Aziz Yıldırım olduğu sürece Fenerbahçe forması giymesi kesin, kurtulamadık, kurtulamayacağız.

Ben de yanlış buluyorum milli forma giyen futbolcuların ıslıklanmasını, küfre maruz kalmasını. Ama Volkan bugüne kadar rakip takım tribünlerini germek için her şeyi yaptı. Şimdi meyveleri bunlar. Az önce yukarıda yazdım, kulüp takım taraftarları bir diğer rakibini düşman olarak görüyor artık. Bu maç Kadıköy'de olsaydı eminim bir Galatasaraylı da benzer şeye maruz kalacaktı. Kaldı da daha önce. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Bizler Volkan gibi, Emre gibi, Melo gibilere prim verdikçe; ilkokul çocukları gibi resmsi site açıklamasıyla afedersiniz sidik yarıştıran yöneticileri "kapak, ayar, gider" ayağına baştacı edersek bu durumdan daha da kötüye gideceğiz.