Milli maçın konusu açılmamış bu zamana kadar kusura bakmayın.
Buradan devam edelim konuşmaya maç hakkında.
Milli maçın konusu açılmamış bu zamana kadar kusura bakmayın.
Buradan devam edelim konuşmaya maç hakkında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Her şeye rağmen başarılar Milli Takım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hahaha hemen kart çıkardı hakem,ayıptır yahu![]()
qral kapakları taktı :P
1 metreden gol kaçıran kral![]()
Qral Burak
<0>
.|
/ \
Screw you guys, I'm goin' home
Skor yanıltmasın daha da gol olabilir ama Kazakistan acayip kötü oynuyor. Bunun olmasını sağlayan da bizim oyunumuz değil. Brezilya'ya karşı oynadığımız oyunun aynısı sadece rakip Kazakistan.
Islamkhan çok iyi oyuncu.
Kazak kaleci topu tutabilse iyi kaleci aslında![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Karşıda takım yok, onun karşısında da takım yok. İlginç bir maç![]()
Sen o kadar çalım at,kaleye kadar gel sonra kendini yere at.
Atletico'da da oynasa Türk işte.
kazakları 3-1 yendık taraftar gaza geldi arda takımı buraya getir diye bağırıyor![]()
Farka neden koşmuyoruz da dizginleri bir anda çekiyoruz anlamıyorum.
Bu galibiyet herhalde hiçkimseyi sevindirmedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türk Milli takımı Kazakistan karşısında destan yazdı ve 3-1 kazandı. Kral yine muhteşem oyunu ve 2 golü ile galibiyetin mimarı oldu.
Halbuki averaj çok önemliydi. Kazakistan gibi vasat bir takıma bile en fazla atabileceğimiz gol bu kadarsa işimiz yaş gerçekten. Üstelik gol bile yedik.![]()
Arda golü atsa gazetelere manset olacaktı ancak o kendini yere atıp Hollanda macında oynamamayı tercih etti.Ben anlamıyorum emegine de acımıyor topu o kadar getirmissin atsana golünü.
Herkes yine toz pembe manşetleri atar güler geçer.. Biz bu mantıkla futbolumuzu zor geliştiririz.
Eee o kadarda olsun artik kazaklarida yenememis olsalardi kendilerini bi köprüden asagi atsinlar! Ne milli tajimdan nede türk futbolundan bundan sonra bi cacik olmaz