güldürme beni ocakta sabah akşam oturmaklamı.orda bizim orda verdiğimiz seminerlerin yarısını tkpde bulamazssın.hiçbirşey yapmasan allah adını zikredip bir iki rekat yüzünü secdeye koyarsın.Originally Posted by sherryy
sana başımdan geçen bir olayı anlatayım.bir gün pirinçhanda oturuyordum bursada olanlar bilir.neyse oranın nargilesi mükemmel ötesidir.orda nargile içerken içeriye bağararak birileri girdi israilin lübnana girmemesi imza kampayası topluyorlardı.benim yakamda da 3 hilal rozeti vardı seminerden çıkmışım.neyse ben sordum nedir neyin nesidir diye anlattılar.BENDE İMZA ATTIM.çünkü bu olaya bende karşıyım.neyse laf lafı açtı bana tkpye gelip ortamı gör diye söz verdirdiler.bende orda neler yapılır diye çok merak ettim.biz söz verdimi tutarız dedim.gerekirse ölürüm dedim.herkez gitme dedi ama helleşip gittim.orda oturdum kendimi tanıttım bana anlatmaya başladılar.burda seminer verilir(gittiğimde en son semineri 2 ay önce vermişler.)ondan sonra burası karanlık oda lambaları yakabilirmiyim dedim hayır dediler içerden resmen leş kokusuna benzer koku geliyordu.bir açtım yerde kedi leşleri satanist işaretleri duvarlarda kanlar.dedim bunlar ne bizim grubumuzda satanist arkadaşlar var filan dedi birde aramızdaki çakallara cezasını verdiğimiz oda dedi((laf birde bize faşist derler).bir odada bir kız bir erkek yanlız kalmış çırılçıplak sevişiyorlar.biz odaya girdik hiç istiflerini bozmadılar ben hemen odadan çıktım burası neresi dedim çiftlerin kaldığı yer dediler.ben hayretler içinde kaldım oda bana şaşırdı bunda ne var diye.
onu gördükten sonra direk çıktım ocağa gittim o ufak çayımı yudumladım oksijenimi içime doya doya çektim rahatladım.
yukarıda yazdıklarım sanada normal geliyorsa devam edebilirsin.ülkeye çok faydan olur....

Alıntılı Yanıtla