Aynen : )
Merhaba, Umarım seni teşvik eden bir hikaye olmuştur. Umarım sen de bir kariyer yapmaya başlar ve bizlerle burada paylaşırsın.
Aynen Depay'dan beklenti yüksek olacak.
Teşekkürler.
Teşekkürler, sizin de forumda 2. mesajınız bu başlık altında forumda yeni yüzleri görmek beni mutlu ediyor. Yukarıda bir soru gelmişti. Şampiyonlar Ligi için kadro yeterli mi diye verdiğim cevap aslında söylediklerine paralel. 4 senedir maç motorunu okumaya ve ona yönelik sistemler dizayn etmeye çalışıyorum. Doğruyu bulduktan sonra gerisi kolay geliyor. 3 senedir üst üste üstün bir oyunla ve puan farklarıyla şampiyon oluyoruz dışarıdan bakıldığı zaman bunu oyunun basitliğine indirgemek mümkün ama kesinlikle öyle değil. Sistem değiştirip, sadece oyuncu dizeyim ve maç öncesi, içinde ve sonlarına doğru takımla taktiksel olarak ilgilenmeyeyim bu ligde rahat 10 maçta puan kaybederiz. Paylaştığım ŞL maçlarında buna tanık olduk zaten. Shaktar maçında 3-1'den ipten aldık, taktiksel hamle. Chelsea deplasmanında evdeki 2-1'in üstüne kazandık taktiksel hamle. Juve maçında 5 dakikada 2 gol attık taktiksel hamle. Bunlar oyunda önemli. İyi bir taktik yapmak da önemli, maç içindeki senaryoya göre hamle yapmak da önemli.
Yedek kalması daha üzücü olurdu, Alper'i Manchester, Dortmund ve Napoli istedi. Özellikle Napoli'ye sattım ki daha çok forma şansı bulup kendini geliştirsin, gittiği yerde yedek kalmasın.
Teşekkürler, bakalım.

.Çok başarılı maçlar çok başarılı anlatım tebrik ederim.2014Ü hiç oynamamıştım ama 2015 biraz cezbettiriyor beni inşallah böyle kariyerleri okudukça daha çok oynayasım geliyor tekrardan başarılar takipteyim