Quote Originally Posted by Namzet View Post
++
Sergen Yalçın : Manchesterdan şu şu adam Fener de oynar diye sayabilir misiniz??Hayır!
Aynen : )
Quote Originally Posted by dgscnk55 View Post
Öncelikle merhaba.Uzun zamandır siteye üyeyim ancak uzun süredir yorum yapmadım.FM2015 ile başlayalım dedik.İyi bir FB taraftarı olarakta iyi bir FB kariyeriyle başlamak istedim sanırım en iyisinede denk geldim.Çok başarılı maçlar çok başarılı anlatım tebrik ederim.2014Ü hiç oynamamıştım ama 2015 biraz cezbettiriyor beni inşallah böyle kariyerleri okudukça daha çok oynayasım geliyor tekrardan başarılar takipteyim
Merhaba, Umarım seni teşvik eden bir hikaye olmuştur. Umarım sen de bir kariyer yapmaya başlar ve bizlerle burada paylaşırsın.
Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
Hocam o yorumlara bittim.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
Bombalar patlamış , Depay olağanüstü bir performansa sahip.
Aynen Depay'dan beklenti yüksek olacak.
Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
Transfer sezonu süper geçmiş
Teşekkürler.
Quote Originally Posted by JCPro View Post
Kariyerin sunumuna baya emek veriyorsun herkes uğraşamaz böyle tebrikler, can efe salih okay gibi şampiyonlar liginde üst seviyeleri kaldıramayacak oyuncularla finale kadar çıkman mucizevi bir başarıdır, oyundaki taktik olayını çözdüğün apaçık ortada. Son transferlerle hücum bomba olmuş CL de rahat oynarlar. Balantanın partneri ve Coman dışındaki orta sahadaki 2linin performansı başarının derecesini etkileyecektir, bence zayıf halka o 3 bölge, başarılar.
Teşekkürler, sizin de forumda 2. mesajınız bu başlık altında forumda yeni yüzleri görmek beni mutlu ediyor. Yukarıda bir soru gelmişti. Şampiyonlar Ligi için kadro yeterli mi diye verdiğim cevap aslında söylediklerine paralel. 4 senedir maç motorunu okumaya ve ona yönelik sistemler dizayn etmeye çalışıyorum. Doğruyu bulduktan sonra gerisi kolay geliyor. 3 senedir üst üste üstün bir oyunla ve puan farklarıyla şampiyon oluyoruz dışarıdan bakıldığı zaman bunu oyunun basitliğine indirgemek mümkün ama kesinlikle öyle değil. Sistem değiştirip, sadece oyuncu dizeyim ve maç öncesi, içinde ve sonlarına doğru takımla taktiksel olarak ilgilenmeyeyim bu ligde rahat 10 maçta puan kaybederiz. Paylaştığım ŞL maçlarında buna tanık olduk zaten. Shaktar maçında 3-1'den ipten aldık, taktiksel hamle. Chelsea deplasmanında evdeki 2-1'in üstüne kazandık taktiksel hamle. Juve maçında 5 dakikada 2 gol attık taktiksel hamle. Bunlar oyunda önemli. İyi bir taktik yapmak da önemli, maç içindeki senaryoya göre hamle yapmak da önemli.
Quote Originally Posted by yigitgk View Post
Mükemmel bir transfer sezonu geçirmişiz. Alper'in satılmasına üzüldüm ama
Yedek kalması daha üzücü olurdu, Alper'i Manchester, Dortmund ve Napoli istedi. Özellikle Napoli'ye sattım ki daha çok forma şansı bulup kendini geliştirsin, gittiği yerde yedek kalmasın.
Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
Transferler çok iyi hocam. Bu sene şampiyonluk bekliyoruz artık.
Teşekkürler, bakalım.