Taktiği paylaştığın için teşekkürler. Manu maçı kötü olmuş. Oyun bazen çok saçmalıyor![]()
Taktiği paylaştığın için teşekkürler. Manu maçı kötü olmuş. Oyun bazen çok saçmalıyor![]()
Arena'da farklı bir sonuç bekliyorum senden, 3-0 gibi =)
İnşallah hocam.
Galatasaray:
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta:
Spor Toto Süper Lig 6.Hafta:
Şampiyonlar Ligi Grup G 3.Maç:
Fransa:
Hazırlık maçımı asistanıma verdim ve saçma sapan bir şekilde yenilmiş. Takımda moraller o maçtan sonra baya düştü. Eleme maçında yine şans golüyle maçı verdik. Şu maç motoru harbiden sinir bozmaya başladı.
Takımda gelen-giden fazla olsa da takım etkilenmemiş gibi görünüyor. İşler yolunda giderse bütün kupaları toplayabileceğini düşünüyorum. Başarılar.![]()
TariboWest
hocam o MANU
Ölüsü 2.lik
ADANA DEMİRSPOR
Manu hariç iyi bir gidişatın var. Evimizde acısını çıkarırız.
Manu maçı için yine de fazla yakınmamak gerek. Bu kadar az gelen takım bu kadar fazla attıysa fazla gelseydi ne olurdu? Bardağın bir de dolu tarafına bakmak gerekSağlık olsun oyun bu olur arada.
...
Hocam gruplara a2 takımla çıkmanı tavsiye ederim.
ADANA DEMİRSPOR
Gelişimi için çaba harcadığım birkaç oyuncu var. Onlara kesinlikle forma vereceğim. Onların haricinde de as takımda olan ve forma şansı bulamayan oyuncular var. Zaten ilk 11 oluşuyor. Gelişimini takip ettiğim oyuncuları A2 takımla çalıştırmam. İyi gelişmeleri için as takımdaki antrenörlerimle çalıştırıyorum.
En doğrusunu yapıyorsun hocam.
Teşekkür ederim.
Şampiyonlar Ligi Grup E 4.Maç:
Bizim adımıza güzel bir maç oldu. İyi bir oyun sergiledik ve gruptan çıkmaya çok yaklaştık. İnşallah bu gidişat devam eder.
Spor Toto Süper Lig 9.Hafta:
Oyun takılmadan önce 3-0 yendiğimiz maç gerçekten iyi oynamıştık. Oyun takılınca bu maçı zor kazanacağımızı düşündüm ama öyle olmadı. Harika bir oyunla, daha iyi bir skorla galip geldik. Böylece ligde 9'da 9 yapmış olduk. Böyle oynamaya devam edersek lige erkenden ambargo koyacağız.
Last edited by ibo1919 : 21.Kasım.2014 at 00:45
Arkadaşlar bilgisayarda biraz sorun var oyun takıldı ve Eskişehir deplasmanından itibaren devam edeceğim. En sevmediğim şey sürekli başıma geliyor. Birazdan diğer mesajda Eskişehir maçını güncelleyip Fransa ile devam ederiz.
Spor Toto Süper Lig 10.Hafta:
3 duran top 3 gol. Bu maçın özeti bu.
Şampiyonlar Ligi Grup E 5.Maç:
ŞL'de deplasmanlar için kontra taktğimi kullanmaya devam edeceğim. Gerçekten çok pozisyon veriyoruz ve rakip affetmiyor. İkili averajda öne geçtiler ama pek işe yaramadı.
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta:
Maçı asistana bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Çok rotasyon yapınca bu sonuç geldi. Ligdeki kötü gidişe dur dememiz lazım. Bu sezonu namağlup bitirmek isterdim ama bu iki mağlubiyet her şeyi bozdu. Sağlık olsun. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Şampiyonlar Ligi Grup E 6.Maç:
Golden hemen sonra yediğimiz kırmızı kart bütün planları alt üst etti. İyi bir kapanmayla ve kontralarla 2-0'ı bulduk. Manchester zaten lider çıkmıştı ve rahattı. Son dakikada attığı golden sonra fazla sıkmadı ve bize turu hediye etti.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta:
Puan farkını açma adına önemli bir maçtı. Bursa iyi kapandı ama açmayı başardık.
Puan Durumları:
Bir maç eksikle Beşiktaş'ın iki puan önündeyiz. Yaptığımız saçma sapan puan kayıpları olmasa şimdiye arayı açmıştık ama arada olur öyle kazalar. Devre arasına kadar puan farkını ne kadar açabilirsek ikinci devre o kadar rahat eder ve ŞL'ye odaklanabiliriz. Bu yüzden artık her maç bizim için altın değerinde.
Last edited by ibo1919 : 22.Kasım.2014 at 03:13
MANU yenerek son anda canımızı bir üst tura attık.
ADANA DEMİRSPOR
Ramiro Caseres çok iyi gidiyor.
Ziraat Türkiye Kupası 1.Maç:
Genç yıldızlarımızın golleriyle kazandık. Metin hakikaten büyük bir oyuncu olacağını gösteriyor. Sebahattin de ilk golünü attı.
Spor Toto Süper Lig 13.Hafta:
Golü attıktan sonra iyi kapandık. Birkaç tehlike atlattık ve ikinci ile aramızdaki puan farkını açtık.
Efe'yi de 2-3 ay kadar kaybettik.
Şampiyonlar Ligi'nde 1.Eleme Turu Rakibimiz:
Bu kadar zor takımın olduğu turda iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Çeyrek final için şansımız var.
Ziraat Türkiye Kupası 2.Maç:
Spor Toto Süper Lig 14.Hafta:
Büyük derbide rakibimizi sahadan sildik. Gerçekten iyi bir oyun oynadık. Fenerbahçe çok oyuncu kaybetmiş. Bu yüzden ligde pek etkinlik gösteremiyorlar. Teknik direktörleri 3-4 defa değişti. Şimdi Fuat Çapa çalıştırıyor ama sene sonu o da gidecek gibi.
Tolga'yı da iki ay kadar kaybettik. Rotasyonlu kadromuzda pek etkileneceğimizi düşünmüyorum.
Last edited by ibo1919 : 22.Kasım.2014 at 03:12
Roma maçını zevkle ekliyorum hocam. derbiler güzel. yenildiğimiz derbi de biraz fazla atmışlar![]()
ADANA DEMİRSPOR
Şl de roma iyi olmuş. Bu arada benim manyaklar nerede elendilermiGüçleri banamı yetiyordu
Lig de ise güzel gidişat devam ediyor. Bu arada sakatlıklar seni bir türlü rahat bırakmıyor. Her sakatın ayla ölçülüyor.