1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Hybrid View

Seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam. Bak De Delgadomu alexmi hemen cevaplayaim sana Delgado diye. Daha genc daha hizli. Daha takim oyununa uygun. Belki Alexten istatistik olarak gecemeyebilir aam bir avrupa kulubu alexten once Delgadoyu ister.
    NOt:Topicle alakasi yok yazdigim seyin ama dedigim gibi seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Kralatti
    Seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam. Bak De Delgadomu alexmi hemen cevaplayaim sana Delgado diye. Daha genc daha hizli. Daha takim oyununa uygun. Belki Alexten istatistik olarak gecemeyebilir aam bir avrupa kulubu alexten once Delgadoyu ister.
    NOt:Topicle alakasi yok yazdigim seyin ama dedigim gibi seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam
    ben de o nu diyorum delgado daha genç ve bence çok bnüyük bir yıldız olabilir ama kimse o nu konuşmuyor alex ve rico ya takmışlar.büyük futbolcu olsalar bu zaman kadar çoktan avrupa da olmaları lazımdı delgado da 2 en geç 3 sene içinde avrupa nın dikkatini çekmezse ondan da birşey olmayacağı anlaşılır ama oynadığı futbola bakılırsa çok kaliteli ve avrupa da tutlan bir stili var bilmem ne düşünürsünüz ama ben stilini totti ye benzetiyorum.

Mesaj Yetkileri