1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Arda'nın Fiyatı Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Senin Aldigin Alex Kac Yasindaydi Ve Ne Kadar Para Verdin? Okachanin Yasi Kacti? 2 Maclik Performans Diyorsun Ardayi Gecen Sene Manisada Izlemedin Galiba Sen! Hani Bir Sut Cekmisti 5 Attiklari Macta Direkten Donmustutop Rustu Yerinden Kipirdayamamisti.
    5 milyon € kendine 5 milyon € da klübüne gecen gün arkadasın biri cıkarmıstı Alex in kariyerini.Öyle bi sut cekti diye 15 milyon € paramı verecekler Arda ya ? Alex te frikikten muhtesem bir gol atmıstı hani Aykut kıpırdayamamıstı ama bu golün onun fiyatında bi degisiklik yarattıgını düsünmüyorum
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Arkadasin Iha'da Calisiyor Galiba Ok Diyelim Ki O Fiyata Aldi Alex'in Ne Gelecegi Var Bana Anlatsana..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Arkadasin Iha'da Calisiyor Galiba Ok Diyelim Ki O Fiyata Aldi Alex'in Ne Gelecegi Var Bana Anlatsana..
    Nerde calıstıgını bilemem forumu biraz gez bulursun. Biz zaten Arda nın su anki durumunu tartısıyoruz ileride kendini iyice gelistirir daha yüksek parayada gidebilir yalnız su anda bu parayı etmez..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Nerde calıstıgını bilemem forumu biraz gez bulursun. Biz zaten Arda nın su anki durumunu tartısıyoruz ileride kendini iyice gelistirir daha yüksek parayada gidebilir yalnız su anda bu parayı etmez..

burada sana katılıyor gibiyimDDDD bence de daha çok ister arda ve biz ne gençler gördük anında söndü umarum o da olmaz çünkü milli takımımızın böyle oyunculara ihtiyacı var şımarmazsa çok büyük bir yetenek.

Nesil
    2006

Rooney Manchestar A Kac Paraya Gitti Acaba? Veya Messi'nin Degeri Ne Kadardir Su An? Eminim 40 50den Asagi Inmez Neden Gencler Diye Alacklari Verim Daha Fazla! Ardaya 15 Istemis Ve Ben Yemin Ediyorum Az Istemis! Mesela Sizin Defanstaki Can Da Bence En Az 7 Milyon Euro Eder Yani!

Rooney Manchestar A Kac Paraya Gitti Acaba? Veya Messi'nin Degeri Ne Kadardir Su An? Eminim 40 50den Asagi Inmez Neden Gencler Diye Alacklari Verim Daha Fazla! Ardaya 15 Istemis Ve Ben Yemin Ediyorum Az Istemis! Mesela Sizin Defanstaki Can Da Bence En Az 7 Milyon Euro Eder Yani!

Rooney İngiltere liginde... Messi zaten kalitesi gençler şampiyonasında gösterdi ve Barcelona da.... Galatasaray nerde? En pahalı adamını 3 milyon $ a Tugayı satmış bi takım... ve gelmiş geçmiş en değerli gencini ise 0 'a (Emre Belözoğlu) kaliteli evet ama en kalitelisi Freddy Adu bile 10 milyon $ şu anda... Arda nın parası sadece uydurulma bi rakam veren de olmas ztn...

Nesil
    2006

VerdİĞİn Örneklerdekİ Adamlarin YaŞ Ortalamsi KaÇ? 26-27 Mİ? Arda 19 YaŞinda Bak Ribery'e Bonus Demiyormuydunuz Ona Siz Anelkanin Bonusu Falan Ribery Su An Nerede Anelka Nerede? Ki Arda Riberyden Cok Daha Efendi Ve Ne Yaptigini Bilen Bir Oyuncu! Simarmayacak Bir Oyuncu! Ama Kabul Etmezsiniz Tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

VerdİĞİn Örneklerdekİ Adamlarin YaŞ Ortalamsi KaÇ? 26-27 Mİ? Arda 19 YaŞinda Bak Ribery'e Bonus Demiyormuydunuz Ona Siz Anelkanin Bonusu Falan Ribery Su An Nerede Anelka Nerede? Ki Arda Riberyden Cok Daha Efendi Ve Ne Yaptigini Bilen Bir Oyuncu! Simarmayacak Bir Oyuncu! Ama Kabul Etmezsiniz Tabi

ben kabul ediyorum veya etmek istiyorum gerçekten önemli bir yetenek ama daha çok çok erken.

bnm verdiğim örneğe baktıysan en büyük yetenek gösterilen adu 17 yaşında... zamanında gittiğinde Emre 20 yaşındaydı... yaş ise tecrübe demektir Zidane neden 70 küsür etti? tecrübesi ortada...bak Dünya kupasının en iyi gençlerinden Podolski ne kadar a transfer olmuş yada Valancia(Ekvator) Arda daha ne kadar çıktı ki vitrin'e...

Del Piero_10 Misafir

15 milyon euro abartılmış

sezon sonuna kadar beklemek lazım

Mesaj Yetkileri