Sayfa 34 / 64 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Geçen serilerdeki gibi oyuncularla görüşemiyor muyuz ? Etkileşimin altında ki menüden mi yapabiliyoruz sadece bunu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Her türlü maç antrenmanı-genel antrenman yapmama rağmen Korner gollerinin basitliğinden bıktım artık ceza sahasında o kadar adamım var ortayı açıyor adamın direk ayağına lap oturuyor gol BIKTIM!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeşler, konu yeri burası değil büyük ihtimal. Yanlız bu editör nerede ?

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kardeşler, konu yeri burası değil büyük ihtimal. Yanlız bu editör nerede ?
    Serhat, Steam-Araçlar Kısmından Eğer FM15 Editörü İndirdiysen Yine Aynı Yerden Açabilirsin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şu maç motoru ve sakatlıklar illallah getirtti vallahi !!

Yeni güncelleme ne zamana gelir acep ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Korner taktiğini nasıl ayarlıyoruz taktik ekranında?
    Duran Toplar'a gir,Köşe atışları talimatları düzenle de.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben hic kornerden gol yemiyorum diyebilirim. Siz niye bu kadar yiyorsunuz anlamadim.

Ayrica orta yaparken sert orta yap komutunu isaretleyin baya gol atarsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çook teşekkürler abicim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aynı mevkiden sakatlanma bugu bu sefer fena vurdu devre arasında biri 7 diğeri 3 ay olmak üzere aynı bölgede 2 kilit oyuncum sakatlandı yeter artır ya

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by rapX View Post
    Geçen serilerdeki gibi oyuncularla görüşemiyor muyuz ? Etkileşimin altında ki menüden mi yapabiliyoruz sadece bunu ?
    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Aradım taradım oyuncu ile chat ekranını bulamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Duran toplardan çok fazla gol oluyor, uzaktan şutlar da aşırı abartılı.
    Maç motorunda bu ikisinin düzeltilmesi gerek bana göre diğer konular dengeli.

Oyun içersinde ise bazı mantık hataları (Basın toplantıları ve oyuncu etkileşimlerinde) gderilip, sakatlık olayı düzeltilirse sıkıntı kalmaz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözlemcilerin "transfer etmeye değmez" yorumunu dikkate alıyor musunuz siz? Bazen çok iyi olduğunu düşündüğüm oyuncuya bile yapıyor bu yorumu. Kararsız kalıyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Yeminle oyunda ilerleme kat edemedim hala şu maç motorunun düzelmesini bekliyorum rezalet.
    malatyAdana!

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Fenerbahçe A2'den Savaş Polat profesyonel sözleşme imzalamış.
    Database'de var mıdır ? Bir sonraki yamada eklenir mi oyuna?

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Gözlemcilerin "transfer etmeye değmez" yorumunu dikkate alıyor musunuz siz? Bazen çok iyi olduğunu düşündüğüm oyuncuya bile yapıyor bu yorumu. Kararsız kalıyorum.
    dikkate almıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bu bir oyuncuyu %100 öğrenmek için kaç hafta gözlemlemek gerekiyor? Hadi %100'ü geçtim %75 olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay arkadaş sanki oyunu baştan yüklüyor ne save miş! Hata vermesinden korkmasam kapatacağım save i.
    FM Gazetesi

Vay arkadaş sanki oyunu baştan yüklüyor ne save miş! Hata vermesinden korkmasam kapatacağım save i.
    Tercihler kısmına gelip Save yani kaydetme ayarı kısmında kopya seçeneği yerinde tek kayıt yani tek kopya seçeneğini işaretle. Belki biraz daha hızlandırır kayıt işlemini, en azından bende hızlandırdı. 15'li kopya olarak gözüküyordu peh dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 lü olarak kaydediyorum ben genelde. Geçtiğimiz senelerde de hep öyleydi ama bu sene neden böyle oldu anlamadım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bunu sadece oyuncunun yeteneğine bağlamamak gerektiğini düşünüyorum.
    Zira oyuncunun bonservis bedelinin -istenilecek rakam- uçuk olması
    İsteyeceği maaşın bütçeyi zorlaması
    Aynı pozisyonda oynayan oyunculardan daha geride olması
    Oyuncunun kişilik özelliklerinin takım yapısına uyumsuzluğu
    vs.

Gözlemcinin böyle bir söylemde bulunması için etkili.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

yeni güncelleme nezaman gelir bilgisi olan paylaşsın orijinal aldım ama şu an güncelleme gelmeden oynanmaz

Nesil
    2006

Korner olayı düzelsin artık, 6-4 maç kaybettim, 4'ü golü kornerden yedim. Delireceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni güncellemeden haber varmı ??

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Kalecim 7, yedek kalecim 2, üçüncü kalecim 3 ay sakatlandı. Oyun kaleye benim geçmemi bekliyor sanırsam

Arkadaşlar forumu dolaştım bulamadım bu alman milli takımı olayını nasıl yapıyoduk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Korner olayı düzelsin artık, 6-4 maç kaybettim, 4'ü golü kornerden yedim. Delireceğim.
    Korner savunma dizilişinde;
    1 ön direk
    1 arka direk
    2 uzun tut
    2 adam tut
    4 alan savunması

Dene bakalım.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Arkadaşlar forumu dolaştım bulamadım bu alman milli takımı olayını nasıl yapıyoduk
    2014'te böyleydi.
    FM 2014 lnc dosyaları rehberi (Alman Milli Takımını düzeltme)

Önceki serilerde hiçbir şey yapmadığınız taktirde oyunda sahte oyunculardan kurulu olan Alman milli takımını düzeltmek için, oyunun data klasöründe yer alan "lnc" klasörünü ya da onun içerisindeki ".lnc" uzantılı dosyaları (veya sadece "fake.lnc" dosyasını) silmek gerekiyordu.

Bu seride de aynı yöntem işe yarıyor ancak bu sefer bahsettiğimiz klasörü komple silersek "Spor Toto Süper Lig" gibi oyunda orjinal isimleriyle yer alan bazı organizasyonların ve ödül isimlerinin değişmesine de yol açmış oluyoruz.

Bu rehberde sizlere varsayılan olarak alttaki konumda bulunan ".lnc" uzantılı dosyaların ne işe yaradığını anlatacağım.

Bilgisayar>Yerel Disk (C>Program Dosyaları (x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014>data>db>1400>lnc>all
    fake: bu dosya; Alman milli takımının oyunda sahte oyunculardan kurulu olmasını, Hollanda ve Fransa milli takımlarındaki oyuncuların resimlerinin görüntülenmemesini ve gerçek ismi "Oliver Kahn" olan Alman milli takımı eski kalecisinin isminin sahte bir isim olan "Jens Mustermann" olarak değişmesini sağlayan kod satırlarını içeriyor.

greek name change: bu dosya; oyunu Yunan dilinde oynadığınız zaman -oyunu açıp bakmadım ama tahminimce- Yunan liginin isminin Yunanca orjinal haliyle yazılmasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

italian awards: bu dosya; İtalya liglerindeki ödüllerin oyunda orjinal isimleriyle yer almasını sağlayan kod satırlarını içeriyor (Türkçe dahil seçilebilir tüm dillerdeki karşılıklarıyla).

korean name change: bu dosya; aynı "greek name change" dosyası gibi bu kez oyuncu Kore dilinde oynadığınız zaman Kore liginin isminin Korece orjinal haliyle yazılmasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

lic_dan_swe_fra: bu dosya; Danimarka, İsveç ve Fransa liglerindeki ödüllerin oyunda lisanslı isimleriyle yer almalarını sağlayan kod satırlarını içeriyor (oyunu bu dillerde oynadığınızda).

nleague: bu dosya; Çin, Güney Kore ve Japonya milli takımlarının seçilememesini, Signapur liginden "Albirex Niigata" takımının sahte oyunculardan oluşmasını, ID numarası 116 olan milli takımın forma renklerinin değişikliğini, Japon kulüplerinin, stadyumlarının ve Japon şehirlerinin oyunda sahte isimlerle yer almasını ve Japon kulüplerinin forma renklerinin değişikliğini, ayrıca Kuzey İrlanda liginin orjinal ismi olan "Danske Bank Premier" ismiyle oyunda yer almasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

turkish name change: bu dosya; "Türkiye Spor Toto Süper Ligi"nin ve "TFF Süper Kupa"nın oyunda orjinal isimleriyle yer almasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

not: yukarıda bahsi geçen dosyaları not defteri ile açabilirsiniz.

Yukarıda bahsi geçen dosyaları veya içerdikleri kodları silmenizde hiçbir mahsur yoktur. Oyun bozulur, hata verir diye endişelenmeyin. Ama her ihtimale karşı (geri almak istediğiniz bir adım olabilir) yedeklerini alıp öyle silmeniz ya da silmek yerine kesip başka bir yere yapıştırmanız daha sağlam olur. Önemli olan tek şey silme işlemini yeni bir oyuna başlamadan önce ve oyun açık değilken yapmanız gerekmektedir.

Yani örneğin Alman milli takımını düzeltmek istiyorsanız önce bahsettiğim konumda yer alan "fake.lnc" dosyasını komple silmelisiniz yada o dosyayı not defteri ile açıp aşağıdaki satırı silmelisiniz:

#Germany
    "FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 1
    ya da bu satırın sonundaki 1'i 0 olarak değiştirmelisiniz. Tabi bunları yaparken ya oyun açık olmayacak ya da açıksa yaptıktan sonra oyundan çıkıp oyunu yeniden çalıştıracaksınız.

Ben daha gerçekçi bir oyun için "fake" ve "nleague" dosyalarını silmeyi tercih ediyorum. Diğerlerini silmeye gerek yok. "nleague" dosyasını komple silmek yerine en alt kısmındaki "Danske Bank Premier" yazılı satırlar dışındaki tüm satırları silmek de bir başka seçenek (Kuzey İrlanda ligi de orjinal ismiyle oyunda yer alsın istiyorsanız).

ekleme: düzenlemeniz gereken lnc klasörünün yeri yeni bir güncelleme kurduğunuzda (örneğin: 14.2.0) değişir. Daha doğrusu db klasörüne yeni sürümü yansıtan yeni bir klasör eklenir ve 1400 isimli klasörde yer alan dosyaların aynıları bu klasör içerisinde de olur. Bu durumda dosya konumu örneğe (14.2.0) göre şu şekilde olacaktır:

Bilgisayar>Yerel Disk (C>Program Dosyaları (x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014>data>db>1420>lnc>all

eğer çıktığı zaman 14.3.0 güncellemesini yüklerseniz o zaman:

Bilgisayar>Yerel Disk (C>Program Dosyaları (x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014>data>db>1430>lnc>all
    ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Korner savunma dizilişinde;
    1 ön direk
    1 arka direk
    2 uzun tut
    2 adam tut
    4 alan savunması

Dene bakalım.
    Teşekkürler bunu deneyeceğim. Oyunun taktiği varsa bizde yapalım bari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir gözlemciye görevini nasıl iptal ettiriyoruz ?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir gözlemciye görevini nasıl iptal ettiriyoruz ?
    Gözlemcilik>Görevler>Gözlemci Atamaları

İptal ettirmek istediğin Gözlemcinin kalan sürenin yanında (-)ye tıklayarak görevi iptal ettirebilirsin.
    ...

Sayfa 34 / 64 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri