NOT: Arkadaşlar ilk sezonu hızlı geçme kararı aldım sadece Süper Kupa maçını paylaşıp hızlıca işe koyulacağım. Yolumuz uzun
~ SÜPER KUPA FİNALİ İÇİN HERŞEY HAZIR ~
Prandelli ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen ALTUN güzel bir hazırlık kampını geride bırakarak takımını Süper Kupa finali için hazır hale getirdi. İşte ALTUN'un açıklamaları; " Öncelikle sonuç ne olursa olsun dostça bir mücadele olmasını temenni ediyorum. Bir takımın kazanıp kupayı alacağı bir maç olacak. Biz iyi hazırlandık oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Umarım güvenimizi boşa çıkarmayıp kupayla taraftarımızı sevindireceklerdir. İki takımada başarılar diliyorum... "
~ İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ AÇIKLANDI ! ~
~ GALATASARAY: 3 - 0 :FENERBAHÇE ~
Galatasaray Süper Kupa maçında rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek kupayı almayı başardı. ALTUN'un öğrencileri nefes kesen maçta rakibine üstünlük sağlayarak fazla pozisyon vermedi. Sarı kırmızılı futbolcular aldıkları galibiyet ve kupayla taraftarın gönlünü fethederken Onur ALTUN'un yüzünü güldürmeyi başardı. ALTUN maç sonu basın toplantısında; " İyi oynadık ve kazandık. Bütün oyuncularımı teknik kadromuzu galibiyetten ötürü kutluyor ve tebrik ediyorum. Bu kupa sezona başlamadan önce bizim için önemliydi. Her ne söylesem tabi ki şu anda mutluluğumu anlatamam kupayı taraftarımıza armağan ediyorum. İyi çalışmalar..." diyerek toplantıyı noktaladı.
~ DEFANSA YERLİ TAKVİYE KOD ADI; SERDAR ! ~
Galatasaray da transfer için düğmeye basan yöneticiler Onur ALTUN' un raporu doğrultusunda Serdar Aziz için Bursaspor kulübü ile masaya oturdu. Serdar Aziz'inde gitmek için Bursaspor yönetiminden izin istemesi sarı kırmızılı yöneticilerin işini kolaylaştırdı. Fiyatta anlaşmak için Bursa'ya giden Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak akşam saatlerinde işin imzaya kaldığını Serdar'ın en kısa zamanda imza atacağını bildirdi. Açıklamanın ardından saat 22.05 sularında Serdar Aziz ve Abdürrahim Albayrak İstanbul'a gelerek Florya Metin Oktay tesislerine geldi. Kendisini sarı kırmızılı formaya bağlayan 3 yıllık anlaşmayı imzaladığı resmi siteden yayınlanarak açıklandı.
NOT: Arkadaşlar ilk sezonu hızlı geçme kararı aldım. Diğer sezonları daha detaylı resimli ve videolu olarak içeriğin bol olacağı şekilde sunacağım. Takip edenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sadece Süper Kupa maçını paylaşıp hızlıca işe koyulacağım. Yolumuz uzun