Konuyu amma yerlere getirmişsiniz. Ben yarın oynayacağımız maçta galip geleceğimize inanıyorum. Hatta turu bile geçecek güçteyiz. Kiev öyle avrupanın önde gelen takımlarından falan değil. Deplasmanda ilk dakikada o golü yemeseydik sonuç farklı olabilirdi. Kim idda edebilirki burada Fener maçın başında bir gol atamayacak. Belki biz de ilk dakikalarda gol bulacağız. Daha sonra kontrollü oyunla 2. golü bulursak sizin kontrayı seviyor dediğiniz Kiev mecburen saldıracak. İlk maçta gördük maç 1-1 e geldikten sonra saldırmak zorunda olan kiev e karşı başabaş bir mücadele sergiledik. Ben oraya bakınca Kiev elenmeyecek takım değil diyorum.
Hava şartlarını da düşünmek lazım. Kiev'de en yüksek sıcaklık 20 derece iken istanbulda en düşük sıcaklık 30 derece bile değil neredeyse. Bundan futbolcular çok fazla etkilenecektir. Maçın sonlarına doğru Kievli futbolcuların oyundan düşme ihtimalleri yüksek.
Ve orada açtıkları pankart. Evet onu kesinlikle futbolcularımız görmüştür. Onlara bu artı motivasyon olarak dönecektir. Ayrıca İsviçre'ye karşı da atamayız gruplarda bu kadar gol yediler, çok iyi kontraya çıkıyorlar gibi yorumlar yapıldı. Sonuç ne oldu? Neredeyse eliyorduk. O taraftarın muhteşem desteği ve rakip takıma yaptığı baskı bize galibiyeti getirdi.
Biz Türkler duygusal insanlarız, böyle olaylardan çabuk etkileniriz. Tuncayın tümerin hırsıyla bu maçı kazanacağız. Yarın akşam turu geçelim içimizdeki UKRAYNA'lıra bir çift lafım olacak. Ceza alacak da olsam onu söyleyeceğim. Biz elenirsek bu takıma desteğimizi sürdereceğiz, FB sevgimiz asla azalmayacak. Ama ben yarın galip gelmeyi artık ne ŞL başarı için, ne para için, ne ün için istiyorum. Burada Kiev'i göklere çıkarıp FB'yi yerin dibine sokanlara inat, içimizdeki UKRAYNA'lılara inat FEnerbahçemin yarın turu geçmesini istiyorum. Geçen hafta istediğimden daha çok istiyorum şimdi.
Bu söylediklerimi isteyen üzerine alınabilir. İçimizdeki Ukrayna'lılar için de Mustafa Denizli'ye teşekkür ederim
Aşırıya kaçtığımı düşünenler ve kırdıklarım varsa özür dilerim ama yapılan saçma sapan yorumları okuyunca dayanamadım artık...
Saygılar.....