Yeni sezon öncesi transferlerim...

22 yaşındaki genç kanat İnter'den bedavaya geldi.Rotasyonda çok kullanışlı olacaktır.

Tomasz Kuszczak'ın tek kaleci olması ve Dahne'nin bu lig için yetersiz olması sebebiyle sözleşmesi biten Pacheco'yu kadroya kattık.

K.Erciyesspor'dan aldığım John Boye'nin profili bence çok dengeli.İlk gördüğüm anda almaya karar verdim.Müzmin sakat Compper yüzünden stoper sıkıntımız vardı.

Sezon ortasından beri takip ediyordum.Monterrey sağolsun fiyat olarakta fazla bir şey istemedi. Enzo ile beraber stoper sıkıntımız kalmadı artık.

Aslında yapmayacaktım bu transferi.Ama geçen sezon kanatların verimsizliği,bu sezon da daha lig başlamadan 3 kanat oyuncumun sakatlanması risk almaktansa,oyuncuyu alırım dedirtti bana.

Geçen yıl hiç bir şey oynamayan Frahn ve Boyd sebebiyle aldık Marlon'u. Aslında başka isimler vardı listemde ama çok yüksek maaşlardan açılınca kapı takım dengesini bozmamak için Marlon'a yöneldim.Bakalım performansı nasıl oacak.

Vee son olarak orta sahada Kimmich ve Kaiser'in yanına 3. adamımız oldu Gaston. Devre arasından beri almaya çalışıyordum sezon sonuna nasip oldu...

Evet bir çok transferi tanıdık,bir çok özellik gördük.Yeni sezon öncesi gerek takımdan ayrılanlar,gerekse yeni transferlerin uyumu sebebiyle çok fazla hazırlık maçı ayarladık.İçlerinden sadece M.City maçında takımın başında ben vardım diğer tüm maçları asistana verdim.İşte sonuçlar....

Almanya Kupası 1. Tur da zayıf bir ekiple karşılaştık,sonuç hezimet oldu.