EYLÜL 2015
1. Hafta
Armani takım elbisemizi giydik, Serie B traşımızı olduk ve sezonun ilk maçına çıktık. İlk yarı bariz bir Vicenza üstünlüğü ve 1-0 gereye düşerek geçince bu lig bize büyük mü gelecek acaba diye endişe ettim. Devre arasında oyuncuları biraz fırçalamak işe yaradı, ikinci yarı bambaşka bir Foggia ve gelen 1 puan. Fena değil.
Transfer - John Hou Saeter (1.8M Euro)
Sezon öncesi mesajımızda haberini geçirmiştim. Bu yetenekte ve bu potansiyeldeki bu çocuk nasıl bize geldi anlamadımYüzlerce oyuncu geri çevirmişti bizi halbuki. İlk başta biraz çekimser davrandı ama konuşarak ikna ettim. Hırslı, başarıyı isteyen bi çocuk sevdim. MC bölgesinde oyuncu kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor. Bastık 1.8 milyonu aldık. REKOR!
Sezonun transfer özeti de böylelikle şekillenmiş oldu:
2. Hafta
Serie A'nın eski gediklilerinden Brescia önünde prestijli bir galibiyet! Rakibe göz açtırmadan, tam bir şampiyon gibi aldık maçı.
3. Hafta
Sahamızda bir galibiyet daha alarak havaya giriyoruz. Yoksa bu sezon da geçen seneki gibi beklenmedik bir başarıya mı imza atıcaz? Yalnız gollerin üçünün de duran top sonucunda gelmesi enteresan. Sarno takımın en iyi duran top kullananı, her hafta mutlaka gol de attırıyor. Onun bu özelliği yüzünden John Hou'yu oynatamıyorum
4. Hafta
Böyle kaybedilen uyduruk maçlardan sonra sinirlenmemek mümkün değil. Yenilgiye hiç tahammülüm yokKorner ve yantop golleri dışında Verona'nın maça hiçbir katkısı yok.
John Hou, Marcondes, Grasi gibi gençler hazır olmadığı için genç takım maçına göndererek MC rotasyonunu daraltmış oldum. Sarno gol attı ama sakatlandı çıkardık, üstüne Burgui sakatlandı çıkardık. Orta alan Serie C adamlarına kaldı. Yetmedi sonradan oyuna giren Agnelli ik sarıdan atıldı 10 kişi kaldık. Buna rağmen pozisyonlara biz girerken... Yan orta kafa gol! BU İŞE BİR ÇÖZÜM BULAN VAR MI? En azından azaltsak.
Transfer -Nadir Minotti (Bedelsiz)
Bu arkadaş normal sezonda imza atmamıştı, bi deneyelim dedim mırın kırın falan ama istediğimiz fiyata imza attı. İtalyan oyuncu görünce dayanamıyorumYani Avusturyalı, Belçikalı falan olsa belki transfer etmem Nadir'i. Bu transferle orta ikilinin defansif yönünü de güçlendirmiş olduk. Takım potansiyelini yavaş yavaş Serie B ayarına çıkartıyoruz.
5. Hafta
Benzia üç golle iyi katkı verdi. AMC pozisyonundan geçen sezonki David Ivan katkısını alamadım hala. Gizli Forvet/Oyun Kurucu her çeşidi deniyorum ama pek bi numara yok. Yine kıl kıl goller yiyerek maçı zora soktuk. Kenardan fırça kaymaktan ses tellerim koptu, maç sonun da konuşamıyordum
6. Hafta
Vay vay vay... Havamızı söndüre nbir maç. Pescara öyle goller attı ki, 1 mutlak gol pozisyonu ve isabetli dört şutta dört golle tamamladı maçı. İnsanüstü goller geldi. 4-3-3 bizi hep zorluyor bugün acayip çaresiz kaldık. İkinci yarıya 4-1-4-1 çıkarak biraz dengeledim ama gol atamadı bizim çocuklar.
7. Hafta
İşte bu kötü oldu. Tesadüf mü bilmiyorum ama yine bir 4-3-3. Yalnız iki gol de kornerden. Gerçekten çok acıklı oldu. Maçı çevirmek konusunda çaresiz kaldım. Bu kadar korner golü yemezdik biz ama. Kadro çok değişti, oyuncuları yeni kadroya göre yerleştirme yapmadığım için mi oluyor bilmem. Bu maçı kazansak bizim için iyi bir ay geçti sayacaktım.
Evet puan durumu can sıkıcı gibi gözükse de biz 10 puandayız lider 16 puanda. Gelecek ay 6 maçımız var 4 galibiyet alsak kendimizi ilk beşe atarız. Haa alabilir miyiz bilemem
İlk yarı sonunda 10-15. sıralarda yer alırsak yeni bir taktik üzerine düşünebilirim belki. Sorunun kadro gücünden mi taktiksel zaafiyetten mi oldugunu anlamam gerek. İlk dört maçta bana bu takım Playoff oynar gibi geldi, sonraki 3 maçın ikisinde yenildik. Henüz bişey anlayamadım.
AYIN ELEMANI
Ayın futbolcusu, eski günlerin ve asistlerin hatrına Vincenzo Sarno. 3 asist 2 maçın adamı performansı. Plasemiz 5 gol atan Yasin Benzia.

Yüzlerce oyuncu geri çevirmişti bizi halbuki. İlk başta biraz çekimser davrandı ama konuşarak ikna ettim. Hırslı, başarıyı isteyen bi çocuk sevdim. MC bölgesinde oyuncu kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor. Bastık 1.8 milyonu aldık. REKOR!

Yani Avusturyalı, Belçikalı falan olsa belki transfer etmem Nadir'i. Bu transferle orta ikilinin defansif yönünü de güçlendirmiş olduk. Takım potansiyelini yavaş yavaş Serie B ayarına çıkartıyoruz.